OPKOBLET.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 1-serie.

OPKOBLET.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 1-serie.

OPKOBLET.Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 1-serie.

BMW 1-serie er udstyret med en bred vifte af innovative teknologier, som sikrer, at du altid er i forbindelse med resten af verden, når du er på farten, og kan nå frem til dit rejsemål i afslappet stil. Banebrydende navigations- og underholdningsfunktioner samt brugervenlig integration af personlige smartphoneapps sikrer moderne mobilitet, der sætter helt nye standarder

Læs mere

ALLROUNDER MED GODE FORBINDELSER.

Forbindelser på højeste niveau: Med ConnectedDrive Digital Services (ekstraudstyr) får du adgang til talrige funktioner, smarte apps og førsteklasses underholdning. Med tilbuddet fra Online Entertainment kan du oprette en konto hos Deezer eller Napster og få ubegrænset musikadgang. På denne måde får du adgang til flere millioner musiknumre helt gratis. Den indbyggede musikgenkendelsesfunktion viser dig, hvad du hører i radioen, og du får mulighed for at gemme musikken i dit personlige bibliotek. Det spiller bare, uanset hvilken musikgenre, du foretrækker.

 • Online Entertainment

  Online Entertainment i din BMW giver dig ubegrænset adgang via det indbyggede infotainmentsystem til mere end 30 mio. musiknumre fra vores samarbejdspartnere Napster eller Deezer. Og du kan lytte til musikken, uanset hvor du er, for du har også adgang til musikken, når du ikke opholder dig i bilen, via en af de enheder, som understøttes af udbyderen. Enkelt og nemt.

 • Apple CarPlay®

  Forberedelsen til Apple CarPlay® understøtter praktisk og trådløs brug af udvalgte iPhone-funktioner. Det gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri, navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade og stemmestyring på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen.

 • Concierge Service

  Concierge Service stiller dig igennem til en medarbejder på BMW Callcenter, når du trykker på knappen. Medarbejderen på BMW Callcenter kan hjælpe dig med at finde den restaurant, du søger, guide dig til nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende de relevante adresser direkte til bilens navigationssystem, hvis du ønsker det.

RUTEPLANLÆGNING.

BMW Connected er en innovativ app, som hjælper dig med at nå frem til tiden og i afslappet stil. Appen overfører aftaler fra din smartphone til navigationssystemet og fortæller dig, hvornår du skal køre for at nå det, og kan endda sende besked til andre, hvis du skulle blive forsinket. Appen oplyser også om destinationen, bilens brændstofniveau og om bilens døre er låste eller ej. Du kan endda bruge appen til at betjene dørlåsene i BMW 1-serie. Og hvis du ikke kan huske, hvor du parkerede bilen, så guider appen dig tilbage til bilen til fods.

 • Share Destination / Send to Car

  Med BMW Connected kan du overføre adresseoplysninger fra apps på din smartphone eller fra internettet til BMW 1-serie helt enkelt og trådløst. Det samme gælder aftaler i kalenderen på din smartphone inkl. de ønskede ankomsttider. Systemet overfører den nye destination til navigationssystemet i BMW 1-serie.

 • Reminder om tid til afgang

  Aldrig mere komme for sent: BMW Connected giver dig besked via din smartphone eller Apple Watch, når det er tid til afgang, for på denne måde at sikre, at du når din næste aftale til tiden. Systemet beregner anbefalede afgangstider med afsæt i bilens aktuelle placering samt live trafikdata.

 • Del din forventede ankomsttid

  Skulle du alligevel blive fanget i kø, kan du via systemet sende en sms til de kolleger eller kunder, der venter på dig, som forklarer, at du bliver forsinket – og i sms'en kan de se din nye forventede ankomsttid. Alt dette klares, uden at du behøver at tage telefonen til hjælp.

BODYGUARD.

BMW 1-serie tilbyder en række intelligente assistentsystemer, som gør livet lettere. Funktionen Driving Assistant med afstandsalarm og fodgængeradvarsel med City-bremsefunktion gør bilens fører opmærksom på andre biler eller fodgængere, inden det er for sent. Vejstribealarmen reagerer, hvis bilen utilsigtet forlader sin vejbane, og sikkerhedsfunktionen Attention Assistant anbefaler en kort pause, hvis din kørestil afslører tegn på begyndende træthed. Med teknologien aktiv fartpilot og hastighedsadvarslen Speed Limit Info har du altid fuld kontrol over, hvor hurtigt du kører og må køre. Når du er nået frem, hjælper parkeringsassistenten dig med at manøvrere bilen de sidste par meter på plads.

 • Aktiv fartpilot

  Den aktive fartpilot med Stop & Go-funktion, afstandsalarm og bremsefunktion holder den valgte hastighed og den indstillede afstand til den forankørende bil. Bilen sørger selv for at accelerere og bremse og holder den indstillede afstand til den forankørende bil, selv ved langsom trafik, og hvis trafikken går helt i stå.

 • Speed Limit Info

  Speed Limit Info-funktionen med overhalingsforbudsindikator viser dig i informationsdisplayet eller Head-Up Displayet, hvilke hastighedsgrænser eller overhalingsforbud der gælder på den aktuelle strækning.

 • Parkeringsassistent

  Parkeringsassistenten gør det lettere at parallelparkere og parkere på tværs af trafikretningen. Systemet fungerer ved at måle potentielle parkeringsbåse, mens du kører forbi dem ved lav hastighed. Når der er fundet en tilstrækkeligt stor plads, overtager parkeringsassistenten styretøjet, mens du styrer selve manøvren med speederen, gearkassen og bremsen.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

BMW ConnectedDrive er den intelligente teknologi, der binder bilen og føreren sammen med resten af verden. Nyd mere komfort, bedre underholdning og den trygge følelse af altid at være sikkert på vej. Eller for at sige det ganske kort: Mere køreglæde.

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.