KØREMASKINE.

Køredynamik og effektivitet i BMW 1-serie.

KØREMASKINE.

Køredynamik og effektivitet i BMW 1-serie.

KØREMASKINE.Køredynamik og effektivitet i BMW 1-serie.

Ekstremt sporty. Begejstrende økonomisk. De turbodrevne højomdrejningsmotorer udvikler imponerende momentværdier, som sikrer, at BMW 1-serie kan levere begejstrende og utroligt dynamiske køreoplevelser. Ikke mindst i kombinationen med den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj, som begge er ekstraudstyr. Hvad enten du er på vej gennem byen eller tværs gennem landet på motorvejen, så er BMW 1-serie altid en økonomisk rejseledsager. I køreprogrammet ECO PRO er brændstofforbruget imponerende lavt, så du kan slappe helt af, når du en sjælden gang må lægge vejen forbi tankstationen.

Læs mere

FAST FORWARD.

Asfalten har ikke en chance. BMW 1-serie stiller til start med kraftfulde motorer, muligheden for tilvalg af firehjulstræk og en perfekt vægtfordeling med 50 procent af vægten på hhv. for- og bagakslen – så er vejen banen for knivskarpe køreegenskaber og fascinerende performance. Ekstraudstyrskomponenter kan gøre køreoplevelsen endnu mere dynamisk og sporty: Adaptiv undervogn, 8-trins Steptronic-gearkasse, variabelt sportsstyretøj og en 6-cylindret turbobenzinmotor – helt unikt i denne klasse – er garanter for køreglæde uden sidestykke.

BMW 1-SERIE MED FIREHJULSTRÆK.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive tilpasser sig forholdene og er derfor perfekt til vanskelige vej- og vejrforhold. Resultatet er suverænt vejgreb og stabilitet, som lader dig udnytte bilens køredynamik og smidighed i alle situationer.

 • xDrive

  Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive tilpasser sig selv de vanskeligste vejforhold og sørger for, at bilen altid er på vej med det bedst mulige vejgreb. xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) sørger sammen for høj sikkerhed og stabilitet. xDrive, der styres via DSC-sensorerne, sørger for at fordele trækkraften fleksibelt og hurtigt mellem akslerne for at forhindre over- eller understyring i svingene, hvilket sikrer fremragende retningsstabilitet. Samtidig sikrer det hurtig og sikker acceleration selv på glat underlag eller stejle stigninger. Ved kritiske vejforhold behøver DSC-systemet ikke at gribe ind så ofte. På denne måde forener BMW xDrive fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og sikkerhed – med den køredynamik, der altid har kendetegnet BMW.

HJERTEBLOD.

HJERTEBLOD.

Hjertet i alle BMW 1-serie-modeller er motoren, og det aktuelle motorprogram til modelrækken indeholder noget for enhver smag og ethvert behov. De benzin- og dieseldrevne motorer i BMW EfficientDynamics-motorserien imponerer hver især – uanset om de har 3, 4 eller 6 cylindre – med begejstrende performance takket være moderne BMW TwinPower Turbo-teknologi, der virker fra helt lave omdrejninger. Samtidig er de mere effektive og mere dynamiske. Ren køreglæde inkluderet.

Læs mere

8-TRINS STEPTRONIC-SPORTSGEARKASSE.

Med den 8-trins Steptronic-sportsgearkasse (ekstraudstyr) er vejen banet for overlegen dynamik, effektivitet og komfort. Lavere udsving i motoromdrejningerne ved de enkelte gear forbedrer accelerationsværdierne og gør samtidig selve gearskiftet så diskret, at det næsten ikke bemærkes. Samtidig holdes motoren i det ideelle omdrejningsområde for kraftudvikling og lav motorstøj. Det ottende gear er med til at sænke motoromdrejningerne ved høje hastigheder og dermed også både forbruget og CO2-udledningen.

 • Køreprogrammet Sport+

  SPORT+ er det rigtige valg til en meget dynamisk kørestil, der kræver det maksimale af bilen og den bedst mulige performance. Lavere udsving i motoromdrejningerne mellem de enkelte geartrin sikrer, at accelerationen får optimale arbejdsbetingelser. DTC-funktionen (Dynamic Traction Control) bidrager til festlighederne ved at sikre, at hjulene altid har det bedst mulige greb i asfalten.

 • Køreprogrammet Sport

  SPORT-programmet og den adaptive M undervogn sikrer en betydeligt mere sporty undervognsopsætning med en fastere støddæmperprofil. Resultatet er mere spontan respons fra drivlinjen og styretøjet samt endnu mere køreglæde.

 • Køreprogrammet Comfort

  COMFORT-programmet er som skabt til afslappende bilrejser, hvor et specialkonfigureret gearprogram sikrer silkebløde gearskift og lavere motoromdrejninger. Kombineret med den adaptive M undervogn sørger dette køreprogram for at eliminere så godt som enhver form for ujævnheder på vejen.

 • Køreprogrammet Eco Pro

  ECO PRO-programmet forbedrer effektiviteten ved at sikre, at gearkassen skifter senere ned, og samtidig aktiveres coasting-funktionen. så bilen kan rulle ved egen kraft og så lav modstand som muligt, idet motoren kobles fra drivlinjen. På denne måde sænkes forbruget markant, og samtidig forlænges rækkevidden.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug. Mere køreglæde. Det er BMW EfficientDynamics. Begrebet samler en række innovative teknologier, der påvirker drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed, under en fælles paraply. Resultatet er et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udledning samt øget køredynamik og mere køreglæde. Konceptet er standard i alle vores biler og selvfølgelig også i BMW 1-serie.

Læs mere

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.