ET AFBRÆK FRA HVERDAGEN.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

ET AFBRÆK FRA HVERDAGEN.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

ET AFBRÆK FRA HVERDAGEN.Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

Imponerende sporty, begejstrende dynamisk. Klassens mest sporty cabriolet forfører med kraftige motorer og avanceret undervognsteknologi og lader dig nyde open air-køreglæden med smidig, rebelsk og præcis køredynamik. Kendte bivirkninger: Svimlende acceleration, knivskarpe køreegenskaber og begejstrende effektivitet takket være talrige BMW EfficientDynamics-teknologier. Det er ægte frihed.

Læs mere

ESSENSEN AF KØREGLÆDE.

Under det fascinerende ydre inspirerer BMW 2-serie Cabriolet med en dynamisk kerne. Køreegenskaberne er formet af klassiske BMW dyder som baghjulstræk, perfekt vægtfordeling på akslerne og direkte, sporty styreegenskaber. Resultatet er perfekte køreegenskaber, spændende dynamik og imponerende acceleration. Alt sammen i en spændende pakke.

 • Køreegenskaber

  Knivskap køredynamik og smidige køreegenskaber er resultater af det klassiske BMW baghjulstræk og derfor også at finde i BMW 2-serie Cabriolet, hvor Driving Experience Control, sportsstyretøj (ekstraudstyr) og en perfekt vægtfordeling er unikke detaljer i klassen. Det er kvaliteter, der gør sig særligt bemærket ved en dynamisk kørestil.

 • Adaptiv M undervogn

  Sporty dynamik ned til mindste detalje: Takket være elektronisk styrede støddæmpere kan den adaptive M undervogn tilpasse sig til din kørestil og vejforholdene. Undervognen er sænket 10 mm, hvilket omvendt løfter køredynamikken, og vælges køreprogrammet Sport via Driving Experience Control trimmes støddæmperne til en markant strammere karakteristik. I Sport+ Mode aktiveres DTC (Dynamic Traction Control) i stedet for DSC (Dynamic Stability Control), og det tillader en mere sportslig kørestil, hvor DSC-systemet griber senere ind.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber og et yderst letgående styretøj. Udvekslingen varierer afhængigt af udslaget med styretøjet, og det forbedrer styreegenskaberne ved sportslig kørsel og reducerer mængden af nødvendig styrekraft ved parkering og manøvrering.

GANGKULTUR I SIN RENESTE FORM.

BMW TwinPower Turbo-motorerne.

GANGKULTUR I SIN RENESTE FORM.

BMW TwinPower Turbo-motorerne.

De stærke BMW TwinPower Turbo-motorer i BMW 2-serie Cabriolet leveret et inspirerende miks af imponerende performance, kraftfuld acceleration og begejstrende effektivitet. Den spontane respons og kvikke kraftudvikling fra helt lave omdrejninger er klassiske kendetegn for ren køreglæde. I toppen af rækken leverer BMW 230i hele 252 hk (185 kW). Med sin TwinScroll-turbolader og Valvetronic, dobbelt VANOS og direkte benzinindsprøjtning udvikler denne motor et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm fra helt lave 1.450 omdr./min. En række BMW EfficientDynamics-tiltag sikrer samtidig et lavt brændstofforbrug og mindre CO2-udledning.

Læs mere

8-TRINS STEPTRONIC-GEARKASSE.

8-TRINS STEPTRONIC-GEARKASSE.

8-trins Steptronic-gearkassen sætter helt nye standarder for gearkomfort og køreglæde med perfekte afstemte udvekslinger mellem de enkelte gear og reducerede omdrejningsintervaller. Det sender komforten helt i top og sikrer samtidig unik køredynamik og et imponerende lavt forbrug.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug. Mere køreglæde. Det er BMW EfficientDynamics. Begrebet samler en række innovative teknologier, der påvirker drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed, under en fælles paraply. Resultatet er et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udledning samt øget køredynamik og mere køreglæde. Konceptet er standard i alle vores biler og selvfølgelig også i BMW 2-serie.

Læs mere

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.