BMW M240i Coupé: 340 hk, 250 kW.

DEN NYE BMW M240i Coupé: 340 HK, 250 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW M240i Coupé - BMW M Performance

DEN NYE BMW M240i Coupé: 340 HK, 250 kW.

ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

DEN NYE BMW M240i Coupé: 340 HK, 250 kW.ALT UNDER ET TAG: ROCK AND SOUL.

BMW M240i Coupé fortsætter, hvor andre giver fortabt: Den kompakte M Performance Coupé stiller til start med M Performance TwinPower Turbo-teknologi og en specialkonfigureret M sportsundervogn. Velkommen til en 2-dørs sportsoplevelse med ægte M DNA og alle forudsætninger for at levere begejstrende køreglæde.

 

Værdier for BMW M240i Coupé:
Brændstofforbrug (blandet kørsel): 12,8 til 14,1 km/liter
CO2-udledning ved blandet kørsel: 163 til 179 g/km

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW M240i COUPÉ.

M PERFORMANCE-DESIGN PÅ BMW M240i COUPÉ.

Signaturen fra M GmbH ses tydeligt på BMW M240i Coupé. Ud over udstyret M Sport er også et antal modelspecifikke M Performance-detaljer med til at gøre denne 2-dørs Coupé til noget helt unikt. Eksklusive letmetalfælge, udstødningsrør i begge sider, sidespejle i kontrastfarve – denne M Performance Coupé er ikke nærig med at vise sit sportslige DNA frem. Det ene øjeblik er den meget diskret, øjeblikket efter fanger den blikket, og når den 6-cylindrede motor først starter, er der ingen grænse for køreglæden.

EKSKLUSIVE DETALJER PÅ BMW M240i COUPÉ.

 BMW M240i COUPÉ

Designdetaljer i kontrastfarve.

BMW M240i Coupé stiller til start med designelementer i Ferric Grey ved luftindtagene i den dybe, aerodynamiske forkofanger.
 BMW M240i COUPÉ med 18-tommer M dobbelteger 436 M.

18-tommer M dobbelteger 436 M.

De eksklusive letmetalfælge i Ferric Grey og M sportsbremserne sørger for at overføre hhv. accelerations- og bremsekræfterne optimalt til asfalten (225/40 ZR 18 for, 245/35 ZR 18 bag).
  BMW M240i COUPÉ sidespejle

Sidespejle i karrosserifarve.

De svungne spejlkapper er udført i Ferric Grey. Det aerodynamiske design lader luftstrømmen passere helt frit.
  BMW M240i COUPÉ m logo i mørk krom

M logo i mørk krom.

M logoet i mørk krom er en elegant måde at positionere BMW M240i Coupé som en M Performance-model på.
 BMW M240i COUPÉ Afgangsrør i begge sider.

Afgangsrør i begge sider.

De mørkforkromede afgangsrør i begge sider er forbeholdt BMW M240i Coupé i 2-serien og vidner her om det modificerede udstødningssystem uden central lydpotte og med spjældstyring.
 BMW M240i COUPÉ Modelemblem i mørk krom.

Modelemblem i mørk krom.

Det unikke modelemblem i kontrastfarve på bagenden understreger det tætte forhold mellem BMW M240i Coupé og modellerne fra BMW M.
 BMW M240i COUPÉ Indstigningslister med modelemblem.

Indstigningslister med modelemblem.

Eksklusive aluminiumindsatser med modelbetegnelser vækker forventningens glæde om de køreoplevelser, der venter forude.
 BMW M240i COUPÉ Modelemblem i cockpittet.

Modelemblem i cockpittet.

Den digitale modelbetegnelse, det røde instrumentdesign og den detaljerede kronografskalering i instrumentgruppen er sporty detaljer i øjenhøjde.
BMW 6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

6-CYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO-BENZINRÆKKEMOTOR.

