POWERPLAY.

BMW M140i: 340 hk, 250 kW.

POWERPLAY.

BMW M140i: 340 hk, 250 kW.

POWERPLAY.BMW M140i: 340 hk, 250 kW.

Dynamisk køreglæde i kompaktklassen har sit eget navn: BMW M140i. Her oplever du køreglæde i sin mest rendyrkede form. Oplev den ubeskrivelige følelse, når hænderne knuger om rattet, og foden tvinger speederpedalen i bund. Ikke mindst på en snoet sognevej, hvor de mange, perfekt afstemte M Performance-komponenter – lige fra motoren og affjedringen til designet – leverer adrenalinpumpende køreoplevelser. Med gåsehudsgaranti.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

SEKS PÅ RÆKKE.

6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

SEKS PÅ RÆKKE.

6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Imponerende effektiv, begejstrende kraftig: Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor skiller sig ud med sin unikke kraftudvikling og silkebløde gangkultur, der kombineres med en virkelig potent lydkulisse. Med dobbelt VANOS, Valvetronic, High-Precision Injection og en TwinScroll-turbolader yder den 340 hk (250 kW), og den har et gennemsnitligt brændstofforbrug på imponerende 12,8 km/liter.

Læs mere

DRIVKRAFT.

Køredynamikken i BMW M140i vidner om ren M Performance. De mange high performance-komponenter garanterer intens køreglæde, der er helt uden sidestykke. Med variabelt sportsstyretøj og sænket M sportsundervogn opleves køreegenskaberne uhørt dynamiske, og motorens mange kræfter overføres præcist til asfalten. M sportsbremserne er selvfølgelig dimensioneret til at håndtere så mange kræfter med stort ydelsesoverskud. 8-trins Steptronic-sportsgearkassen er som skabt til hurtige accelerationer takket være de optimerede skiftehastigheder – det vil din puls uden tvivl kunne bekræfte.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.

 • M sportsundervogn

  M sportsundervognen er kendetegnet ved en særligt sportslig affjedringsprofil, og på modeller med baghjulstræk omfatter den en sænkning på ca. 10 mm. Den har kortere fjedre og mere kontante støddæmperindstillinger samt hårdere stabilisatorer. Resultatet er endnu mere direkte køreegenskaber, der baner vejen for en helt unik køredynamik.

 • xDrive

  Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive distribuerer trækkraften smidigt og variabelt mellem for- og bagakslen for at sikre det bedst mulige vejgreb under alle forhold og overlegen køredynamik. Den elektronisk styrede trækkraftfordeling modvirker desuden ethvert optræk til understyring og overstyring i svingene for på denne måde at forbedre dynamikken yderligere.

 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse

  8-trins Steptronic-sportsgearkassen er som skabt til hurtige gearskift. Både i fuldautomatisk program og manuelt via gearvælgeren eller gearskiftekontakterne – til komfortabel cruising eller en sporty kørestil. I SPORT-programmet med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearsekvensen designet til maksimal performance.

KØREDRAGT.

Forendedesignet på BMW M140i inspirerer med større luftindtag med detaljer i Ferric Grey som en del af M aerodynamikpakken, der er standardudstyr på denne model. De aerodynamiske spejlkapper er ligeledes udført i Ferric Grey. Det elegante look rundes af med de iøjnefaldende 18-tommer M letmetalfælge 719 M i Jet Black og de mørkforkromede afgangsrør i begge sider af bagskørtet. Kabinen er stylet med M sportssæder, et M læderrat samt M fodstøtte og M interiørlister. Eksklusive detaljer såsom M Performance-indstigningslisterne og instrumenterne i M Performance-udførelse sætter prikken over i'et i den sporty kabine.

GODE GENER.

GODE GENER.

M Performance-modellerne begejstrer med deres høje ydelse. De leverer maksimal køredynamik uden at ofre komforten. Men selv med dette ekstremt sportslige fokus formår de stadig at fremstå med et progressivt og stilsikkert design. M Performance-modellerne er ren køreglæde.

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.