TIL FRIHEDSELSKENDE INDIVIDUALISTER.

BMW 2-serie Cabriolets design.

TIL FRIHEDSELSKENDE INDIVIDUALISTER.

BMW 2-serie Cabriolets design.

TIL FRIHEDSELSKENDE INDIVIDUALISTER.BMW 2-serie Cabriolets design.

Første indtryk: Frihed og fremdrift. BMW 2-serie Cabriolets unikke designsprog udstråler en lethed og en elegance, som står mål med bilens mange kræfter. Med kalechen foldet ned sætter det helstøbte forendedesign og de sporty skulderlinjer et æstetisk udråbstegn. Med kalechen foldet op venter der fascinerende køreoplevelser – det elegante kabinedesign inspirerer med dynamisk design, kvalitetsudstyr og en markant forbedret lydkomfort.

Læs mere

UAFHÆNGIGHED I SIN SMUKKESTE FORM.

Sporty former.

BMW 2-serie Cabriolets dynamiske formsprog med en forlænget, kileformet profil emmer ikke kun af æstetik og elegance, men også af rå power og begejstrende køredynamik. Det fokuserede udvendige design inspirerer med en karakteristisk skulderlinje samt en række uimodståelige og iøjnefaldende detaljer, der tager hjertet med storm.
Læs mere

Sporty forendedesign.

BMW 2-serie Cabriolets iøjnefaldende forende med tilbagelænet dobbeltnyre og aerodynamisk optimerede luftindtag emmer af imponerende dynamik. Effekten fremhæves yderligere af de lave LED-forlygter, som tegner det karakteristiske BMW look med fire øjne, der mere end noget andet står for sportsligt overskud.
Læs mere

Udtryksfulde fælgdesign.

Når BMW 2-serie Cabriolet beundres fra siden, fanger blikket ikke kun den kileformede profil, men også de dynamiske letmetalfælge. Selv standardmodellens 16-tommer-fælge er både sporty og æstetiske. De 17 tommer store dobbeltegerfælge 724, der vises her, bidrager med lidt mere dynamik. Men et har de alle til fælles: De sikrer perfekte køreegenskaber.
Læs mere

Karakteristisk bagendedesign.

Inspiration til alle, der følger BMW 2-serie Cabriolet: Det sportslige bagendedesign er karakteriseret af det perfekte samspil mellem rene linjer og dynamiske, L-formede lygter samt naturligvis de forkromede afgangsrør. En anden spændende detalje er det frie udsyn til forruden, når taget er foldet ned.
Læs mere

ÅBENT SIND.

Lyddæmpet, eldrevet kaleche på BMW 2-serie Cabriolet.

ÅBENT SIND.

Lyddæmpet, eldrevet kaleche på BMW 2-serie Cabriolet.

Når taget på BMW 2-serie Cabriolet går op, vækker det elegante og æstetiske design ægte følelser. Taget kan åbnes ved hastigheder op til 50 km/t, og efterlader himlen som eneste tag. Når taget er lukket, sikrer stofkalechens markant forbedrede akustiske egenskaber, at intet står i vejen for de eksklusive køreoplevelser. Den elegante kontrast til karrosserifarven gør det uforskammet attraktive design komplet.

Læs mere

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

BMW 2-serie Cabriolet giver dig fascinerende mange muligheder for at nyde livet i bevægelse – og løftet om høj ydelse og kvalitet til fingerspidserne gælder også for alle tilbehørskomponenterne. Lige fra den praktiske holder til cykler/elcykler, der monteres på bilens anhængertræk, og universalkrogen fra Travel & Comfort-systemet til de skræddersyede måtter. Vælg det udstyr, der matcher din livsstil.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.