DRØMMESKABER.

BMW 1-serie: Design og udstyr

DRØMMESKABER.

BMW 1-serie: Design og udstyr

DRØMMESKABER.BMW 1-serie: Design og udstyr

Dynamisk udenpå. Eksklusiv indeni. Det spændende design emmer af sporty flair, kraftfuld dynamik og ren køreglæde. Med sine progressive former, sit atletiske designsprog og tårnhøj materialekvalitet udgør BMW 1-serie det perfekte match til livsstilen i storbyen. Et ægte blikfang, der sætter drømmene i gang.

Læs mere

TOPFORM.

Forenden på BMW 1-serie med den karakteristiske dobbeltnyregrill og store luftindtag er fokuseret som en topatlet og udstråler vilje til fremdrift. De lave forlygter understreger den sporty karakter. Selv standardfælgene understøtter det dynamiske look og de fremragende køreegenskaber. Det samme gør de 18 tommer store letmetalfælge 719 M i Jet Black, der fås som ekstraudstyr, og M sportsbremserne med mørkeblå kalibre, der ligeledes er ekstraudstyr. De sportsligt formede skærmkasser over bagakslen sikrer sammen med den karakteristiske bagkofanger de iøjnefaldende L-formede LED-baglygter et imponerende look. Mørkforkromede afgangsrør er standardudstyr på BMW M140i Edition Shadow og Edition M Sport Shadow, hvor de giver endnu mere dynamik.

MUST HAVE – ORIGINALT BMW TILBEHØR.

Endnu mere sporty? Endnu mere eksklusiv? Eller endnu mere anvendelig i det daglige? Det er ikke noget problem. Med originalt BMW tilbehør kan du skræddersy BMW 1-serie, så den passer præcis til dig. Vælg mellem mange praktiske kvalitetsprodukter – lige fra udtryksfulde fælgdesign og et Head-Up Display i fuld farve til den nyttige cykelholder.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.