KOMFORT OG SIKKERHED I BMW 2-SERIE COUPÉ.

En helt ny komfortzone.

BMW 2-serie Coupé leverer beviset på, at det kan være en komfortabel oplevelse at køre mod strømmen. Det er nemlig ikke kun bilister med forkærlighed for at køre nye veje, som sætter pris på perfekte lysforhold foran bilen. Den modkørende trafik er også begejstret ved tanken om at slippe for generende lygteblænding. Servotronic sikrer, at styreegenskaberne altid er optimale, og en række andre detaljer letter hverdagen – uanset hvad den måtte byde på.

BMW 2-serie Coupé ADAPTIVT KURVELYS

ADAPTIVT KURVELYS

Adaptivt kurvelys har forskellige lygteprofiler til hhv. bykørsel og motorvejskørsel, inklusive drejelygter, og de dobbelte xenonforlygter sikrer optimal oplysning af kørebanen. Kurvelyset sender lyskeglen i forvejen ind i svinget, så du kan se, hvad der venter forude, så snart du drejer på rattet. Drejelygterne forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.

BMW 2-serie Coupé fjernlysassistent

FJERNLYSASSISTENT

Fjernlysassistenten hjælper bilens fører ved kørsel om natten ved automatisk at blænde op og ned for det lange lys afhængigt af den øvrige trafik. Fjernlyset blændes også automatisk ned, når gadebelysningen leverer tilstrækkeligt lys.
Et kamera ved bakspejlet registrerer lyset fra den øvrige trafik på en afstand af op til 1.000 meter. Når fjernlysassistenten er aktiveret, og der kommer en modkørende bil, eller systemet registrerer baglygterne fra en forankørende, blænder assistenten automatisk ned for det lange lys og op igen, når der igen er frit forude.

SERVOTRONIC.

BMW 2-serie Coupé Servotronic.

SERVOTRONIC.

Perfekt doseret styretøj.

Systemet byder desuden på høj kørekomfort ved at tilpasse styreresponsen til situationen og hastigheden, hvorved du opnår maksimal manøvredygtighed ved parkering og manøvrering, samt når du kører gennem smalle gader og på strækninger med mange sving.

En styreenhed beregner ud fra bilens aktuelle hastighed, hvor meget servokraft der er brug for i situationen. På denne måde er det muligt at dosere servokraften mere præcist til bestemte situationer end med traditionelle servostyringssystemer.

Når du kører ved lav hastighed, kræves der ikke så mange kræfter for at dreje hjulene. Ved højere hastigheder drosles servohjælpen derimod, så kontakten til vejen opleves mere direkte og bilens retningsstabilitet forbedres.

Overlegen præcision.

En styreenhed beregner, hvor meget servokraft der er brug for i situationen, ud fra bilens aktuelle hastighed. Via en elektromagnetisk styret ventil til styretøjets hydraulik er det muligt at dosere servokraften mere præcist til bestemte situationer end traditionelle servostyringssystemer.

Minimal kraftanstrengelse.

Når du kører ved lav hastighed, arbejder styretøjet mere letgående, så der ikke kræves så mange kræfter for at dreje hjulene. Ved højere hastigheder drosles servohjælpen derimod, så kontakten til vejen opleves mere direkte, og bilens retningsstabilitet forbedres.

 BMW 2-serie Coupé funktionalitet.
 BMW 2-serie Coupé funktionalitet.
 BMW 2-serie Coupé funktionalitet.
 BMW 2-serie Coupé funktionalitet.
BMW 2-serie Coupé bagagerum
BMW 2-serie Coupé bagagerum

FUNKTIONALITET.

BMW 2-serie Coupé har format. Dørlommerne har god plads til selv store vandflasker. Derudover er der også plads til drikkevarer i kopholderen ved midterkonsollen samt i midterarmlænet på bagsædet.
Ved behov for at transportere store stykker bagage kan bagsæderyglænet fås som splitbagsæde, der kan lægges ned i forholdet 40/20/40 (ekstraudstyr). Med opbevaringspakken bliver BMW 2-serie Coupé udstyret med en række nyttige detaljer såsom et bagagenet på gulvet i bagagerummet og spændekroge, ligeledes i bagagerummet. Så er sikkerheden og funktionaliteten på plads.

BMW 2-serie Coupé KOMFORTADGANG

KOMFORTADGANG

Innovativ betjeningskomfort. Komfortadgang giver dig mulighed for at åbne dørene til bilen og starte motoren uden at tage tændingsnøglen til hjælp. Så længe du bærer nøglen på dig, fx i bukselommen eller i en taske, registrerer bilen den automatisk, når du nærmer dig. Når dørene er låst op, kan du tage plads i førersædet og starte motoren med et tryk på start/stop-knappen – stadig uden at bruge tændingsnøglen.
Identifikationen via tændingsnøglen sørger for, at sikkerheden er i orden.