BEGEJSTRENDE BIVIRKNINGER.

BMW M240i Cabriolet.

BEGEJSTRENDE BIVIRKNINGER.

BMW M240i Cabriolet.

BEGEJSTRENDE BIVIRKNINGER.BMW M240i Cabriolet.

Inspireret af BMW M, optimeret til hverdagen. BMW M240i Cabriolet bryder med alle konventioner for acceleration: Den turboladede, 6-cylindrede benzinrækkemotor katapulterer bilen fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder, mens M sportsundervognen forvandler de mange kræfter til begejstrende køreglæde. Dynamisk, fascinerende og en fryd at betragte. Eksklusive M Performance-designfunktioner runder denne mønstersportsvogns elegante look af.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

HØJ PULS SOM STANDARD.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

HØJ PULS SOM STANDARD.

Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Velkommen til køreglædehimlen: En slagvolumen på 3,0 liter gør den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i BMW M240i til klassens ubestridte førerhund. Som få andre formår den at forene imponerende acceleration med dynamik og hverdagsegnethed. Motorens spontane respons, enorme drejningsmoment fra helt lave omdrejninger og det store omdrejningsområde er imponerende eksempler på den unikke performance.

Læs mere

ET SYN, DER GÅR LIGE I BLODET.

BMW M240i Cabriolets udvendige design er mere end M sportspakkens mange modelspecifikke M Performance-detaljer. Den sporty forende med full LED-forlygter og forstørrede luftindtag udstråler ren dynamik. Udtrykket forstærkes med de imponerende 18-tommer M dobbeltegerfælge 436 M i Ferric Grey og M sportsbremserne med blå bremsekalibre. Afgangsrørene i mørk krom i begge sider af bagkofangeren og det ligeledes mørkforkromede modelemblem definerer bagendens sportslige kvaliteter. Aerodynamisk optimerede sidespejle i Ferric Grey er en anden attraktiv detalje på BMW M240i Cabriolet.

MOTORSPORT UNDER ÅBEN HIMMEL.

MOTORSPORT UNDER ÅBEN HIMMEL.

Det er kvalitetsdetaljerne i det førerorienterede kabinemiljø, der sætter den sportslige standard i BMW M240i Cabriolet. Blandt dem den digitale modelbetegnelse og den detaljerede kronografskalering i instrumentgruppen. M Performance-specifikke elementer, såsom M sportslæderrattet, de ergonomiske M sportssæder og knæpuderne, skaber perfekte rammer om kørekomforten, mens eksklusive detaljer såsom indstigningslisterne med modelemblem runder det elegante kabinedesign af.

BEGEJSTRENDE PERFORMANCE. MAKSIMAL PRÆCISION.

Det køredynamiske koncept i BMW 240i Cabriolet leverer intens køreglæde og ubegrænset hverdagsegnethed. Perfekt afstemte komponenter sikrer suveræn smidighed og præcision ved både affjedring og styretøj, som er optimeret til ren performance ned til mindste detalje. Resultatet er sportslig køreglæde bag rattet – hvert eneste øjeblik.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.

 • M sportsundervogn

  M sportsundervognen er kendetegnet ved en særligt sportslig affjedringsprofil, og på modeller med baghjulstræk omfatter den en sænkning på ca. 10 mm. Den har kortere fjedre og mere kontante støddæmperindstillinger samt hårdere stabilisatorer. Resultatet er en endnu mere direkte affjedringskonfiguration, som tilgodeser en decideret sportslig kørestil.

 • xDrive

  Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive distribuerer trækkraften permanent mellem alle fire hjul afhængigt af den aktuelle friktionskoefficient for at opnå den optimale effekt. Resultatet er markant forbedret dynamik, vejgreb og smidighed selv ved krævende kørselsforhold. Firehjulstrækket er designet med hovedvægten lagt på baghjulene for at imødekomme de særlige køredynamiske ambitioner, der hersker i BMW M240i Cabriolet.

 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse

  8-trins Steptronic-sportsgearkassen er som skabt til hurtige gearskift. Både i fuldautomatisk program og manuelt via gearvælgeren eller gearskiftekontakterne – til komfortabel cruising eller en sporty kørestil. I SPORT-programmet med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearsekvensen designet til maksimal performance.

MERE INTENS KØREGLÆDE.

BMW MPerformance

MERE INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modellerne begejstrer med deres høje ydelse. De leverer maksimal køredynamik uden at ofre komforten. Men selv med dette ekstremt sportslige fokus formår de stadig at fremstå med et progressivt og stilsikkert design. BMW M Performance. Ren og intens køreglæde.

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.