BMW 118 komplet m-sportspakke

BMW 1-SERIE.

BMW 118d M-sport fra 310.000 kr.

BMW 1-SERIE.

BMW 118d M-sport fra 310.000 kr.

BMW 1-SERIE.BMW 118d M-sport fra 310.000 kr.

BMW 1-serie. 116-340 hk. Forbrug 10,5-18,9 km/l. CO2 138-215 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Alle priser er vejledende. Priserne er inkl. leveringsomkostninger. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A+ / D
 

Læs mere

BMW 1-SERIE M-SPORT.

Specialmodel fra 310.000 kr.

BMW 1-serie fås lige nu med den store M-sportspakke til en særdeles fordelagtig pris. Både til BMW 118i og 118d.

 

Derudover er BMW 1-serien selvfølgelig en BMW med alt, hvad det indebærer af køreegenskaber, teknologi, sikkerhed og dynamik. Prøv BMW 1-serien - med eller uden M-sportspakke, så kører du for alvor bil for alle pengene.

Læs mere

BMW 1-SERIE 118i M SPORT AUT.

Privatleasing 3.695 kr. pr. md.*

Førstegangsbetaling: 15.000 kr.
Etableringsgebyr: 4.995 kr.
Totalomkostninger i perioden: 153.915 kr.
Leasingperiode: 36 måneder

*Privatleasing via BMW Financial Services af BMW 1-serie. er inkl. 45.000 km i perioden leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995. Administrationsgebyr gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse. Prisen er gældende indtil andet kommunikeres.

Læs mere

M-SPORTSPAKKE.

Den omfattende M-sportspakke indeholder følgende:

 • Steptronic Automatgear
 • Metallak
 • Parkeringssensor, bag
 • Klimaautomatik
 • Fartpilot
 • Opbevaringspakke
 • LED forlygter
 • LED tågelygter
 • Servotronic
 • Lyspakke
 • M-sportslæderrat
 • Sportssæder
 • Shadowline rudeliste
 • Anthrazit lofthimmel
 • M-sports undervogn
 • Kabinelister
 • 18” alufælge styling 461
 • M Aerodynamics pakke
 • Service Inclusive Basis 3 år / 40.000 km
 • Repair Inclusive 3 år / 200.000 km
Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M140i Coupé)

4,8 [4,6]

Tophastighed i km/t (BMW M140i)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW M140i)

12,8 [14,1]

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel (BMW M140i)

163-179

Gør indtryk med sprudlende køreglæde, der bemærkes overalt. Den nye storbycharmør tager hjerterne med storm takket være sit sporty design, sine dynamiske køreegenskaber og den perfekte integration af netværksteknologier. Den er ikke kun hurtigt ude af starthullerne, men også lynhurtigt på nettet, så der er sørget for alle behov. En lille, men ekstremt vigtig forskel.

BMW 1-SERIE VINDER STORTEST.

BMW 118d M-sport

BMW 1-SERIE VINDER STORTEST.

Læs hele Bilmagasinets artikel.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

DRØMMESKABER.

DRØMMESKABER.

Designet af den nye BMW 1-serie kan beskrives rammende med et enkelt ord: Dynamisk. Det fascinerer fra alle vinkler med perfekte proportioner, og hver eneste detalje vidner om det tårnhøje, sportslige ambitionsniveau. Ekstremt fokuseret og helstøbt. Uanset hvilken modelvariant du forelsker dig i.

Læs mere
"Nye lakeringer, nye indtræk og flere indretningsmuligheder bevarer bilens karakter, samtidig med at kunderne får flere valgmuligheder."
Martina Starke, chef for Colour and Material Design

KØREMASKINE.

KØREMASKINE.

Ren køreglæde på langsiden. Adrenalinsus i hver eneste kurve. Det direkte styretøj, der er kendetegnende for BMW, den præcist afstemte undervogn og den perfekte vægtfordeling på akslerne skaber forudsætningerne for smidig køredynamik. Og med den 6-cylindrede turbobenzinmotor under den lange motorhjelm byder den nye BMW 1-serie på et hidtil uset niveau af køredynamik i kompaktklassen. Sportslig til fingerspidserne.

Læs mere

OPKOBLET.

OPKOBLET.

Oplev tilslutningsmuligheder som aldrig før: Med et imponerende brugervenligt betjeningskoncept, intelligente assistentsystemer og et udvalg af digitale tjenester, der er helt unikt for denne klasse, og som sikrer en helt ny dimension af køreglæde. Her får du blandt andet en app, som forbinder bilen med din smartphone, hvilket giver dig helt nye muligheder for aftalestyring og ruteplanlægning, forretningskommunikation og underholdning.

Læs mere
"Vi giver kunderne mulighed for at vælge den betjeningsform, de føler sig mest trygge ved."
Holger Hampf, chef for Design User Experience

POWERPLAY.

POWERPLAY.

BMW M140i xDrive er temperament i sin reneste form: Spektakulær performance fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder. Drevet af den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo- benzinrækkemotor med imponerende 340 hk. Udstyret med talrige high performance-komponenter, der sender køreglæden mod nye højder. Det sender ikke kun pulsen i vejret, men giver dig med garanti også et smil på læben.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.