BMW 2-serie Cabriolet.

KØREDYNAMIKKEN I BMW 2-SERIE CABRIOLET.

Fuld. Fart. Frem.

KØREDYNAMIKKEN I BMW 2-SERIE CABRIOLET.

Fuld. Fart. Frem.

Modsætninger perfekt kombineret. Den dynamiske motor i BMW 2-serie Cabriolet og de innovative BMW EfficientDynamics-teknologier forener kompromisløs kraftudvikling med maksimal effektivitet. Resultatet er en BMW 2-serie Cabriolet, som leverer smidig dynamik i såvel køreprogrammet ECO PRO som ved sportslig kørsel – temperamentsfuldt, impulsivt og begejstrende for alle sanser.

Køredynamikken i BMW 2-serie Cabriolet.Fuld. Fart. Frem.

Modsætninger perfekt kombineret. Den dynamiske motor i BMW 2-serie Cabriolet og de innovative BMW EfficientDynamics-teknologier forener kompromisløs kraftudvikling med maksimal effektivitet. Resultatet er en BMW 2-serie Cabriolet, som leverer smidig dynamik i såvel køreprogrammet ECO PRO som ved sportslig kørsel – temperamentsfuldt, impulsivt og begejstrende for alle sanser.

BMW EFFICIENT DYNAMICS-TEKNOLOGI.

BMW EFFICIENT DYNAMICS-TEKNOLOGI.

De innovative benzin- og dieselmotorer fra BMW EfficientDynamics-motorfamilien imponerer takket være BMW TwinPower Turbo-teknologien med endnu mere eksplosiv kraftudfoldelse samt endnu mere spontan reaktionsevne fra helt lave omdrejninger og begejstrer samtidig med suveræn brændstoføkonomi og lave udledningsværdier. Med endnu højere effektivitet og optimeret køredynamik er vejen banet for intens køreglæde.
Benzinmotorerne anvender innovativ turboteknologi, den fuldt variable ventilstyringsteknologi Valvetronic inkl. den variable knastakselstyring dobbelt VANOS samt direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologien. Sammen sikrer disse avancerede systemer enorm kraftudvikling og overlegen effektivitet. Dieselmotorerne kombinerer ligeledes turboladerteknologi og variabel turbinegeometri med nyeste generation af direkte common rail-indsprøjtning. Den optimerede forbrænding yder endnu et vigtigt bidrag til at sænke både brændstofforbruget og CO2-udledningen.

SPÆNDINGEN LIGGER I LUFTEN.

Kom helt tæt på køredynamikken i BMW 2-serie Cabriolet.

SPÆNDINGEN LIGGER I LUFTEN.

Kom helt tæt på køredynamikken i BMW 2-serie Cabriolet.

BMW 2-serie Cabriolet
BMW 2-serie Cabriolet
BMW 2-serie Cabriolet
BMW 2-serie Cabriolet

KØREDYNAMIK.

Mest mulig ydelse, mindst muligt forbrug – det er målet for den dynamiske motor i BMW 2-serie Cabriolet. De højtudviklede TwinPower Turbo-benzin- og dieselmotorer i BMW EfficientDynamics-motorserien er flere gange blevet kåret til ”Engine of the Year”. De begejstrer med lav udledning, fornem gangkultur og imponerende dynamisk kraftudvikling. 8-trins Steptronic-gearkassen sørger for, at accelerationen leveres til asfalten nærmest helt uden afbrydelser.

 • BMW TwinPower Turbo-benzinmotorer

  Den nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-benzinmotorer begejstrer med temperamentsfuld kraftudvikling og spontan motorrespons fra helt lave omdrejninger. De er samtidig mere økonomiske, renere og kraftigere end forgængerne. Denne innovative konstruktion er en milepæl inden for BMW EfficientDynamics-strategien og forener de nyeste indsprøjtningsteknologier og fuldt variabel ventilstyring Valvetronic inkl. dobbelt VANOS med innovativ turboteknologi for at øge både effektiviteten og dynamikken. Resultatet er en ekstremt effektiv motor, som på imponerende vis understreger BMW’s kompetencer som motorkonstruktør. Den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, der flere gange har vundet ”Engine of the Year Award”, høster bred anerkendelse for sin dynamiske kraftudvikling, fornemme gangkultur og imponerende effektivitet. Det gennemprøvede teknologikoncept i motorerne fra EfficientDynamics-programmet anvendes i næsten alle vores benzinmotorer.

