ASSISTENTSYSTEMER I BMW 2-SERIE CABRIOLET.

BMW ConnectedDrive.

Innovative teknologier understøtter dig under kørslen og garanterer suveræn kørekomfort og sikkerhed. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – og nyde glæden ved at køre.

BMW DRIVING ASSISTANT.
BMW DRIVING ASSISTANT.
BMW DRIVING ASSISTANT.

DRIVING ASSISTANT.

Sikkerhedspakken Driving Assistant kombinerer de kamerabaserede systemer vejstribealarm og afstandsalarm med persongenkendelse og City-bremsefunktion. Vejstribealarmen arbejder ved hastigheder over 70 km/t, hvor den holder øje med vejstriberne og advarer dig med vibration i rattet, hvis bilen utilsigtet er på vej til at skifte bane. Advarslen udebliver naturligvis, hvis du forinden har aktiveret blinklyset for at tilkendegive et vognbaneskift.
Mens afstandsalarmen med City-bremsefunktion holder øje med den øvrige trafik, sørger persongenkendelsesfunktionen med City-bremsefunktion for at passe på fodgængerne. Hvis en forankørende bil pludselig bremser hårdt op, reagerer din BMW øjeblikkeligt, når afstandsalarmen er aktiveret. I første trin vises der et advarselssymbol, og i trin to begynder symbolet at blinke, samtidig med at der lyder et alarmsignal. Hvis bilens fører fortsat ikke reagerer, aktiverer systemet automatisk bremserne ved hastigheder op til 60 km/t. Ved hastigheder omkring 20-25 km/t hjælper personadvarselsfunktionen med at forhindre ulykker med fodgængere, og ved hastigheder op til 60 km/t bidrager den til at reducere ulykkens omfang. Hvis der er behov for, at systemet skal gribe ind, forberedes bremserne til hurtigere indgreb, og ved behov kan systemet også aktivere bremserne automatisk. Funktionen Attentiveness Assistant holder øje med førerens reaktionsmønster for at opdage tegn på træthed. Hvis systemet registrerer uregelmæssigheder, foreslår en grafik i kontroldisplayet, at du holder en lille pause.

BMW NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.
BMW NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.
BMW NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigationssystemet Professional overbeviser med sit design og et udvalg af tjenester i absolut særklasse. Det perfekt integrerede navigationssystem omfatter betjeningskonceptet iDrive og en iDrive Touch-controller.
Systemet giver dig en håndfri installation med USB-indgang og stemmestyring, radio BMW Professional med dvd-afspiller samt 20 GB harddiskplads til musikfiler. Derudover er systemet forberedt til Real Time Traffic Information. Et fast, 8,8-tommer stort LCD-farvedisplay med skærmopdelingsfunktion (hoved- og hjælperude) sikrer optimal læsbarhed og overskuelighed.

  • iDrive Touch-controller

    Nyeste generation af navigationssystemet Professional opdaterer automatisk kortmaterialet med jævne mellemrum i samspil med BMW ConnectedDrive. Så snart der er nyt kortmateriale tilgængeligt for den valgte region, overføres opdateringen trådløst via internettet ved hjælp af bilens indbyggede SIM-kort – op til fire gange årligt. Der er ikke nogen licens- eller overførselsomkostninger forbundet med opdateringen. Du er således altid på vej med de mest aktuelle vejkort uden skulle tilmelde dig eller logge ind på en portal først. Manuelle opdateringer er kun nødvendige i de regioner, der er tilkøbt separat. Du kan lade det autoriserede BMW værksted klare opdateringen for dig eller købe den online i BMW ConnectedDrive Shop og derefter overføre den til navigationssystemet via en USB-nøgle.

SPEED LIMIT INFO.

BMW Speed Limit Info.

SPEED LIMIT INFO.

Speed Limit Info med advarsel om overhalingsforbud viser dig, hvor hurtigt du må køre, og om du må overhale på den aktuelle strækning. Du får vist disse oplysninger i bilens informationsdisplay i instrumentgruppen. Et specialudviklet kamera i bakspejlet er i stand til at aflæse de relevante vejtavler i forbifarten. Data fra navigationssystemet flettes via en styreenhed sammen med kamerabillederne, hvorefter oplysningerne behandles elektronisk. Systemet kan også tage højde for input fra fx bilens regnsensor og derfor også vise begrænsninger, der er afhængige af særlige forhold – eksempelvis hastighedsbegrænsninger i vådt føre.

BMW PARKERINGSASSISTENT.
BMW PARKERINGSASSISTENT.
BMW PARKERINGSASSISTENT.

PARKERINGSASSISTENT.

Parkeringsassistentfunktionen gør det lettere at foretage både parallelparkeringer og parkeringer i bås. Systemet måler størrelsen på ledige parkeringspladser i forbifarten (maks. 35 km/t og maks. 1,5 m afstand til rækken af parkerede biler), uanset om du har aktiveret funktionen eller ej.
Når der er fundet en tilstrækkeligt stor plads, behøver du blot at aktivere blinklyset, så overtager parkeringsassistenten styretøjet, mens du styrer parkeringen ved at vælge det rette gear og betjene speederen og bremsen. Instruktioner i kontroldisplayet og lydsignaler guider dig gennem parkeringen.
Når du langsomt nærmer dig en forhindring, aktiveres parkeringsassistenten automatisk ved hjælp af funktionen ”Auto PDC”. Systemets funktionalitet omfatter også parkeringshjælp, når du ønsker at parkere på tværs af kørebanen. Her hjælper PDC også med advarselssignaler, når sikkerhedsafstanden til siden overskrides. På denne måde mestres enhver parkeringsmanøvre sikkert og let.

BAKKAMERA.

BMW Bakkamera

BAKKAMERA.

Med et bakkamera kan du se området bag ved bilen i kontroldisplayet, når du manøvrerer bilen på plads. Bakkameraet sikrer bedre overblik ved baglænskørsel, parkering og ved hastigheder under 15 km/t.
I kontroldisplayet kan du se hjælpelinjer og tydelige forhindringsmarkeringer, som viser dig, om pladsen er stor nok til bilen – og så guider de dig til den perfekte parkering hver gang. Ved fuldt ratudslag viser displayet røde linjer, som angiver bilens vendediameter, og grønne kørelinjer, der ændrer sig, når du drejer på rattet.
Bakkameraet slukker automatisk, når du har bakket ti meter, eller når bakhastigheden når over 15 km/t. I kombination med et anhængertræk har bakkameraet en praktisk zoomfunktion, så du kan bakke helt tæt på en trailer uden hjælp udefra.