BMW 225xe iPerformance, BMW PHEV

ELDREVET KØREGLÆDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELDREVET KØREGLÆDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELDREVET KØREGLÆDE.BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

Ydelse i hk (kW) (225xe)

224 (165)

Acceleration 0-100 km/t i sek. (225xe)

6,7

Brændstofforbrug i km/liter ved blandet kørsel (225xe)

37,0-43,5(3)

CO2-udledning i g/km ved blandet kørsel (225xe)

52-61(3)

Præcis som livet i storbyen. BMW 225xe iPerformance Active Tourer er fyldt med energi. Den accelererer hverdagen og dine ideer fra 0 til 100 km/t på 6,7 sekunder. Ren køreglæde, som du kan nyde på både korte og lange ture. Præcis som du forventer det af en BMW.


BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 37,0-43,5
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 52-61
Strømforbrug i kWh/100 km (blandet kørsel): 13,4-14,2

FØLG STRØMMEN.

FØLG STRØMMEN.

Fyldt med energi: BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinerer gennemprøvet fleksibilitet og imponerende brændstoføkonomi med den klassiske BMW køredynamik. Takket være BMW eDrive-teknologi fra BMW EfficientDynamics er det muligt at tilbagelægge op til 41 kilometer kun ved hjælp af elmotoren – med nul lokal udledning og så godt som helt lydløst. Perfekt til turene gennem byen!

Læs mere

LØFTER STANDARDEN HØJERE END BYENS SKYLINE.

LØFTER STANDARDEN HØJERE END BYENS SKYLINE.

Effektiviteten når nye højder: Et af kendetegnene for plug-in-hybridmodellen er det ekstremt effektive motorkoncept. Det omfatter kort fortalt en forbrændingsmotor forrest i bilen og en elmotor på bagakslen. Afhængigt af kørselsforholdene og højspændingsbatteriets ladeniveau kan begge motorer drive plug-in-hybriden hver for sig eller ved fælles kraft. Når bilen drives af forbrændingsmotoren alene, sendes kræfterne til hjulene på forakslen. Elmotoren sender derimod sine kræfter til hjulene på bagakslen. BMW 225xe iPerformance Active Tourer kan således forvandle sig til en BMW med xDrive, hvis behovet opstår.

Læs mere

FORMER LIVET I BYEN. BÆREDYGTIGT.

Herkomsten mærkes med det samme. Det samme gør kilden til fremdrift, der desuden kan identificeres ved første blik. De karakteristiske blå ribber i dobbeltnyren og navkapslerne på BMW 225xe iPerformance Active Tourer vidner om den innovative og kraftfulde motorteknologi. Takket være den store dobbeltnyre og de store luftindtag i frontpartiet er designet på BMW 225xe iPerformance Active Tourer mere sporty og dynamisk. Klassisk BMW, men med en unik forskel.

BYENS MIDTPUNKT.

Fuld af energi, også i kabinedesignet. BMW 225xe iPerformance Active Tourer formidler en helt særlig form for køreglæde. Ikke mindst takket være den høje siddeposition, som giver alle passagerer et fantastisk udsyn. Tag plads, og oplev verden på en ny måde.

"Ud over den fantastiske effektivitet og de mange praktiske detaljer, som man hurtigt lærer at sætte pris på i hverdagen, så opfylder BMW eDrive også den høje standard for kvalitet og køredynamik, der er typisk for mærket BMW."
Stefan Juraschek, chef for elektriske drivlinjer hos BMW Group.

ENERGIEN KENDER INGEN BYGRÆNSER.

ENERGIEN KENDER INGEN BYGRÆNSER.

Verden elektrisk: Intelligent energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW iPerformance-konceptet. Systemet koordinerer interaktionen mellem alle BMW drivlinjekomponenter og elmotoren for at opnå den bedst mulige effektivitet og køredynamik og på den måde opnå den største fuldelektriske rækkevidde.

Via eDrive-knappen kan bilens fører vælge mellem tre eldrevne køreprogrammer: AUTO eDRIVE, det fuldelektriske MAX eDRIVE og programmet SAVE BATTERY, som holder batterikapaciteten på et konstant niveau.

Læs mere

STREET LIFE. RELOADED.

STREET LIFE. RELOADED.

Spændingen stiger: BMW eDrive omfatter en lang række innovative produkter og tjenester, der er udviklet til at sikre praktisk og moderne e-mobilitet hver eneste dag – lige fra opladningsløsninger til hjemmet og anvendelse af det støt voksende netværk af offentlige ladestandere til netværksbaseret navigation.

Læs mere

ELECTRO CLUB.

BMW iPerformance: Plug-in-hybrider.

ELECTRO CLUB.

BMW iPerformance: Plug-in-hybrider.

Brændstofforbrug, strømforbrug og CO2-udledning.

  • De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug er beregnet med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser på den valgte model.

    (1) Værdierne er gældende frem til 15.04.2018. Få mere at vide hos din forhandler.

    Værdierne ved biler med fodnoten (3) er allerede baseret på den nye WLTP-kørecyklus og konverteret til NEDC-værdier for at gøre det muligt at sammenligne forskellige modeller. [For så vidt angår køretøjsspecifikke afgifter, som tager udgangspunkt i (blandt andet) CO2-udledningen, kan CO2-værdierne for disse biler afvige fra de anførte værdier.]

    Specifikationerne for CO2-effektivitet fastlægges med udgangspunkt i EU-direktivet 1999/94/EF og gældende europæisk lovgivning på udarbejdelsestidspunktet. De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug er beregnet med afsæt i NEDC-cyklussen for klassifikationen.

    En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder.