BMW 2-serie active tourer

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

Lykken er ren køreglæde. Skræddersyet til dig.

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

Lykken er ren køreglæde. Skræddersyet til dig.

BMW 2-serie Active Tourer.Lykken er ren køreglæde. Skræddersyet til dig.

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (220d)

22,7 km/l [22,7]

Bagagerumsvolumen (220d)

468-1510

BMW 2-serie Active Tourer er beviset på, at kompakte mål, høj funktionalitet og praktiske detaljer godt kan forenes med et dynamisk design. Den er således altid klar til sportslige udfoldelser, rejser og dine daglige gøremål – og altid med den dynamik, du forventer af en BMW.

KOMPAKT UDENPÅ, RUMMELIG INDENI.

BMW 2-serie Active Tourer: Design.

Hvis du vil mestre hverdagen i fin stil og med overskud til udfordringer, så kræver det, at du er i topform. Det er BMW 2-serie Active Tourer. Her forenes praktisk anvendelighed og klassisk BMW køreglæde i et helt nyt bilkoncept. Den store akselafstand, de korte udhæng og den høje taglinje giver bilen kompakte, kraftige former og sikrer samtidig en begejstrende rummelig kabine.

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Komfort og funktionalitet.

Hvad enten du skal have hele familien med, store mængder bagage eller begge dele, så har BMW 2-serie Active Tourer plads til alt og alle. Sæder, der kan forskydes og vippes, et modulopbygget bagagerumsgulv og talrige aflægningsmuligheder giver dig frie hænder til at tilpasse bilen til den transportopgave, du står over for. Store døre sikrer nem ind- og udstigning, og automatikfunktionen (ekstraudstyr) til bagklappen, som åbner og lukker på kommando, gør læsseopgaven til en fornøjelse.

Modeller og udstyr.

Skab BMW 2-serie Active Tourer i dit eget billede med udstyrspakkerne fra BMW. BMW 2-serie Active Tourer fås som Model Luxury Line og Model Sport Line. Derudover kan du udstyre og style bilen som Model M Sport, med en række andre udstyrspakker samt med originalt BMW tilbehør.

Panoramaglastag.

Panoramaglastaget (ekstraudstyr) er et fascinerende vindue til verden. Mængden af lys, der strømmer ind i kabinen gennem glastaget, forstærker desuden den fornemme rumfornemmelse. Hvis solen skulle blive for kraftig, kan du lukke det eldrevne solgardin så meget, det behøves. Tagets skyde- og vippefunktion fortil giver dig desuden endnu flere muligheder for at styre ventilationen i kabinen. Når taget køres i ventilationsstilling, kører solgardinet automatisk bagud for at tillade luftudskiftningen. Indbyggede vindafvisere kører automatisk op og skaber ro i kabinen, så du kan nyde turen med taget åbnet.

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.