KOMFORT OG SIKKERHED I BMW 2-SERIE CABRIOLET.

Åben for sikker køreglæde.

Nyd friheden ved at køre med himlen som tag. Talrige assistentsystemer i BMW 2-serie Cabriolet tager sig af resten. De sikrer optimalt udsyn og understøtter kørslen bedst muligt. Gennemtænkte funktioner hjælper med at få store stykker bagage på plads. Og de mange tilbud fra BMW Services sørger for, at vedligeholdelse af bilen også går som en leg.

BMW 2-serie cabriolet ADAPTIVT KURVELYS.

ADAPTIVT KURVELYS.

Det adaptive kurvelys med variable lygteprofiler til by- og motorvejskørsel, inklusive drejelygter og dynamiske dobbelte xenonforlygter, kan tilpasse bilens lygtekraft til alle kørselsforhold. Særligt når du kører gennem sving om natten, får du et markant bedre overblik over vejens og svingets forløb Drejelygterne forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.

BMW 2-serie cabriolet GENNEMLÆSNINGSSYSTEM
BMW 2-serie cabriolet GENNEMLÆSNINGSSYSTEM

GENNEMLÆSNINGSSYSTEM.

Ved at lægge bagsæderyglænet ned opnår du en praktisk 450x mm bred og 246x mm høj gennemlæsningsåbning, som gør det helt uproblematisk at tage fx stort sportsudstyr med i bilen. Bagsiden af ryglænet fungerer i så fald som gulvplads. Når kalechen er oppe, kan du fx have to golftasker med i bilen, og selv med kalechen foldet ned er der, takket være gennemlæsningsåbningen, plads til lange stykker bagage i bilen.

BMW 2-serie cabriolet BMW SELECTIVE BEAM.

BMW SELECTIVE BEAM.

Med BMW Selective Beam om bord øger du både sikkerheden og komforten ved kørsel efter mørkets frembrud. Dette udstyr giver dig det bedst mulige udsyn om natten uden at blænde dine medtrafikanter. Systemet registrerer andre trafikanter tidligt og blænder derefter målrettet ned for den del af lyskeglen, der ellers ville kunne blænde dem. Lygterækkevidden på mere end 400 m sikrer, at du kan få øje på farer tidligere, hvilket øger køresikkerheden.

BMW 2-serie cabriolet SERVOTRONIC.

SERVOTRONIC.

Den rigtige mængde servostyring til situationen – Servotronic tilpasser mængden af servohjælp til hastigheden og sikrer, at du altid oplever direkte og præcise styreegenskaber uanset hastighed.
Systemet byder desuden på høj kørekomfort ved at tilpasse styreresponsen til situationen og hastigheden, hvorved du opnår maksimal manøvredygtighed ved parkering og manøvrering, samt når du kører gennem smalle gader og på strækninger med mange sving.
En styreenhed beregner ud fra bilens aktuelle hastighed, hvor meget servokraft der er brug for i situationen. På denne måde er det muligt at dosere servokraften mere præcist til bestemte situationer end med traditionelle servostyringssystemer.
Når du kører ved lav hastighed, kræves der ikke så mange kræfter for at dreje hjulene. Ved højere hastigheder drosles servohjælpen derimod, så kontakten til vejen opleves mere direkte og bilens retningsstabilitet forbedres.

BMW 2-serie cabriolet STYRTBØJLE.
BMW 2-serie cabriolet STYRTBØJLE.

STYRTBØJLE.

Den harmonisk integrerede og helt nedsænkede styrtbøjle bidrager i væsentlig grad til bilens passive sikkerhed. Hvis bilen skulle vælte, sørger de automatiske styrtbøjler og den forstærkede forruderamme for at beskytte bilens passagerer. Specialudviklede crashsensorer sørger for at udløse de to styrtbøjler, der er integreret bag nakkestøtterne på bagsædet, så de skydes op på brøkdele af et sekund. Sensorerne udløser også selestrammerne via airbaggens styreenhed og sørger på denne måde for, at bilens passagerer er beskyttet bedst muligt. Ved at integrere styrtbøjlemodulerne i bilens karrosseri er der intet, der kan forstyrre bilens elegante og sportslige linjer.

BMW 2-serie cabriolet KOMFORTADGANG.
BMW 2-serie cabriolet KOMFORTADGANG.

KOMFORTADGANG.

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen. Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden.

SERVICE TIL DIN BMW.
SERVICE TIL DIN BMW.
SERVICE TIL DIN BMW.
SERVICE TIL DIN BMW.
SERVICE TIL DIN BMW.

SERVICE TIL DIN BMW.

Når du køber en BMW, får du ikke kun suveræn køredynamik og ren køreglæde, men også vores perfekte service og kompetente rådgivning med i købet. Ingen kender din BMW så godt som dit autoriserede BMW værksted. Serviceeftersyn, vedligeholdelse, reparation eller bilpleje. Med vores skræddersyede service- og reparationstilbud er din bil i trygge hænder hos vores specialister. Vi sørger for, at din BMW holder sig i topform, så du fortsat kan nyde glæden ved at køre.