BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic set bagfra let drejet parkeret på en vej

THE iX3

BMW i

BMW iX3: TILBUD OG SERVICEYDELSER

THE iX3BMW iX3: TILBUD OG SERVICEYDELSER

Med det omfattende udvalg af produkter, serviceydelser og apps fra BMW, er der ikke længere noget, der står i vejen for din elektriske mobilitet. Og for at du kan koncentrere dig fuldt og helt om glæden ved at køre, er de attraktive BMW servicetilbud din garanti for en total beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude og i forbindelse med vedligeholdelse og reparation.

Læs mere

BMW CHARGING PRODUKTER OG SERVICEYDELSER TIL BMW iX3.

For en hurtig og simpel opladning af din BMW iX3.

Med produkterne og serviceydelserne fra BMW Charging har du adgang til en lang række skræddersyede tilbud på opladning hjemme og ude i det offentlige rum, så du kan udnytte ladeeffekten på op til 150 kW i din BMW iX3 optimalt.
Allerede med standardudstyret får du et ladekabel til offentlig opladning og et BMW Charging Card. Dermed har du adgang til et verdensomspændende ladenetværk med mere end 330.000 opladningssteder inde i byerne, på parkeringspladser og langs vigtige trafikårer – inklusive high-power-ladestationer for ultrahurtig opladning. Her kan din BMW iX3 udfolde sin ladeeffekt fuldt ud og f.eks. efteroplade en rækkevidde på op til 100 km i løbet af en kaffepause på blot 10 minutter.
Hjemme kan du ved hjælp af Flexible Fast Charger oplade i almindelige stikkontakter og industristikkontakter eller ekstra hurtigt med 11 kW ved hjælp af BMW Wallbox Essential eller Smart Wallbox, der er netværksforbundet fuldt ud, så opladningsforløbene kan styres intelligent. Der er mulighed for at medbestille en professionel installation og oprettelse samt en særlig aftale om grøn strøm, så du kan oplade din BMW iX3 hjemme ekstra miljørigtigt. Praktiske pakkeløsninger kombinerer lige præcis de BMW Charging-produkter og serviceydelser, der er optimalt egnet til din opladningssituation.
Innovative Connected Charging-tjenester gør det muligt på komfortabel vis at finde ladestationer i nærheden via dit informationsdisplay og samtidig få vist deres tilgængelighed og andre nyttige oplysninger. Intelligente opladningsfunktioner gør det endnu lettere at planlægge og tilpasser sig til dine lade- og rejsedestinationer.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic set fra siden ved en offentlig ladestation
BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Offentlig opladning.

Der indgår allerede et BMW Charging Card i leveringsomfanget til din BMW iX3, og det giver adgang til BMW Chargings offentlige ladenetværk, der hele tiden vokser. Ladestandere fra forskellige udbydere vises i BMW navigationssystemet, via app eller på websiden og kan aktiveres via appen eller BMW Charging Card.
0 kr
Se serviceydelsen
Ladekabel Professional (Mode 3) BMW iX3 G08 2020

Ladekabel Professional (Mode 3).

Med Ladekabel Professional (Mode 3) er det nemt og bekvemt for dig at oplade bilens batteri ved offentlige ladestationer. Det kan benyttes til 1-faset opladning med en ladeeffekt på op til 7,4 kW og til 3-faset opladning på op til 11 kW. Det er fem meter langt, basaltgråt og leveres sammen med en opbevaringstaske.
0 kr
BMW Wallbox Essential BMW iX3 G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Tankstationen hjemme hos dig selv: Med BMW Wallbox Essential oplader du hurtigt, pålideligt og komfortabelt. Med en ladeeffekt på op til 22 kW* oplader du din BMW markant hurtigere end med standard-ladekablet. BMW Installationsservice sørger for faglig rådgivning, montering og idriftsættelse af din egen personlige wallbox eller en passende stikkontakt til brug af en Flexible Fast Charger. *BMW iX3's maksimale ladekapacitet er p.t. 11 kW.
0 kr
Smart BMW Wallbox BMW iX3 G08 2020

Smart BMW Wallbox.

Ud over en ladeeffekt på op til 22 kW* giver vores partners Smart Wallbox også adgang til smarte ekstrafunktioner til intelligent opladning takket være en omfattende netværksintegration. Den kan integreres i et eksisterende Home Energy Management System og styres komfortabelt online. Det er ligeledes muligt at registrere og afregne opladninger separat. *BMW iX3's maksimale AC-ladeeffekt udgør 11kW.
0 kr
Flexible Fast Charger BMW iX3 G08 2020

Flexible Fast Charger.

Hjemme eller på farten – med Flexible Fast Charger kan alle biler med type 2-ladebøsning oplades fleksibelt med op til 11 kW. Den mobile ladeenhed er både egnet til almindelig strøm og trefasestrøm og leveres med passende adapterstik. Takket være et ladekabel på seks meter og et vandtæt kabinet kan den benyttes overalt.
0 kr
Serviceydelser fra Connected Charging BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Serviceydelser fra Connected Charging.

Med de digitale serviceydelser fra Connected Charging udnytter du din BMW i models e-rækkevidde optimalt og effektivt. Allerede når du begynder at planlægge din køretur fortæller systemet pålideligt om de nærmeste offentlige ladestationer på din rute, og du får på forhånd information om f.eks. deres tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.
0 kr
Pakketilbud på opladning hjemme

Pakketilbud på opladning hjemme.

