BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER iPERFORMANCE.

BMW 2-serie Active Tourer Plug-in-hybrid.

BMW 2-serie Active Tourer iPerformance

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER iPERFORMANCE.

BMW 2-serie Active Tourer Plug-in-hybrid.

Kombinationen af BMW eDrive og en BMW TwinPower Turbo-motor i BMW 225xe iPerformance Active Tourer giver dig både eldrevet køreglæde og ubegrænset mobilitet. Det intelligente samspil systemerne imellem har udmøntet sig i den elektriske udgave af firehjulstrækket xDrive. Systemet reguleres automatisk og giver dig det bedst mulige vejgreb og suveræn dynamik, uanset hvad vejen byder på – kombineret med optimeret forbrug mellem 47,6 og 50,0 km/liter og en CO2-udledning på kun 46 til 49 g/km.

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER iPERFORMANCE.BMW 2-serie Active Tourer Plug-in-hybrid.

Kombinationen af BMW eDrive og en BMW TwinPower Turbo-motor i BMW 225xe iPerformance Active Tourer giver dig både eldrevet køreglæde og ubegrænset mobilitet. Det intelligente samspil systemerne imellem har udmøntet sig i den elektriske udgave af firehjulstrækket xDrive. Systemet reguleres automatisk og giver dig det bedst mulige vejgreb og suveræn dynamik, uanset hvad vejen byder på – kombineret med optimeret forbrug mellem 47,6 og 50,0 km/liter og en CO2-udledning på kun 46 til 49 g/km.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

BILKONCEPT.

Fleksibilitet møder effektivitet møder køreglæde: BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinerer gennemprøvet fleksibilitet og imponerende brændstoføkonomi med den klassiske BMW køredynamik. Takket være BMW eDrive-teknologi fra BMW EfficientDynamics er det muligt at tilbagelægge op til 41 kilometer kun ved hjælp af elmotoren – med nul lokal udledning og nul brændstofforbrug.
Et pladssparende design giver plads til eDrive-komponenterne, uden at gå på kompromis med kerneværdier som komfort, funktionalitet og plads. Udefra genkendes iPerformance-modellen på eDrive-emblemet på begge C-stolper samt på i-emblemet på forskærmene. Den blå grill i dobbeltnyren og de blå navkapsler er unikke detaljer, der vidner om bilens innovative drivlinjeteknologi. I kabinen finder du eDrive-emblemet på køreprogramvælgeren, gearknoppen og i instrumentgruppen, hvor den er synlig under hele kørslen.

INDIVIDUEL KØRESTIL.

Som plug-in-hybrid har BMW 225xe iPerformance Active Tourer en række forskellige køreprogrammer, som giver bilens fører mulighed for at påvirke det faktiske energiforbrug. Forbrugsværdierne afhænger dels af det valgte køreprogram og dels af din kørestil. Når batteriet er fuldt opladet, kan du tilbagelægge op til 41 kilometer uden at bruge en eneste dråbe brændstof. I programmet AUTO eDrive sikrer den optimale kombination af elmotor og forbrændingsmotor, at fokus kan holdes på at opnå den bedst mulige effektivitet.

 • Bykørsel

  Når du kører i byen, udnytter BMW 225xe iPerformance Active Tourer elmotorens styrker fuldt ud. Med et fuldt opladet batteri kan du tilbagelægge kortere afstande (op til 41 km) helt udledningsfrit og køre tværs gennem byen uden at bruge en eneste dråbe benzin.

 • Hverdagsbrug

  Når du bruger bilen som pendlerbil i det daglige, høster du fordelene ved samspillet mellem plug-in-hybridens to motorkoncepter. I programmet AUTO eDrive sikrer den intelligente kombination af forbrændingsmotoren og elmotoren et markant lavere forbrug end ved rent benzin- eller dieseldrevne modeller i samme klasse. Kort sagt: Nyd alsidigheden i BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

 • Lange ture

  På lange ture, hvor hastigheden når op over 125 km/t, drives bilen fremad af forbrændingsmotoren alene. Ved pludseligt behov for maksimal ydelse, eksempelvis ved overhaling fra lavere hastighed, tilføres elmotoren strøm fra højvoltbatteriet, hvorefter den griber forbrændingsmotoren under armene og med sit høje drejningsmoment leverer ekstra kræfter til acceleration. Når du letter foden fra speederen eller bremser, arbejder elmotoren som generator, der udnytter bilens bevægelsesenergi til at generere strøm til højvoltbatteriet, som kan bruges til efterfølgende overhalingsmanøvrer. Bilens gennemsnitlige brændstofforbrug på 14,3 km/liter giver bilen en rækkevidde på 550 km på lange ture.

FREMDRIFT.

