SERVICES OG APPS I BMW 2-SERIE COUPÉ.

BMW ConnectedDrive.

Frihed betyder, at man altid går sine egne veje. Gør præcis det, man har lyst til. De intelligente tjenester fra BMW ConnectedDrive er udviklet med præcis dette for øje. De er der altid, når du har brug for dem, de kender din personlige musiksmag og finder den hurtigste vej til målet. Samtidig gør de BMW 2-serie Coupé til den perfekte ledsager, når friheden skal nydes i fulde drag.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES applikationer
BMW CONNECTED DRIVE SERVICES vejret
BMW CONNECTED DRIVE SERVICES
BMW CONNECTED DRIVE SERVICES
BMW CONNECTED DRIVE SERVICES musik og radio

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services er udgangspunktet for anvendelsen af den digitale mobilitetsassistent BMW Connected i bilen samt for de mange informations-, underholdnings- og servicefunktioner fra BMW ConnectedDrive.

Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by Googleᵀᴹ" og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen.

Nem og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

  • Forberedelse til Apple CarPlay®

    Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, sikkert og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Det gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelsen til Apple CarPlay kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau.

 BMW CONNECTED DRIVE SERVICES
 BMW CONNECTED DRIVE SERVICES

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, som hjælper dig i hverdagen med at nå dine aftaler i afslappet stil og altid til tiden. Alle relevante tjenester kan til enhver tid også anvendes på iPhone og Apple Watch via appen.


Destinationer, der er fundet på nettet eller i andre apps såsom Yelp, Apple Maps eller Google Maps, kan nemt importeres i BMW Connected og derefter overføres til bilens navigationssystem med et enkelt klik. Aftaler, inkl. adresser og foretrukne ankomsttider, der er gemt i kalenderen på brugerens iPhone, importeres automatisk til mobilitetsprofilen i BMW Connected. Med udgangspunkt i den aktuelle placering og trafikmængde beregner BMW Connected den forventede ankomsttid, sender en reminder og guider brugeren til fods fra den parkerede bil til den endelige destination. Hvis en forsinkelse er uundgåelig pga. pludselige problemer i trafikken, eller hvis der ikke er en parkeringsplads i nærområdet, kan brugerne via BMW Connected sende en sms med forventet ankomsttid uden at skulle tage fat i telefonen selv. BMW Connected lærer derudover at genkende ofte besøgte destinationer, som automatisk tilføjes til mobilitetsprofilen.


Appen BMW Connected kan downloades i Apple App Store.

BMW connected drive ONLINE ENTERTAINMENT
BMW connected drive ONLINE ENTERTAINMENT

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment* giver dig ubegrænset adgang til mere end 18 mio. musiknumre direkte i bilen og uden omveje såsom fx via en smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Med Online Entertainment* kan du åbne en flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester, fx Napster. Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med BMW ConnectedDrive Services samt navigationssystem Professional.

BMW connected drive apps
BMW connected drive apps

BMW APPS.

Udstyrsfunktionen Apps er en platform, der gør det muligt at anvende udvalgte smartphoneapps direkte i bilen. For at give kunderne et udvalg af apps at vælge imellem udvikler BMW ikke kun apps på egen hånd, fx appsene BMW Connected og BMW M Laptimer, men arbejder også tæt sammen med partnere såsom Spotify, Napster, GoPro, Deezer og Audible for at sikre, at disse apps også fungerer sikkert og pålideligt i bilen. Du behøver blot at slutte en kompatibel smartphone til bilen med en snap-in-adapter, via et USB-kabel eller trådløst, og du kan betjene alle funktioner i appen via bilens iDrive-controller. Udvalget af apps, der kan anvendes i bilen, bliver stadig større takket være det tætte samarbejde mellem BMW og en række udviklere. Læs mere på www.bmw.dk/apps.

BMW connected drive REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.
BMW connected drive REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.
BMW connected drive REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. På denne måde får du præsenteret minutpræcise data om tid og sted for en evt. trafikprop. Systemet anvender bl.a. bevægelsesprofiler fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåder, smartphoneapps og informationer fra politiet som datagrundlag. Teknologien arbejder så præcist, at bilkøer kan lokaliseres med ganske få meters nøjagtighed. RTTI giver dig dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne og kan guide dig effektivt uden om eventuelle problemer.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

BMW CONCIERGE SERVICE.
BMW CONCIERGE SERVICE.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden: Med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive.
Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW callcenteret, som herefter er din ”personlige assistent”.
Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Han kan også reservere bord på restauranten eller booke dig ind på et hotel. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis.
Funktionen forudsætter, at bilen er udstyret med ConnectedDrive Services.

BMW connected drive nødopkald

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer – også når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW Callcenter. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.