BMW M140i 5-dørs. 340 hk, 250 kW.

DEN NYE BMW M140i 5-DØRS. 340 HK, 250 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

DEN NYE BMW M140i 5-DØRS. 340 HK, 250 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

DEN NYE BMW M140i 5-DØRS. 340 HK, 250 kW. ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW M140i indtager en helt unik position i BMW 1-serien med sin 6-cylindrede benzinmotor på 340 hk, som sender den 5-dørs model fra 0 til 100 km/t på 4,8 sek. Målet er kompromisløs køreglæde, og derfor har M eksperterne modificeret og tunet en række detaljer til perfekt samspil – lige fra designet og motoren til undervognen. Resultatet er en kompakt M Performance-model med et design og et sæt køreegenskaber, der sikrer den en helt unik position i BMW 1-serien.

 

Værdier for BMW M140i 5-dørs:
Brændstofforbrug (blandet kørsel): 12,8 til 14,1 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 163 til 179 g/km

BMW M140i 5-dørs. 340 hk, 250 kW.

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW M140i 5-DØRS.

Suveræn performance kan kun opnås via perfekt samspil mellem alle komponenter. Det starter med luftindsugningen i forkofangeren, som hjælper med at køle motoren, og fortsætter med M sportsundervognen, der giver BMW M140i endnu bedre køreegenskaber. Udvalgte detaljer fra udstyrspakken M Sport har fået eksklusive features fra M Performance. Det er de ydre tegn på de uimodståelige kvaliteter, den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med højomdrejningskoncept bidrager til festen med.

EKSKLUSIVE DETALJER PÅ BMW M140i 5-DØRS.

 BMW M140i 5-DØRS.

Designdetaljer i kontrastfarve.

BMW M140i 5-dørs stiller til start med designelementer i Ferric Grey ved luftindtagene i den dybe, aerodynamiske forkofanger.
BMW M140i 5 dørs 18-tommer M dobbelteger 436 M.

18-tommer M dobbelteger 436 M.

De eksklusive letmetalfælge i Ferric Grey og M sportsbremserne sørger for at overføre hhv. accelerations- og bremsekræfterne optimalt til asfalten (225/40 ZR 18 for, 245/35 ZR 18 bag).
BMW M140i 5 dørs Sidespejle i karrosserifarve.

Sidespejle i karrosserifarve.

De svungne spejlkapper er udført i Ferric Grey. Det aerodynamiske design lader luftstrømmen passere helt frit.
BMW M 140i 5 dørs med M logo i mørk krom

M logo i mørk krom.

M logoet i mørk krom er en elegant måde at positionere BMW M140i som en M Performance-model på.
BMW M 140i 5 dørs med afgangsrør i begge sider.

Afgangsrør i begge sider.

De mørkforkromede afgangsrør i begge sider er forbeholdt BMW M140i i 1-serien og vidner her om det modificerede udstødningssystem uden central lydpotte og med spjældstyring.
BMW M 140i 5 dørs med modelemblem i mørk krom.

Modelemblem i mørk krom.

Det unikke modelemblem i kontrastfarve på bagenden understreger det tætte forhold mellem BMW M140i og modellerne fra BMW M.
6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med en slagvolumen på 3,0 liter kombinerer en TwinScroll-turbolader med Valvetronic, dobbelt VANOS og High Precision Injection. Denne intelligente pakke med innovative teknologier reducerer brændstofforbruget i BMW M140i med 8-trins Steptronic-gearkasse til 14,1 km/liter (xDrive: 13,5 km/liter) med en CO2-udledning på 163 g/km (xDrive: 169 g/km) og sikrer imponerende ydelsesværdier: 340 hk (250 kW), et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm og en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sek. (xDrive: 4,4 sek.). Tophastigheden er 250 km/t (elektronisk begrænset). BMW M140i er den eneste model i BMW 1-serie, der anvender denne motor.

 • Imponerende M Performance-motorlyd

  Det modelspecifikke udstødningssystem til BMW M140i genkendes let på de mørkforkromede afgangsrør i hver side af bagkofangeren. Ved at fjerne den centrale lyddæmper og med anvendelsen af intelligent spjældstyring er der opnået en karismatisk motorlyd, som forplanter sig hele vejen til de små nakkehår hos passagererne i forsæderne. Disse omfattende akustiske optimeringer giver endnu et boost til køreoplevelserne i denne sportsvogn.

BMW M140i 5-DØRS.

M PERFORMANCE-KØREDYNAMIK I BMW M140i 5-DØRS.

BMW M140i 5-dørs står for sportslig køreglæde og tårnhøj køredynamik. Undervognen er sænket 10 mm og sender kræfterne direkte ned på asfalten. M sportsbremserne med blå kalibre og M logo sikrer maksimal deceleration selv med en meget dynamisk kørestil. Det variable sportsstyretøj med modificeret servostyring og centreringsfunktion giver bilens fører en ekstremt direkte følelse af retningskontrol.

 • Den sænkede M sportsundervogn løfter dynamikken.

  For at kunne konvertere motorens mange kræfter til mest mulig køredynamik er bilens fjedre og stabilisatorer blevet justeret og trimmet til den momentstærke 6-cylindrede motor. Modelspecifik elastokinematik til forakslen sikrer imponerende køreglæde. Den specialkonfigurerede M sportsundervogn er sænket 10 mm for at opnå endnu mere dynamik, og det variable sportsstyretøj er udstyret med Servotronic. Firehjulstrækket BMW xDrive fordeler trækkraften fleksibelt mellem akslerne på BMW M140i xDrive og sikrer det bedst mulige vejgreb selv ved vanskelige vejforhold.

  Værdier for BMW M140i xDrive 5-dørs:
  Brændstofforbrug (blandet kørsel): 13,5 km/liter
  CO2-udledning ved blandet kørsel: 169 g/km

 • Mere sport: 8-trins Steptronic-sportsgearkassen

  Steptronic-sportsgearkassen med 8 geartrin sikrer, at BMW M140i leverer en dynamisk acceleration. Funktionen Launch Control gør det muligt at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sek. Tryk på DSC-knappen, sæt gearvælgeren i "S", træd kort på bremsen, og træd speederen ned til kickdown – når du slipper bremsen, finder du ud af, hvad fremdrift betyder.

 • Mere kontrol: M sportsbremser er standard

  De 18 tommer store M dobbeltegerfælge 436 M på forakslen bringes resolut til standsning ved hjælp af skivebremserne i aluminium med firestemplede faste bremsekalibre. På bagakslen er kalibrene udført med to stempler. Takket være indvendig ventilation leverer bremserne ensartet høj performance selv under høj temperaturbelastning. Når bilen holder stille, signalerer de karakteristiske blå kalibre med M logo den overlegne bremseydelse.

M Performance-modeller

M PERFORMANCE-SERIEN.

Trimmet design, finpudset køredynamik, maksimeret køreglæde. Et trekløver, der findes i alle M Performance-modeller. Et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som kombinerer det bedste fra standardmodellerne med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse.

Mere intens køreglæde.

Se, hvad M Performance-modellerne har at byde på.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.