DRØMMESKABER.

BMW 1-serie: Design og udstyr

DRØMMESKABER.

BMW 1-serie: Design og udstyr

DRØMMESKABER.BMW 1-serie: Design og udstyr

Dynamisk udenpå. Eksklusiv indeni. Det spændende design emmer af sporty flair, kraftfuld dynamik og ren køreglæde. Med sine progressive former, sit atletiske designsprog og tårnhøj materialekvalitet udgør BMW 1-serie det perfekte match til livsstilen i storbyen. Et ægte blikfang, der sætter drømmene i gang.

Læs mere

TOPFORM.

Forenden på BMW 1-serie med den karakteristiske dobbeltnyregrill og store luftindtag er fokuseret som en topatlet og udstråler vilje til fremdrift. De lave forlygter understreger den sporty karakter. Selv standardfælgene understøtter det dynamiske look og de fremragende køreegenskaber. Det samme gør de 18 tommer store letmetalfælge 719 M i Jet Black, der fås som ekstraudstyr, og M sportsbremserne med mørkeblå kalibre, der ligeledes er ekstraudstyr. De sportsligt formede skærmkasser over bagakslen sikrer sammen med den karakteristiske bagkofanger de iøjnefaldende L-formede LED-baglygter et imponerende look. Mørkforkromede afgangsrør er standardudstyr på BMW M140i Edition Shadow og Edition M Sport Shadow, hvor de giver endnu mere dynamik.

MUST HAVE – ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Endnu mere sporty? Endnu mere eksklusiv? Eller endnu mere anvendelig i det daglige? Det er ikke noget problem. Med originalt BMW tilbehør kan du skræddersy BMW 1-serie, så den passer præcis til dig. Vælg mellem mange praktiske kvalitetsprodukter – lige fra udtryksfulde fælgdesign og et Head-Up Display i fuld farve til den nyttige cykelholder.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.