Et af kendetegnene for plug-in-hybridmodellen er det ekstremt effektive motorkoncept. Det omfatter kort fortalt en forbrændingsmotor forrest i bilen og en elmotor på bagakslen.
Afhængigt af kørselsforholdene og højspændingsbatteriets ladeniveau kan begge motorer drive plug-in-hybriden hver for sig eller ved fælles kraft. Når bilen drives af forbrændingsmotoren alene, sendes kræfterne til hjulene på forakslen. Elmotoren sender derimod sine kræfter til hjulene på bagakslen. Det betyder, at bilen enten køres som eldrevet eDrive med baghjulstræk, som xDrive med firehjulstræk eller med træk på forhjulene alene – alt sammen styret elektronisk.
Når bilen coaster eller bremser, arbejder elmotoren som generator, der konverterer bevægelsesenergi til strøm. Denne energiressource lagres i højspændingsbatteriet, hvorefter den på et senere tidspunkt kan bruges til at forsyne elmotoren med strøm.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Intelligent energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW iPerformance-konceptet. Systemet koordinerer interaktionen mellem alle BMW drivlinjekomponenter og elmotoren for at opnå den bedst mulige effektivitet og køredynamik og på den måde opnå den største fuldelektriske rækkevidde.
Via eDrive-tasten kan du vælge mellem tre elektriske køreprogrammer: AUTO eDrive (standard), MAX eDrive eller SAVE BATTERY.

 • AUTO eDRIVE

  Når køreprogrammet AUTO eDrive er aktiveret, afgør det intelligente BMW EfficientDynamics-system, hvilken kombination af elmotor og forbrændingsmotor der er den mest effektive ud fra parametre som hastighed og batteriniveau. Programmet er opdelt i to faser: Hvis batteriets ladestatus ligger mellem 100 % og 7 %, kan du køre op til 80 km/t helt uden lokal udledning og uden at bruge en dråbe brændstof. Ved behov for højere hastigheder eller mere krævende driftsforhold, starter benzinmotoren automatisk. Hvis batteriets ladestatus falder under 7 %, kan BMW 225xe iPerformance Active Tourer køre fuldelektrisk med moderat acceleration op til 20 km/t og med let acceleration og en konstant hastighed på op til 55 km/t.

 • MAX eDRIVE

  Maksimal eldrevet køreglæde: Med køreprogrammet MAX eDRIVE kan du køre fuldelektrisk med en tophastighed på 125 km/t. Ved højere hastigheder eller kraftigere acceleration, kobles benzinmotoren automatisk til.

 • SAVE BATTERY

  Når batteriets ladestatus er lav, kan programmet SAVE BATTERY hjælpe med at lade batteriet op ved hjælp af forbrændingsmotoren eller at holde ladestatus på 90 %. På denne måde kan bilens fører gemme batterikapaciteten til fuldelektrisk kørsel på et senere tidspunkt.

 • Preview

  Når du har indtastet måladressen i navigationssystemet, analyserer energistyringens preview-funktion den planlagte strækning ved hjælp af konstante data såsom hastighedsbegrænsninger og realtidsoplysninger om den aktuelle trafik på strækningen. Systemet vil nu anvende det fuldelektriske køreprogram situationsafhængigt, effektivt og ikke mindst på de dele af strækningen, hvor det bedst kan betale sig – eksempelvis ved bykørsel.

 • Drive Performance Control

  Med Driving Experience Control kan du vælge mellem COMFORT, der er standardindstillingen for motor- og gearkasseparametre, ECO PRO, der trimmer bilen til maks. effektivitet, og SPORT, som frigør ekstra dynamisk potentiale. Når du aktiverer køreprogrammet ECO PRO, trimmer du karakteristikken for speederen, drivlinjen og klimaanlægget til en mere forbrugsorienteret profil.

  Køreprogrammet ECO PRO sænker brændstofforbruget med op til 20 %. Med funktionen ECO PRO Route kan du køre endnu mere økonomisk. ECO PRO Route viser dig den mest brændstoføkonomiske rute under hensyntagen til trafikmængder, kørestil og ruteprofil og hjælper dig på denne måde med at sænke brændstofforbruget.

  Køreprogrammet COMFORT sikrer en komfortabel køreoplevelse med præcist afstemte undervognskomponenter. I SPORT-mode er motor- og undervognskomponenterne trimmet til sportslig køreglæde. Motoren reagerer mere spontant, automatgearkassen tillader flere omdrejninger, inden den skifter til næste gear, ved den manuelle gearkasse kommer gearskiftindikatorens anbefalinger senere, og bilen reagerer og kører mere direkte og sportsligt.

  Drive Performance Control fås både til BMW 2-serie Active Tourer-modeller med en konventionel drivlinje og til BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

OPLADNING.

360° Electric omfatter en lang række innovative produkter og tjenester, der er udviklet til at sikre praktisk og moderne e-mobilitet hver eneste dag – lige fra opladningsløsninger til hjemmet og anvendelse af det støt voksende netværk af offentlige ladestandere til netværksbaseret navigation.

En verden af intelligent eldrevet mobilitet.

 • Opladning hjemme

  Du kan lade bilen fuldt op derhjemme på mellem to og fire timer med det medfølgende ladekabel eller med en BMW i Wallbox, der kan tilkøbes. Bilens ladestik er anbragt bag et dæksel i venstre forskærm. Takket være den lysende LED-ring på ladestikket kan du følge med i opladningen på afstand.

