BMW 225xe iPerformance, BMW PHEV

ELDREVET KØREGLÆDE.

BMW 225xe Active Tourer.

ELDREVET KØREGLÆDE.

BMW 225xe Active Tourer.

ELDREVET KØREGLÆDE.BMW 225xe Active Tourer.

BMW 225xe plug-in-hybrid. 136+88 hk. Forbrug 31,3-37,0 km/l. CO2 62-72 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne.
 

Fra og med juli 2019 fås BMW 225xe med ny batterteknik som øger bilens rækkevidde med over 25%. Den kommende elektriske rækkevidde vil dermed være op til 57 km.

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

FØLG STRØMMEN.

FØLG STRØMMEN.

Fyldt med energi: BMW 225xe iPerformance Active Tourer kombinerer gennemprøvet fleksibilitet og imponerende brændstoføkonomi med den klassiske BMW køredynamik. Takket være BMW eDrive-teknologi fra BMW EfficientDynamics er det muligt at tilbagelægge op til 41 kilometer kun ved hjælp af elmotoren – med nul lokal udledning og så godt som helt lydløst. Perfekt til turene gennem byen!

Læs mere

LØFTER STANDARDEN HØJERE END BYENS SKYLINE.

LØFTER STANDARDEN HØJERE END BYENS SKYLINE.

Effektiviteten når nye højder: Et af kendetegnene for plug-in-hybridmodellen er det ekstremt effektive motorkoncept. Det omfatter kort fortalt en forbrændingsmotor forrest i bilen og en elmotor på bagakslen. Afhængigt af kørselsforholdene og højspændingsbatteriets ladeniveau kan begge motorer drive plug-in-hybriden hver for sig eller ved fælles kraft. Når bilen drives af forbrændingsmotoren alene, sendes kræfterne til hjulene på forakslen. Elmotoren sender derimod sine kræfter til hjulene på bagakslen. BMW 225xe iPerformance Active Tourer kan således forvandle sig til en BMW med xDrive, hvis behovet opstår.

Læs mere

FORMER LIVET I BYEN. BÆREDYGTIGT.

Herkomsten mærkes med det samme. Det samme gør kilden til fremdrift, der desuden kan identificeres ved første blik. De karakteristiske blå ribber i dobbeltnyren og navkapslerne på BMW 225xe iPerformance Active Tourer vidner om den innovative og kraftfulde motorteknologi. Takket være den store dobbeltnyre og de store luftindtag i frontpartiet er designet på BMW 225xe iPerformance Active Tourer mere sporty og dynamisk. Klassisk BMW, men med en unik forskel.

BYENS MIDTPUNKT.

Fuld af energi, også i kabinedesignet. BMW 225xe iPerformance Active Tourer formidler en helt særlig form for køreglæde. Ikke mindst takket være den høje siddeposition, som giver alle passagerer et fantastisk udsyn. Tag plads, og oplev verden på en ny måde.

"Ud over den fantastiske effektivitet og de mange praktiske detaljer, som man hurtigt lærer at sætte pris på i hverdagen, så opfylder BMW eDrive også den høje standard for kvalitet og køredynamik, der er typisk for mærket BMW."
Stefan Juraschek, chef for elektriske drivlinjer hos BMW Group.

ENERGIEN KENDER INGEN BYGRÆNSER.

ENERGIEN KENDER INGEN BYGRÆNSER.

Verden elektrisk: Intelligent energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW iPerformance-konceptet. Systemet koordinerer interaktionen mellem alle BMW drivlinjekomponenter og elmotoren for at opnå den bedst mulige effektivitet og køredynamik og på den måde opnå den største fuldelektriske rækkevidde.

Via eDrive-knappen kan bilens fører vælge mellem tre eldrevne køreprogrammer: AUTO eDRIVE, det fuldelektriske MAX eDRIVE og programmet SAVE BATTERY, som holder batterikapaciteten på et konstant niveau.

Læs mere

STREET LIFE.
RELOADED.

STREET LIFE.
RELOADED.

Spændingen stiger: BMW eDrive omfatter en lang række innovative produkter og tjenester, der er udviklet til at sikre praktisk og moderne e-mobilitet hver eneste dag – lige fra opladningsløsninger til hjemmet og anvendelse af det støt voksende netværk af offentlige ladestandere til netværksbaseret navigation.

Læs mere

Brændstofforbrug, strømforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.