 • BMW TwinPower Turbo-dieselmotorer

  Nyeste generation af BMW TwinPower Turbo-dieselmotorerne er et eksempel på den konsekvente gennemførelse af BMW EfficientDynamics-tanken: At opnå maksimale ydelsesværdier og suveræn gangkultur ved samtidigt lavt forbrug. Dieselmotorerne er kendetegnet ved deres spontane respons og temperamentsfulde kraftudvikling i alle omdrejningsområder samt ved en begejstrende brændstoføkonomi. I økonomisk og dynamisk henseende er disse motorer hævet over enhver tvivl. De udfører deres arbejde ekstremt rent og med meget lav friktion. Du er således sikret ren køreglæde. De nye dieselmotorer fra EfficientDynamics-motorprogrammet er en letvægtskonstruktionen i aluminium med en, to eller tre turboladere samt variabel turbinegeometri. Indsprøjtningen foretages af nyeste generation af direkte common rail-indsprøjtning. På denne måde sikres en optimeret forbrændingsproces, hvilket yder endnu et bidrag til at sænke både brændstofforbruget og CO2-udledningerne.

 • 8-trins Steptronic-gearkasse

  8-trins Steptronic-gearkassen sætter helt nye standarder for komfort og dynamik og er et centralt element i BMW EfficientDynamics. Den meget tætte udlægning af de enkelte geartrin sikrer den bedst mulige kraftudvikling uanset hastighed. Det er med til at reducere brændstofforbruget markant, mens du samtidig kan nyde det store sportslige og dynamiske overskud. Ved høje hastigheder holdes motoromdrejningerne lave, og det er ensbetydende med et lavere forbrug og mindre motorstøj.
  Et resultat, som også konverterkoblingen har afgørende del i – selv når du skifter til manuelle gearskift. Sammen med de korte omdrejningsspring og den præcise afstemning sikrer den ekstra høj komfort ved gearskift. Netværksfunktioner såsom den forudseende Route-Ahead Assistant, adaptiv brugerprofil samt overvågningen af kørsels- og trafikforhold påvirker, hvordan gearkassen arbejder. Systemet vælger således altid det bedst egnede gear til den aktuelle situation under hensyntagen til det valgte køreprogram – også ved manuelle gearskift. I køreprogrammet Sport sikrer netværksfunktionerne og inddragelsen af navigationsdata endnu mere sportslig respons samt ekstra dynamik. I køreprogrammet Comfort sørger et tilsvarende gearskifteprogram for en mere komfortorienteret profil med færre gearskift.

BMW KØREPROGRAMMET ECO PRO.
 BMW KØREPROGRAMMET ECO PRO navigation
 BMW KØREPROGRAMMET ECO PRO
 BMW KØREPROGRAMMET ECO PRO

KØREPROGRAMMET ECO PRO.

Køreprogrammet ECO PRO kan hjælpe dig med at reducere dit brændstofforbrug med op til 20 % (ifølge en forbrugsmåling foretaget af BMW), hvis du følger alle anbefalinger og tilpasser din kørestil. Funktionerne coasting, Route-Ahead Assistant og ECO PRO Route kan bidrage med yderligere 5 % sparepotentiale.
Coastingfunktionen (kun i kombination med 8-trins Steptronic-gearkasse) afbryder forbindelsen mellem drivlinjen og motoren, så bilen ruller videre ved egen kraft (på engelsk ”coasting”), så snart du løfter foden fra speederen mellem 50 og 160 km/t og ikke bremser, og Route-Ahead Assistant ikke forudser behov for at tilpasse hastigheden.
Route-Ahead Assistant (kun i kombination med navigationssystem Professional) anvender navigationsdata til at forudse sving, byzoner, hastighedsbegrænsninger og motorvejsfrakørsler og kan således give dig anbefalinger til, hvornår du bør løfte foden fra speederen.
ECO PRO Route (kun i kombination med navigationssystem Professional eller navigationssystem Business) viser dig altid den mest brændstoføkonomiske vej afhængigt af trafikmængde, kørestil og vejforhold. Bilcomputeren viser dig udtrykt i procent, hvor meget brændstof, du kan spare ved at følge ruteanbefalingen fra ECO PRO Route.

