BMW 2-serie Active Tourer

PLADS.

Til alt og alle.

PLADS.

Til alt og alle.

Plads.Til alt og alle.

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER : KOMFORT OG FUNKTIONALTET.

Hvad enten du skal have hele familien med, store mængder bagage eller begge dele, så har BMW 2-serie Active Tourer plads til alt og alle. Sæder, der kan forskydes og vippes, et modulopbygget bagagerumsgulv og talrige aflægningsmuligheder giver dig frie hænder til at tilpasse bilen til den transportopgave, du står over for. Store døre sikrer nem ind- og udstigning, og automatikfunktionen (ekstraudstyr) til bagklappen, som åbner og lukker på kommando, gør læsseopgaven til en fornøjelse.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

BMW BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

Når du vender tilbage til bilen efter en indkøbstur, er det ofte med begge hænder fulde af poser og indkøbstasker, og så er det lidt akavet at skulle til at lede i lommer og tasker efter bilnøglen for at åbne bagagerummet. Her hjælper komfortadgangssystemet dig med muligheden for berøringsfri åbning af bagklappen. Et kort, målrettet vip med foden ind under bagkofangeren er alt, der behøves for at aktivere den sensor, der åbner bagklappen. Du skal blot sørge for at have bilnøglen på dig. Herefter aktiveres låsen i bagklappen, som svinger op af sig selv. Der er indbygget sensorer flere forskellige steder i bagkofangeren, som registrerer fodbevægelsen. Denne innovative funktion fra BMW ConnectedDrive gør det lettere at åbne og pakke bagagerummet.

PASSAGERSÆDE MED NEDFÆLDELIGT RYGLÆN.

BMW PASSAGERSÆDE MED NEDFÆLDELIGT RYGLÆN.

PASSAGERSÆDE MED NEDFÆLDELIGT RYGLÆN.

Passagerforsædet, der kan lægges helt ned, er en del af den fleksible kabineindretning. Ryglænet kan foldes helt frem i en håndevending og efterlader en næsten helt plan læsseflade. Det gør det muligt at transportere lange genstande eller sportsudstyr med en maks. længde på 2,40 m.

BMW HØJERE SIDDESTILLING.

HØJERE SIDDESTILLING.

Der er flere fordele forbundet med den højere siddestilling. Dels opnår du et væsentlig bedre udsyn til alle sider og fra alle pladser i bilen, hvilket også kommer passagererne til gavn i form at højere sikkerhed. Derudover gør den højere siddestilling det også lettere at stige ind i og ud af bilen, hvilket dine passagerer også vil sætte pris på. Sidst, men ikke mindst, opleves kabinen helt anderledes, når man sidder højt. Du har en bedre oplevelse af kabinens størrelse og mængden af plads.

BMW 2-serie active tourer plads

LÆSSET MED KOMFORT.

Godt pakket, godt på vej. BMW 2-serie Active Tourers fleksible kvaliteter lader ferien begynde, længe inden du kører af sted. Takket være bilens store døre, bagklappens åbningshøjde, passagerforsædets vippefunktion (ekstraudstyr), muligheden for at indstille bagsædet og det geniale, modulinddelte gulv i bagagerummet går det som et leg at pakke bilen med bagagen til ferien, sportsudstyr og alt det, du ellers har brug for på en længere bilrejse.

  • Tredelt splitbagsæde

    Det tredelte splitbagsæde (40/20/40) bygger oven på et i forvejen fleksibelt kabinekoncept. Du kan lægge de tre bagsædemoduler ned hver for sig eller i præcis den kombination, du lige har behov for. Når sædet er lagt ned, har du en helt plan overgang til bagagerummet, som herefter kan anvendes endnu mere fleksibelt og fx gør det muligt at transportere store stykker bagage eller både fire personer og lange genstande såsom ski.

  • Elektrisk bagsædelås

    Den elektriske sædelås gør det ekstra let at lægge bagsæderyglænet ned. Et enkelt tryk på knappen i bagagerummet låser ryglænet op, så det er let at folde ned. Der sidder kontakter i både højre og venstre side. Kontakten i venstre side låser op for både venstre 40 %-modul og 20 %-modulet i midten, mens kontakten til højre låser op for højre 40 %-modul.

BMW INDSTILLELIGE BAGSÆDER.
BMW INDSTILLELIGE BAGSÆDER.
BMW INDSTILLELIGE BAGSÆDER.
BMW INDSTILLELIGE BAGSÆDER.

INDSTILLELIGE BAGSÆDER.

Muligheden for at skyde bagsædet frem og tilbage giver dig endnu flere muligheder for at udnytte bagagerummet bedst muligt. Alt efter behov kan du prioritere ekstra benplads til passagererne på bagsædet eller skrue op for pladsen i bagagerummet. Begge alternativer giver dig ægte merværdi. Bagsædet kan justeres op til 130 mm i længderetningen via et bøjlegreb under sædet, vel at mærke i to individuelle sektioner (60/40). Ryglænsindstillingen øger komforten på bagsædet, men kan også give ekstra plads i bagagerummet. Hvis du lægger det tredelte splitbagsæde ned i sin helhed, kan du boltre dig på en næsten helt plan læsseflade.

BAGAGERUM MED MODULINDDELT GULV.

Bagagerummet med modulinddelt gulv sikrer endnu højere fleksibilitet. Med gulvet helt lukket kan du transportere op til 420 kg bagage på den plane læsseflade, hvilket er helt perfekt til sodavandskasser, kurve og tasker. Under gulvet finder du endnu et opbevaringsrum med plads til ca. 70 liter bagage (uden ekstraudstyret nødreservehjul) samt en praktisk skålindsats, der holder styr på mindre tilbehør. Du får nem adgang til rummet under gulvet ved at folde det modulinddelte gulv op, så du kan udnytte pladsen bedst muligt.