BMW 118d Sjov fornuft

BMW 1-SERIE 5-DØRS.

SJOV FORNUFT.

BMW 1-SERIE 5-DØRS.

SJOV FORNUFT.

BMW 1-serie 5-dørs.SJOV FORNUFT.

BMW 1-serie 5-dørs er skabt til dig, der nægter at falde i ét med omgivelserne og som kun vil nøjes med det bedste. Som noget helt særligt i klassen har BMW 1-serie baghjulstræk, og vægtfordelingen er som altid perfekt afstemt. Hver kurve vil minde dig om, hvorfor det er sjovere at køre BMW. Og for hvert cylinderslag fra BMW TwinPower turbomotoren bliver du lidt mere afhængig. Hertil kommer luksuriøst interiør og så naturligvis det forbløffende, beskedne brændstofforbrug. Du kan køre 24,4 km på en liter med en CO2 udledning på kun 109 g/km.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW 1-SERIE 5-DØRS.

Udstyr til BMW 1-serie 5-dørs

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
BMW 1-serie udvendigt design

Udvendigt design.

Kraftfulde linjer og store luftindtag viser, hvor megen energi der er gemt i BMW 1-serie. De lave, målrettede forlygter – som ekstraudstyr i fuld diodeudførelse – retter opmærksomheden ind mod den kromindrammede dobbeltnyre, der er forendens ubestridte midtpunkt. Det dynamiske helhedsindtryk pirrer din lyst til begejstrende køreglæde. Bagendens voluminøse skærme og brede sporvidde giver et fingerpeg om det gode vejgreb. Indtrykket forstærkes yderligere af bilens vandrette linjer. De L-formede diodebaglygter er et flot blikfang og et tydeligt signal om, at bilen foran dig er en ægte BMW.
BMW 1-serie services og apps

Services & Apps.

Når du er på farten i BMW 1-serie, kan du holde dig i forbindelse med din omgangskreds og alt det, der gør livet endnu skønnere. Det sikrer Services & Apps fra BMW ConnectedDrive. Her kan du gøre brug af internettets mange muligheder. Her finder du musikken til dit kørehumør, og her får du tips til, hvordan du kan smutte uden om køen.
  BMW 1-serie med BMW TwinPower Turbo-motor  og 8-trins Steptronic gearkasse.

Køredynamik og effektivitet.

Med sit smidige og energiske temperament er BMW 1-serie som skabt til trafikken i byen. BMW TwinPower Turbo-motorerne og 8-trins Steptronic-gearkassen (ekstraudstyr) kommer hurtigt i omdrejninger. Og med køreprogrammet ECO PRO er du sikret en enorm aktionsradius. Det er den ideelle ledsager – kvik acceleration, nøjsomt forbrug.
BMW 1-serie van på gule plader

BMW 1-serie på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (118d)

24,4

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (118d)

109

Antal døre

5

Ud med det almindelige, ind med det ekstraordinære – med BMW 1-serie 5-dørs. Dynamiske, sporty køreegenskaber i moderne indpakning. Det nye forendedesign, den klassiske BMW dobbeltnyre og de blændende smukke diodeforlygter tegner et sporty billede af BMW 1-serie. Bagenden spiller op med todelte, L-formede LED-baglygter. Kabinen begejstrer med et væld af opbevaringsmuligheder og fleksible løsninger til dine transportbehov. Køreglæden står den nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-motorer for, der begejstrer med lige dele overskud og effektivitet. Den praktiske 5-dørs model fås med en række forskellige motorer lige fra den økonomiske BMW 116d EfficientDynamics Edition til den sporty BMW M140i. Med udstyrsmodellerne Urban Line, Sport Line og M Sport er den personlige køreglæde garanteret. Og takket være BMW ConnectedDrive kan du dele oplevelserne med familien og vennerne, mens du er på farten. Det er ren køreglæde. Det er BMW 1-serie.

29,4 km/l

Topmoderne indsprøjtningsteknologi, fuldt variabel ydelsesstyring og turboladning – det er hemmeligheden bag BMW EfficientDynamics-motorernes imponerende karakteristik. Både benzin- og dieselmotoren har en sportslig momentkurve fra helt lave motoromdrejninger. Når det derimod drejer sig om forbruget og CO2-udledningen, så holder BMW 1-serie lav profil – ikke mindst BMW 116d EfficientDynamics Edition.

Find BMW forhandler og værksted

FIND BMW FORHANDLER.

Søg efter nærmeste autoriserede BMW forhandler, BMW serviceværksted, eller BMW i agent i Danmark.
BMW og bæredygtighed - sustainability

VINDER IGEN FOR 11. GANG.

100 års erfaring og alligevel helt grønne. Dow Jones Sustainability Index har kåret BMW som verdens mest bæredygtige bilmærke for 11. gang.
BMW køreglaede

BMW KØREGLÆDE.

Køreglæde kan hverken måles eller vejes. Det er en følelse. Den starter, så snart du sætter dig bag rattet i din BMW. Se film og læs mere.
BMW kontantpriser

BMW KONTANTPRISER.

Se samlet oversigt og vejledende priser, forbrug og CO2 på alle BMW'er fra 1-serie til M-modeller.