FRIHED I NYE RAMMER.

Den nye BMW 2-serie Cabriolet.

FRIHED I NYE RAMMER.

Den nye BMW 2-serie Cabriolet.

FRIHED I NYE RAMMER.Den nye BMW 2-serie Cabriolet.

BMW 2-serie Cabriolet. 136-340 hk. Forbrug 10,4-17,9 km/l. CO2 146-217 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A / D
 

Læs mere

Acceleration 0-100 km/h i sek. (BMW 230i Cabriolet)

5,9

Tophastighed i km/t (BMW 230i Cabriolet)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel* (BMW 230i Cabriolet)

12,0-12,6

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel* (BMW 230i Cabriolet)

181-189

Look: Fascinerende skønhed. Feel: Grænseløs frihed. Den nye BMW 2-serie Cabriolet er en magtdemonstration af sporty frihed og elegance. Kombinationen af dynamisk design, stærke motorer og eksklusivt udstyr i den nydesignede kabine åbner nye horisonter af grænseløs køreglæde. Klassens sportsligste cabriolet viser med stort overskud, hvor spændende uafhængighed kan være.

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

KOMPROMISLØS ÆSTETIK.

BMW 2-serie Cabriolets design.

KOMPROMISLØS ÆSTETIK.

BMW 2-serie Cabriolets design.

Det første indtryk? En uimodståelig symbiose af styrke og tiltrækningskraft. De kompakte, sportslige proportioner, det helstøbte frontparti med nydesignet dobbeltnyre og det elegante tag giver BMW 2-serie Cabriolet et kraftfuldt udtryk og perfekte former. Bagendens design fremhæver bilens bredde og stråler med et helt nyt LED-lygtedesign, samtidig med at der signaleres stort kraftoverskud.

Læs mere
"BMW 2-serie Cabriolets sporty karakter skaber en mere iøjnefaldende, nærværende stil."
Oliver Heilmer, chef for Interior Design

GRÆNSELØS DYNAMISK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

GRÆNSELØS DYNAMISK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Cabriolet.

Dynamik i topform: Fascinationen ved at køre uden tag når nye højder i den nye BMW 2-serie Cabriolet. Stærke drivlinjeteknologier, perfekt vægtfordeling på akslerne og imponerende effektivitet baner vejen for kompromisløst sporty køreoplevelser under åben himmel.

Læs mere

TRÅDLØST FORBUNDET MED VERDEN.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 2-serie Cabriolet.

TRÅDLØST FORBUNDET MED VERDEN.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 2-serie Cabriolet.

I den nye BMW 2-serie Cabriolet nyder du friheden af at være i forbindelse med dine venner og hele verden, uanset hvor du er, og hvornår du er på farten. Og friheden af at nå dit rejsemål i sikker og afslappet stil. BMW ConnectedDrive giver dig adgang til digitale tjenester, praktiske apps og assistentsystemer, som øger både komforten, underholdningen og sikkerheden.

Læs mere

ÅBEN FOR NYE IDEER.

BMW M240i Cabriolet.

ÅBEN FOR NYE IDEER.

BMW M240i Cabriolet.

The sky's the limit. Gør dig klar til gåsehud på speederfoden. BMW M240i Cabriolet med 6-cylindret M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, adaptiv M undervogn, 8-trins Steptronic-gearkasse som ekstraudstyr samt variabelt sportsstyretøj og M sportsbremser flytter grænserne for open air-oplevelser og inviterer dig til at tage del i fornøjelserne.


BMW M240i Cabriolet:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 12,0
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 189

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.