BMW M235i.
BMW M235i.
BMW M235i.

SPORTSLIG KØRSEL.

Udadvendt, smidig og nådesløs sportslig. Et tryk på startknappen er nok til at vide, hvorfor BMW 2-serie Cabriolet ser ud, som den gør. Bilens performance, den perfekte 50/50-vægtfordeling på akslerne og de smidige køreegenskaber er unikke i segmentet – og trimmet til perfektion i BMW M235i.

 • BMW M235i

  Når den 6-cylindrede turboladede benzinrækkemotor på 326 hk (240 kW) vækker BMW 2-serie Cabriolets potente side, er der garanti for ren køreglæde. Motorsportsteknologier som den adaptive M undervogn, M bremserne og ikke mindst M aerodynamikpakken trimmer BMW 2-serie Cabriolet til toppræstationer. M fælge, M læderrat, sportssæder og det specialkonfigurerede sportsstyretøj gør billedet komplet. Det er ikke til at overse: Denne Cabriolet er ét med fartvinden.

 • Handling

  BMW 2-serie Cabriolet stryger perfekt hen over asfalten i alt slags vejr. Takket være klassisk BMW baghjulstræk, Driving Experience Control, variabelt sportsstyretøj og en for denne klasse helt unik akselvægtfordeling på 50/50 kan denne Cabriolet begejstre med usædvanligt smidige og præcise køreegenskaber.

 • Adaptiv M undervogn

  Denne undervogn gør køreegenskaberne endnu mere smidige. De elektronisk styrede støddæmpere, der er en del af den adaptive M undervogn, tilpasser sig efter vejforholdene og kørestil. Støddæmperkarakteristikken styres via Driving Experience Control-knappen. Derudover er den adaptive M undervogn sænket 10 mm i forhold til standardundervognen, hvilket skruer endnu højere op for smidigheden. Når du aktiverer Sport via Driving Experience Control-knappen, vil du kunne opleve en markant strammere undervognsopsætning. I Sport+ erstatter DTC (Dynamic Traction Control) DSC (Dynamic Stability Control), hvilket baner vejen for en endnu mere sportslig kørestil takket være senere indgriben.

 • Launch Control

  Launch Control er en funktion i 8-trins Steptronic-sportsgearkassen, som giver dig den maksimale acceleration fra stående start. Du starter med at aktivere DTC-funktionen (Dynamic Traction Control) med et kort tryk på DSC-knappen (Dynamic Stability Control), så sætter du gearvælgeren i ”S”, træder hårdt på bremsepedalen og træder speederen i bund til kickdown. Så slipper du bremsen, mens speederen holdes i bund, hvorefter bilen accelererer med maksimal kraft, indtil du igen slipper speederen. Denne funktion er yderst populær hos kørere med masser af benzin i blodet.

BMW xDRIVE.

BMW xDRIVE.

BMW xDRIVE.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive tilpasser sig selv de vanskeligste vejforhold og sørger for, at bilen altid er på vej med det bedst mulige vejgreb. xDrive og Dynamic Stability Control (DSC) sørger sammen for at høj sikkerhed og stabilitet. xDrive, der styres via DSC-sensorerne, sørger for at fordele trækkraften fleksibelt og hurtigt mellem akslerne for at forhindre over- eller understyring i svingene, hvilket sikrer fremragende retningsstabilitet. Samtidig sikrer det hurtig og sikker acceleration selv på glat underlag eller stejle stigninger. Ved kritiske vejforhold behøver DSC-systemet ikke at gribe ind så ofte. På denne måde forener BMW xDrive fordelene ved firehjulstræk – vejgreb, retningsstabilitet og sikkerhed – med den køredynamik, der altid har kendetegnet BMW.