BMW 118 komplet m-sportspakke

BMW 1-SERIE.

BMW 118d M-sport til 299.800 kr.

BMW 1-SERIE.

BMW 118d M-sport til 299.800 kr.

BMW 1-SERIE.BMW 118d M-sport til 299.800 kr.

BMW 1-SERIE M-SPORT.

Specialmodel til 299.800 kr.

BMW 1-serie fås lige nu med den store M-sportspakke til en særdeles fordelagtig pris. Både til BMW 118i og 118d.

 

Derudover er BMW 1-serien selvfølgelig en BMW med alt, hvad det indebærer af køreegenskaber, teknologi, sikkerhed og dynamik. Prøv BMW 1-serien - med eller uden M-sportspakke, så kører du for alvor bil for alle pengene.

Læs mere

M-SPORTSPAKKE.

Den omfattende M-sportspakke indeholder følgende:

 • Metallak
 • Parkeringssensor, bag
 • Klimaautomatik
 • Fartpilot
 • Opbevaringspakke
 • LED forlygter
 • LED tågelygter
 • Servotronic
 • Lyspakke
 • M-sportslæderrat
 • Sportssæder
 • Shadowline rudeliste
 • Anthrazit lofthimmel
 • M-sports undervogn
 • Kabinelister
 • 18” alufælge styling 461
 • M Aerodynamics pakke
Læs mere

BESTIL PRØVETUR.

Prøv en helt ny BMW hos din nærmeste BMW forhandler!

Det koster ingenting og er helt uden forpligtelser. Bestil via vores online-formular nu, så du er sikker på at

- Undgå ventetid
- Vi har bilen hjemme
- Bilen er klar, når du kommer

Når du har indsendt formularen, tager din valgte bilforhandler kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M140i Coupé)

4,8 [4,6]

Tophastighed i km/t (BMW M140i)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW M140i)

12,8 [14,1]

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel (BMW M140i)

163-179

Gør indtryk med sprudlende køreglæde, der bemærkes overalt. Den nye storbycharmør tager hjerterne med storm takket være sit sporty design, sine dynamiske køreegenskaber og den perfekte integration af netværksteknologier. Den er ikke kun hurtigt ude af starthullerne, men også lynhurtigt på nettet, så der er sørget for alle behov. En lille, men ekstremt vigtig forskel.

BMW 1-SERIE VINDER STORTEST.

BMW 118d M-sport

BMW 1-SERIE VINDER STORTEST.

Læs hele Bilmagasinets artikel.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

DRØMMESKABER.

DRØMMESKABER.

Designet af den nye BMW 1-serie kan beskrives rammende med et enkelt ord: Dynamisk. Det fascinerer fra alle vinkler med perfekte proportioner, og hver eneste detalje vidner om det tårnhøje, sportslige ambitionsniveau. Ekstremt fokuseret og helstøbt. Uanset hvilken modelvariant du forelsker dig i.

Læs mere
"Nye lakeringer, nye indtræk og flere indretningsmuligheder bevarer bilens karakter, samtidig med at kunderne får flere valgmuligheder."
Martina Starke, chef for Colour and Material Design

KØREMASKINE.

KØREMASKINE.

Ren køreglæde på langsiden. Adrenalinsus i hver eneste kurve. Det direkte styretøj, der er kendetegnende for BMW, den præcist afstemte undervogn og den perfekte vægtfordeling på akslerne skaber forudsætningerne for smidig køredynamik. Og med den 6-cylindrede turbobenzinmotor under den lange motorhjelm byder den nye BMW 1-serie på et hidtil uset niveau af køredynamik i kompaktklassen. Sportslig til fingerspidserne.

Læs mere

OPKOBLET.

OPKOBLET.

Oplev tilslutningsmuligheder som aldrig før: Med et imponerende brugervenligt betjeningskoncept, intelligente assistentsystemer og et udvalg af digitale tjenester, der er helt unikt for denne klasse, og som sikrer en helt ny dimension af køreglæde. Her får du blandt andet en app, som forbinder bilen med din smartphone, hvilket giver dig helt nye muligheder for aftalestyring og ruteplanlægning, forretningskommunikation og underholdning.

Læs mere
"Vi giver kunderne mulighed for at vælge den betjeningsform, de føler sig mest trygge ved."
Holger Hampf, chef for Design User Experience

POWERPLAY.

POWERPLAY.

BMW M140i xDrive er temperament i sin reneste form: Spektakulær performance fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder. Drevet af den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo- benzinrækkemotor med imponerende 340 hk. Udstyret med talrige high performance-komponenter, der sender køreglæden mod nye højder. Det sender ikke kun pulsen i vejret, men giver dig med garanti også et smil på læben.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  (1) Værdierne er gældende frem til 15. april 2018. Få mere at vide hos din BMW forhandler.

  Det anførte brændstofforbrug og CO2-udledningen er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med på det tyske marked, og det viste interval er baseret på de forskellige størrelser af valgte fælge og dæk. De modeller, udstyrsvarianter og konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr), der er afbildet, afspejler de biler, der forhandles på det tyske marked. I andre EU-lande kan der forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler. Vi tager forbehold for ændringer i konstruktion og udstyr samt trykfejl i dette katalog. Med forbehold for trykfejl. Der er ikke taget højde for markedsspecifikt udstyr.

  Værdierne ved køretøjer med fodnoten (2) er foreløbige.

  Brændstofforbruget og CO2-udledningerne for køretøjer mærket med (3) er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) og er herefter omkonverteret til de tilsvarende værdier under NEDC-normen (New European Driving Cycle) for at sikre sammenlignelighed mellem køretøjer. Såfremt afgifter og beskatning af køretøjet er baseret på CO2-udledningen, kan der være afvigelse mellem den her angivne CO2-udledning for disse køretøjer og CO2-udledningen anvendt til beregning af beskatning og afgifter som følge af national lovgivning.

  Få mere at vide om udledninger og WLTP-kørecyklussen på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer og udstyr. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på BMW.dk.