BMW M240i Coupé inspirerer ikke kun med masser af muskler, men begejstrer samtidig med knivskarp køredynamik og kvaliteter til hverdagsbrug. Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med en slagvolumen på 3,0 liter forener Valvetronic og dobbelt VANOS med direkte benzinindsprøjtning og en TwinScroll-turbolader. Denne kraftfulde motor er kendetegnet ved sin ekstremt spontane respons, et højt moment selv ved lave omdrejninger og et bredt omdrejningsinterval. Resultatet er et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm og et gennemsnitsforbrug på 12,8 km/liter (8-trins Steptronic-sportsgearkasse: 14,1 km/liter). BMW M240i accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,8 sek. (8-trins Steptronic-sportsgearkasse: 4,6 sek.). BMW M240i er den eneste model i BMW 2-serie, der anvender denne motor.

 • Imponerende M Performance-motorlyd

  Det modelspecifikke udstødningssystem til BMW M240i Coupé genkendes let på de mørkforkromede afgangsrør i hver side af bagkofangeren. Ved at fjerne den centrale lyddæmper og med anvendelsen af intelligent spjældstyring er der opnået en karismatisk motorlyd, som forplanter sig hele vejen til de små nakkehår hos passagererne i forsæderne. Disse omfattende akustiske optimeringer forstærker oplevelsen af at køre sportsvogn.

BMW M240i COUPÉ.

M PERFORMANCE-KØREDYNAMIK I BMW M240i COUPÉ.

Det køredynamiske koncept i BMW M240i Coupé er designet med fokus på ren performance. Formålet er endnu mere køreglæde, også i hverdagen. Den imponerende dynamik og styrepræcision samt den perfekte balance alle komponenter imellem mærkes tydeligt, når du accelererer ud af svinget. Ingeniørerne fra BMW M GmbH har foretaget omfattende modifikationer og optimeret affjedringen og styreegenskaberne i denne eksklusive Coupé ned til mindste detalje.

 • Den sænkede M sportsundervogn løfter dynamikken.

  For at kunne konvertere motorens mange kræfter til mest mulig køredynamik er bilens fjedre og stabilisatorer blevet justeret og trimmet til den momentstærke 6-cylindrede motor. Modelspecifik elastokinematik til forakslen sikrer imponerende køreglæde. Den specialkonfigurerede M sportsundervogn er sænket 10 mm for at opnå endnu mere dynamik, og det variable sportsstyretøj er udstyret med Servotronic. Firehjulstrækket BMW xDrive fordeler trækkraften fleksibelt mellem akslerne på BMW M240i xDrive Coupé og sikrer det bedst mulige vejgreb selv ved vanskelige vejforhold.

  Værdier for BMW M240i xDrive Coupé
  Brændstofforbrug (blandet kørsel): 13,5 km/liter
  CO2-udledning ved blandet kørsel: 169 g/km

 • Mere sport: 8-trins Steptronic-sportsgearkassen

  Steptronic-sportsgearkassen med 8 geartrin sikrer, at BMW M240i Coupé leverer en dynamisk acceleration. Funktionen Launch Control gør det muligt at accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sek. Tryk på DSC-knappen, sæt gearvælgeren i "S", træd kort på bremsen, og træd speederen ned til kickdown – når du slipper bremsen, finder du ud af, hvad fremdrift betyder.

 • Mere kontrol: M sportsbremser er standard

  De 18 tommer store M dobbeltegerfælge 436 M på forakslen bringes resolut til standsning ved hjælp af skivebremserne i aluminium med firestemplede faste bremsekalibre. På bagakslen er kalibrene udført med to stempler. Takket være indvendig ventilation leverer bremserne ensartet høj performance selv under høj temperaturbelastning. Når bilen holder stille, signalerer de karakteristiske blå kalibre med M logo den overlegne bremseydelse.

OPTIMALE KØREEGENSKABER.

Oplev BMW M240i Coupé i hænderne på en professionel.

BMW M PERFORMANCE-SERIEN

M PERFORMANCE-SERIEN.

Trimmet design, finpudset køredynamik, maksimeret køreglæde. Et trekløver, der findes i alle M Performance-modeller. Et unikt tilbud fra BMW M GmbH, som kombinerer det bedste fra standardmodellerne med de dynamiske gener fra BMW M til en helt unik bilklasse.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug, CO2-udledning og strømforbrug afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Specifikationerne afhænger af en række faktorer: personlig kørestil, rutevalg, vejrforhold, brug af varmeanlæg/klimaanlæg og forvarmning.