BMW ConnectedDrive Services & Apps i BMW 1-serie 5-dørs.

BMW CONNECTEDDRIVE SERVICES & APPS I BMW 1-SERIE 5-DØRS.

"Kør dine egne veje. Og tag hele verden med."

BMW CONNECTEDDRIVE SERVICES & APPS I BMW 1-SERIE 5-DØRS.

"Kør dine egne veje. Og tag hele verden med."

Når du er på farten i BMW 1-serie, kan du holde dig i forbindelse med din omgangskreds og alt det, der gør livet endnu skønnere. Det sikrer Services and Apps fra BMW ConnectedDrive. Her kan du gøre brug af internettets mange muligheder. Her finder du musikken til dit kørehumør, og her får du tips til, hvordan du kan smutte uden om køen.

BMW ConnectedDrive Services & Apps i BMW 1-serie 5-dørs."Kør dine egne veje. Og tag hele verden med."

Når du er på farten i BMW 1-serie, kan du holde dig i forbindelse med din omgangskreds og alt det, der gør livet endnu skønnere. Det sikrer Services and Apps fra BMW ConnectedDrive. Her kan du gøre brug af internettets mange muligheder. Her finder du musikken til dit kørehumør, og her får du tips til, hvordan du kan smutte uden om køen.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES.
BMW CONNECTED DRIVE store.
BMW CONNECTED DRIVE VEJRET.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services er udgangspunktet for anvendelsen af den digitale mobilitetsassistent BMW Connected i bilen samt for de mange informations-, underholdnings- og servicefunktioner fra BMW ConnectedDrive.

Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by Googleᵀᴹ" og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen.

Nem og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

 • BMW Apps

  BMW Apps er en platform, som giver dig mulighed for at anvende udvalgte smartphoneapps i bilen. For at give dig den bedst mulige brugeroplevelse i bilen udvikler BMW egne apps såsom ”BMW Connected” eller ”M Laptimer” og arbejder derudover tæt sammen med partnere såsom Spotify, så du er sikret optimal funktionalitet fra disse apps, mens du kører.
  For at anvende tjenesterne behøver du blot at slutte en kompatibel smartphone til bilen via en snap-in-adapter eller et smartphone-USB-kabel. Herefter kan du betjene samtlige funktioner via bilens iDrive-controller. Udvalget af apps til brug i bilen bliver stadig større takket være samarbejdet mellem BMW og udvalgte partnervirksomheder. Læs mere på

 • BMW ConnectedDrive Store

  Med BMW ConnectedDrive Store kan du frit sammensætte, hvilke tjenester og apps du ønsker at kunne anvende i bilen. Du kan til enhver tid, også længe efter du har købt bilen, tilvælge og abonnere på tjenester. På denne måde har du altid præcis den funktionalitet fra BMW ConnectedDrive med om bord, som passer til dig og dine kørselsbehov.
  De mange tjenester og apps, du kan abonnere på via BMW ConnectedDrive Store, er udviklet specielt til BMW kørere. Du kan for enkelte tjenesters vedkommende vælge mellem flere aftaleperioder. Det gør det muligt fx at booke en tjeneste i en kortere periode, eksempelvis til sommerferien.
  Når du er på farten, har du adgang til BMW ConnectedDrive Store via kundeportalen ”Mit BMW ConnectedDrive” på internettet. De valgte tjenester og apps kan anvendes i bilen, ganske kort tid efter at du har tilmeldt dig de pågældende funktioner. BMW ConnectedDrive Store kan også holde dig informeret om, hvilke tjenester og apps der kan anvendes i din BMW.

Woman using BMW CONNECTED DRIVE REMOTE SERVICES.
BMW CONNECTED DRIVE REMOTE SERVICES.
BMW CONNECTED DRIVE REMOTE SERVICES.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og den gratis app BMW ConnectedDrive (kan downloades i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre forskellige funktioner i bilen, fx bilens centrallås. Du kan også overføre måladresser til bilens navigationssystem via Google™-onlinesøgning, eller få vist bilens placering. Du skal aktivere Remote Services i kundeportalen BMW ConnectedDrive på www.bmw-connecteddrive.com, inden du tager funktionen i brug første gang.

Remote Services.

BMW ONLINE ENTERTAINMENT.
BMW connected drive musik funktion

ONLINE ENTERTAINMENT.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment* giver dig ubegrænset adgang til mere end 22 mio. musiknumre direkte i bilen og uden omveje via eksterne enheder såsom fx en smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag.
Når du afspiller et nummer eller et helt album fra en bestemt kunster i bilen, bliver det pågældende nummer eller album automatisk downloadet til bilens harddisk. Så kan du nyde musikken helt uden afbrydelser.
Med Online Entertainment* kan du åbne en 12-måneders flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester, fx Napster.
* Tjenesten tilbydes ikke i Danmark.

Online Entertainment*.

BMW gps og trafik information
BMW gps og trafik information
BMW gps og trafik information

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. Du får præsenteret helt friske data om tid og sted for evt. trafikale problemer og dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne. Intelligente ruteanbefalinger hjælper dig med at finde den hurtigste og mest brændstoføkonomiske vej. Systemet anvender bl.a. anonymiserede bevægelsesprofiler fra GPS-data i andre biler, smartphoneapps og meddelelser fra politiet, men også gentagende trafikale mønstre såsom myldretidstrafik.
Den trafikale situation angives ved hjælp af farvekoderne grøn, gul, orange eller rød.

BMW intelligent nødopkald
BMW intelligent nødopkald

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer – også når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW Callcenter. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

REN KØREGLÆDE OVERALT.

BMW ConnectedDrive i BMW 1-serie.

REN KØREGLÆDE OVERALT.

BMW ConnectedDrive i BMW 1-serie.

BMW CONCIERGE SERVICE
BMW CONCIERGE SERVICE
BMW CONCIERGE SERVICE

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden: Med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW Callcenter, som herefter er din ”personlige assistent”.
Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis.

BMW connected drive internet
BMW connected drive internet

INTERNET.

Med udstyret Internet kan du få vist hjemmesider i bilens højopløste kontroldisplay. Præcis som på computeren derhjemme har bilens fører fri adgang til webindhold efter eget valg og med fuld 3G-hastighed. Du indtaster hjemmesideadresser via iDrive-controlleren eller ved at vælge de pågældende sider i favoritlisten.
Udstyret omfatter en dataflatrate (ingen roaming), så du kan gå på nettet i din BMW. Kontroldisplayet er herefter dit vindue til verden. Entertainment-systemet til bagsædet gør det muligt for bagsædepassagererne at surfe på internettet via de sædeintegrerede fladskærme.