Den nye BMW M240i Cabriolet: 340 hk, 250 kW.

DEN NYE BMW M240i CABRIOLET: 340 HK, 250 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW M240i Cabriolet - BMW M Performance

DEN NYE BMW M240i CABRIOLET: 340 HK, 250 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

DEN NYE BMW M240i CABRIOLET: 340 HK, 250 kW.ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

Når den turboladede rækkesekser i BMW M240i Cabriolet accelererer, vokser luftstrømmen til en voldsom storm. Teknologier fra motorsporten, som er tilpasset den 3,0-liters benzinmotor, sikrer perfekte køreegenskaber. Eksklusive M Performance-detaljer skruer endnu højere op for den sportslige ydelse. En ægte M Performance Cabriolet bygget til ren open air-køreglæde.


Værdier for BMW M240i Cabriolet:
Brændstofforbrug (blandet kørsel): 12,0 til 13,5 km/liter
CO2-udledning (blandet kørsel): 169 til 189 g/km

BMW M240i CABRIOLET.
 BMW M240i CABRIOLET.
BMW M240i CABRIOLET.
BMW M240i CABRIOLET.
BMW M240i CABRIOLET.

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW M240i CABRIOLET.

Signaturen fra M GmbH ses tydeligt på BMW M240i Cabriolet. Ud over udstyret M Sport er også et antal modelspecifikke M Performance-detaljer med til at gøre denne 2-dørs Cabriolet til noget helt unikt. Denne M Performance Cabriolet lægger ikke på noget tidspunkt skjul på sit sportslige DNA. Det ene øjeblik er den meget diskret, øjeblikket efter fanger den blikket, og når den 6-cylindrede motor først starter, er der ingen grænse for køreglæden – the sky's the limit.

 • Eksklusive udvendige detaljer

  BMW M240i Cabriolet stiller til start med designelementer i Ferric Grey ved luftindtagene i den dybe, aerodynamiske forkofanger. Farven Ferric Grey går igen på de 18 tommer store dobbeltegerfælge 436 M, som er perfekt egnede til at overføre de høje accelerationskræfter til den dybsorte asfalt. De elegant svungne sidespejlkapper i Ferric Grey og M sideemblemet i mørk krom er diskrete detaljer, der fremhæver bilen som en M Performance-model. Bagest understreger de mørkforkromede afgangsrør i begge sider af bagkofangeren og det ligeledes mørkforkromede modelemblem det tætte slægtskab mellem BMW M240i Cabriolet og modellerne fra BMW M.

 • Eksklusive indvendige detaljer

  Kabinen indeholder ligeledes udvalgte udstyrsdetaljer fra M Sport såsom sportsforsæder samt det lækre M sportsrat. Eksklusive indstigningslister med modelnavn ved begge døre er et begejstrende tegn på, hvad der venter forude af køreoplevelser. Den digitale modelbetegnelse, det røde instrumentdesign og den detaljerede kronografskalering i instrumentgruppen er sporty detaljer i øjenhøjde.

 6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

BMW M240i Cabriolet inspirerer ikke kun med masser af muskler, men begejstrer samtidig med knivskarp køredynamik og kvaliteter til hverdagsbrug. Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med en slagvolumen på 3,0 liter forener Valvetronic og dobbelt VANOS med direkte benzinindsprøjtning og en TwinScroll-turbolader. Denne kraftfulde motor er kendetegnet ved sin ekstremt spontane respons, et højt moment selv ved lave omdrejninger og et bredt omdrejningsinterval. Resultatet er et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm og et gennemsnitsforbrug på 12,0 km/liter (8-trins Steptronic-sportsgearkasse: 13,5 km/liter). Cabrioleten accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sek. (8-trins Steptronic-sportsgearkasse: 4,7 sek.). Denne motor er forbeholdt M Performance-modellen i BMW 2-serie.

 • Imponerende M Performance-motorlyd

  Det modelspecifikke udstødningssystem til BMW M240i Cabriolet genkendes let på de mørkforkromede afgangsrør i hver side af bagkofangeren. Ved at fjerne den centrale lyddæmper og med anvendelsen af intelligent spjældstyring er der opnået en karismatisk motorlyd, som forplanter sig hele vejen til de små nakkehår hos passagererne i forsæderne. Disse omfattende akustiske optimeringer forstærker oplevelsen af at køre i åben sportsvogn.

BMW M240i CABRIOLET

M PERFORMANCE-KØREDYNAMIK I BMW M240i CABRIOLET.

Det køredynamiske koncept i BMW M240i Cabriolet er designet med fokus på ren performance. Formålet er endnu mere køreglæde, også i hverdagen. Den imponerende dynamik og styrepræcision samt den perfekte balance alle komponenter imellem mærkes tydeligt, når du accelererer ud af svinget. Ingeniørerne fra BMW M GmbH har foretaget omfattende modifikationer og optimeret affjedringen og styreegenskaberne ned til mindste detalje.

 • Den sænkede M sportsundervogn løfter dynamikken.

  For at kunne konvertere motorens mange kræfter til mest mulig køredynamik er bilens fjedre og stabilisatorer blevet justeret og trimmet til den momentstærke 6-cylindrede motor. Modelspecifik elastokinematik til forakslen sikrer imponerende køreglæde. Den specialkonfigurerede M sportsundervogn er sænket 10 mm for at opnå endnu mere dynamik, og det variable sportsstyretøj er udstyret med Servotronic. Firehjulstrækket BMW xDrive fordeler trækkraften fleksibelt mellem akslerne på BMW M240i xDrive Cabriolet og sikrer det bedst mulige vejgreb selv ved vanskelige vejforhold.

  Værdier for BMW M240i xDrive Cabriolet:
  Brændstofforbrug (blandet kørsel): 12,89 km/liter
  CO2-udledning ved blandet kørsel: 179 g/km

 • Mere sport: 8-trins Steptronic-sportsgearkassen

  Steptronic-sportsgearkassen med 8 geartrin sikrer, at BMW M240i Cabriolet leverer en dynamisk acceleration. Funktionen Launch Control gør det muligt at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,7 sek. Tryk på DSC-knappen, sæt gearvælgeren i "S", træd kort på bremsen, og træd speederen ned til kickdown – når du slipper bremsen, finder du ud af, hvad fremdrift betyder.

 • Mere kontrol: M sportsbremser er standard

  De 18 tommer store M dobbeltegerfælge 436 M på forakslen bringes resolut til standsning ved hjælp af skivebremserne i aluminium med firestemplede faste bremsekalibre. På bagakslen er kalibrene udført med to stempler. Takket være indvendig ventilation leverer bremserne ensartet høj performance selv under høj temperaturbelastning. Når bilen holder stille, signalerer de karakteristiske blå kalibre med M logo den overlegne bremseydelse.

BMW M PERFORMANCE-SERIEN.

M PERFORMANCE-SERIEN.

Trimmet design, finpudset køredynamik, maksimeret køreglæde. Et trekløver, der findes i alle M Performance-modeller. Et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som kombinerer det bedste fra standardmodellerne med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse.

Ren og intens køreglæde.

Se, hvad M Performance-modellerne har at byde på.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.