Praktiske pakkeløsninger kombinerer lige præcis de BMW Charging-produkter og serviceydelser, der er optimalt egnet til opladningssituationen hjemme hos dig. Allerede når du konfigurerer din BMW iX3, kan du vælge mellem forskellige pakker og helt nøjagtigt sammensætte de ydelser, som du behøver for at kunne oplade hjemme.
0 kr
BMW Charging BMW iX3 G08 2020 film

BMW CHARGING TIL BMW iX3.

EFTERBESTILLINGSFUNKTIONER TIL BMW iX3.

Optimer din BMW iX3 komfortabelt „over the air“.

Med Remote Software Upgrade er softwaren i din BMW altid helt up to date. Takket være den innovative „over the air“-opgradering, kan du sikre dig, at din BMW iX3 altid er up to date. Desuden har du mulighed for at udvide BMW iX3 med ekstra funktioner og bilfunktioner som fjernlysassistent, Drive Recorder eller endda adaptiv M undervogn – det hele kan let og komfortabelt bestilles i ConnectedDrive Store og aktiveres i bilen.

BMW iX3 G08 2020 fører betjener kontroldisplay kabine
Remote Software Upgrade BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
0 kr
BMW Drive Recorder BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gør det muligt at optage en video af bilens omgivelser og afspille videoen i det centrale kontroldisplay eller på din enhed ved hjælp af USB-eksport. Vigtige biloplysninger, fx hastighed og GPS-position, lagres synkront med videoen. BMW Drive Recorder har to underfunktioner: Eventrecorder og Crashrecorder.
0 kr
Fjernlysassistent BMW iX3 G08 2020 kontroldisplay kabine

Fjernlysassistent.

Fjernlysassistenten hjælper føreren i mørke ved automatisk at blænde op og ned for det lange lys afhængigt af den øvrige trafik. Når der er tilstrækkeligt med lys, eksempelvis når du kører gennem mindre byer, reagerer den og slår automatisk fjernlyset fra.
0 kr
Adaptiv M undervogn BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic set forfra let drejet kørende på en vej

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det sportslige med øget manøvredygtighed.
0 kr

BMW serviceydelser til BMW iX3.

På farten uden bekymringer – med din BMW iX3.

Også inden for service byder BMW iX3 kun på toppræstationer. Med BMW vejhjælp og nødhjælp er vores eksperter til rådighed i nødstilfælde døgnet rundt – 365 dage om året. Via den innovative funktion BMW Teleservices sender din BMW iX3 ganske automatisk vedligeholdelsesbehov og fejlmeddelelser til din BMW servicepartner, der efterfølgende selv kontakter dig. Med ydelserne fra BMW Service Inclusive er denne og alle yderligere serviceydelser dækket økonomisk inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode. Mere tid til de vigtige ting i livet: Med de mangfoldige servicetilbud fra BMW er du altid på den sikre side.

Læs mere
BMW Service Inclusive til BMW iX3 G08 2020

BMW Service Inclusive.

Slip bekymringerne, og fokuser på det, der virkelig betyder noget – glæden ved at køre. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. Med denne serviceaftale kan du efter betaling af et engangsbeløb få foretaget service og udført vedligeholdelsesarbejde inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode.

Læs mere
BMW Teleservices til BMW iX3 G08 2020

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved servicebehov eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante biloplysninger. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.

Læs mere
BMW vejhjælp og nødhjælp til BMW iX3 G08 2020

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter er der for dig. Over telefonen eller om nødvendigt på stedet.

Læs mere

ORIGINALT BMW TILBEHØR TIL BMW iX3.

Elektrificerende elegant: BMW iX3.

BMW iX3 er allerede noget ud over det sædvanlige. Men til specielle krav findes der originalt BMW tilbehør. Udform din BMW iX3 helt efter dine egne personlige præferencer med supplementer og ekstraudstyr, der fremhæver designet, funktionaliteten eller komforten ved den første fuldt elektrificerede BMW Sports Activity Vehicle yderligere.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic set bagfra let drejet parkeret på en vej
BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv BMW iX3 G08 2020

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne BMW tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 420 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.
0 kr
BMW rælingbøjle BMW iX3 G08 2020

BMW rælingbøjle.

Rælingbøjlen er kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW og passer også perfekt til bilen rent visuelt. Den er let at montere uden værktøj og lever op til de største kvalitets- og sikkerhedskrav med sin stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem.
0 kr
BMW helårsmåtter BMW iX3 G08 2020

BMW helårsmåtter.

De fire robuste helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet mod fugt og snavs. Udførelsen i sort passer perfekt til kabinen.
0 kr
BMW LED-dørprojektorer BMW iX3 G08 2020

BMW LED-dørprojektorer.

De innovative BMW LED-dørprojektorer aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og projicerer en grafik på jorden ved siden af bilen ved hjælp af et udskifteligt dias. Der kan vælges mellem forskellige motiver, der giver mulighed for en individuel og perfekt oplysning af indstigningsområdet.
0 kr
BMW Wireless-Charging-Station Universal BMW iX3 G08 2020

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
0 kr
Hækcykelholder Pro 2.0 BMW iX3 G08 2020

Hækcykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0 er let, men dog alligevel stabil og kan belastes med op til 60 kg. Den er yderst let at håndtere og kan transportere to cykler/elcykler (kan udvides til tre cykler). En nedklapningsfunktion sørger desuden for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet.
0 kr