 • Opladning ude

  Ud over muligheden for at lade bilen op derhjemme er det også nemt at lade bilen op, når du er på farten. Mobilitetstjenesten ChargeNow og de praktiske assistentfunktioner hjælper bilens fører med at finde og anvende ladestandere i det offentlige rum. Kontantløs adgang til ladestandere via ChargeNow-kortet og betalingsappen med månedlig afregning gør det let at køre eldrevet.

 • CLEVER Unlimited

  Fri strøm, bare kør.
  CLEVER og BMW har indgået et enestående partnerskab, der gør det at køre elbil endnu smartere. Et helt nyt koncept, der samler alt det, du og din elbil har brug for, i én samlet pris om måneden. CLEVER Unlimited er elbilernes svar på streamingtjenester - du betaler et fast månedligt beløb og kan bruge al den strøm du vil – fra ladeboksen derhjemme og via Skandinaviens største netværk af ladestandere.


  Ingen grænser. Ultimativ frihed.
  Uanset hvor mange kilometer du kører, så er udgiften til strøm den samme, for dig, der vælger CLEVER Unlimited. Du får den ultimative frihed og økonomiske tryghed. For en fast pris om måneden giver CLEVER Unlimited adgang til ubegrænset strømforbrug på CLEVERs ladenetværk, der består af flere end 750 ladepunkter i både Danmark, Sverige og Tyskland samt ubegrænset strømforbrug fra den ladeboks, du kan få opsat derhjemme.


  Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt.
  Når du vælger en BMW plug-in-hybrid model, får du Unlimited for 299 kroner om måneden. Hvis du ikke ønsker en ladeboks derhjemme (fx hvis du bor i lejlighed) og udelukkende vil benytte CLEVERs ladenetværk, koster det kun 399 kroner om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny BMW elbil, og 199 kroner om måneden for en BMW plug-in-hybrid model.

FORBINDELSE.

Altid i forbindelse med din BMW: Med en smartphone (iOS eller Android) har du ikke kun adgang til BMW Remote Services såsom fjernbetjening af bilens dørlåse, men også en række specialudviklede hybridfunktioner. Det sikrer, at du har det fulde overblik over forbrugs- og effektivitetsværdierne i din BMW 225xe iPerformance Active Tourer. BMW Services til enhver situation, som kan bruges i bilen eller på afstand.

 • Appen BMW Connected

  Med Remote Services-tjenesterne i appen BMW Connected til plug-in hybrider (iOS) får du vist detaljerede statusoplysninger om bilen – fx nuværende placering, batteriniveau og rækkevidde.

  Ladeproceduren kan fjernstyres ved hjælp af uge-timeren, og du kan også fjernstyre kabinetemperaturen, så den er klar i god tid inden næste tur. Destinationer, POI'er og placeringen af ladestandere sendes helt enkelt fra appen og direkte til bilen. Med Remote Services-tjenesterne i appen BMW Connected til plug-in hybrider kan du også måle effektiviteten af hver enkelt tur, og den giver dig gode råd til, hvordan du kan tilrettelægge din kørsel mere effektivt og således forlænge din aktionsradius.

 • Forklimatiseringsfunktion

  Tag plads i en dejligt kølig bil om sommeren og en lun bil om vinteren, hvor ruderne er is- og dugfri – klimatiseringsfunktionen i BMW 225xe iPerformance Active Tourer gør det muligt. Takket være en eldrevet kølekompressor og et eldrevet varmeapparat arbejder klimaautomatikfunktionerne nærmest helt lydløst, selv når motoren er standset. Du kan definere to forskellige afgangstidspunkter på forhånd.

  En halv time inden den planlagte afgangstid sørger et intelligent styresystem via bilens varme/køle-anlæg og ventilation for at indstille den ønskede temperatur. Systemet betjenes via iDrive-controlleren i bilen eller via appen BMW Remote Services og en smartphone.

  Forudsat at der er strøm nok på højvoltbatteriet, fungerer forklimatiseringsfunktionen helt uafhængigt af, om bilen er ved at blive ladet op eller ej.

KABINEDESIGN OG FUNKTIONALITET.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer er ekstremt brændstoføkonomisk og ekstremt generøs, når det drejer sig om pladsen. Takket være den høje siddeposition kan bagsædepassagererne nyde et fornemt udsyn. Højspændingsbatteriet er anbragt kompakt under bagsædet, så der altid er plads til at transportere alt det, hverdagen byder på. Tredelt splitbagsæde (40/20/40) er standard og med til at understrege bilens praktiske kvaliteter. Det er med til at øge fleksibiliteten af bagagerummet, så det er plads til at transportere store genstande.

MERE OM BMW iPERFORMANCE.

Plug-in-hybridbiler med knowhow fra BMW i. Læs meget om konceptet.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug for BMW 225xe iPerformance Active Tourer:

  • Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 50,0
  • CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 46
  • Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 11,8

  Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse.