BMW 2-serie Coupé

BMW 2-SERIE COUPÉ.

Koncentreret køreglæde.

BMW 2-SERIE COUPÉ.

Koncentreret køreglæde.

BMW 2-serie Coupé.Koncentreret køreglæde.

Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. (M240i)

340 (250)/5.500

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter (M240i)

12,8 [14,1]

Acceleration 0-100 km/t i sek. (M240i)

4,8 [4,6]

Vild, rebelsk, unik. BMW 2-serie Coupé har alle de kvaliteter, der kendetegner en sporty coupémodel. Bilens atletiske designsprog lægger fundamentet for klassens bedste køredynamik. Den perfekte vægtbalance med 50 procent af vægten på hver af akslerne, de stærke BMW TwinPower Turbo-motorer og de intelligente BMW EfficientDynamics- teknologier gør resten. Dynamikken når sit højdepunkt i M240i, som accelererer fra 0 til 100 km/t på 4,8 sek. Tro mod mottoet: Færre begrænsninger. Flere kræfter.

HVEM HAR BRUG FOR EN FØRER? LIGESINDET SØGES.

BMW 2-serie Coupé M240i.

Denne bil fortsætter, hvor andre giver op: Den turboladede, 6-cylindrede benzinrækkemotor med 340 hk (250 kW) giver bilen rekordbrydende sprinterkvaliteter og suveræn effektivitet. M aerodynamikpakken, spoilerlæben bagpå og M undervognen sikrer et ekstremt sporty look, bedre vejgreb og optimale køreegenskaber, uanset hvad du byder den. Selv kabinen i BMW M240i med sportsforsæder, M læderrat med multifunktionsknapper og meget mere er bygget til livet på racerbanen. Her skabes forudsætningerne for begejstrende performance og ren køreglæde.

BMW 2-serie Coupé M240i udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
  BMW 2-serie Coupé M240i udvendigt design

Udvendigt design.

Temperament i alle detaljer. Den markante profillinje, der udspringer bag forakslen og løber stigende hen langs siden til bagskærmen, fremhæver bilens sportslige og dynamiske kileform. Sammen med de muskuløse skærme giver den BMW 2-serie Coupé et fremadstormende look.
BMW 2-serie Coupé M240i indvendigt design

Indvendigt design.

Tilpasset utilpassede: Når du tager plads i førersædet i BMW 2-serie Coupé, er det ene og alene dig, det drejer sig om. Hele førerpladsen er bygget med udgangspunkt i dig. Den asymmetriske midterkonsol er vinklet ind mod førersædet, og placeringen af det fritstående kontroldisplay er tunet til at give dig perfekt overblik og fuld kontrol over alle vigtige funktioner. Som det hører sig til for en ægte Coupé sikrer rammeløse døre, at du har uhindret udsyn til alle sider. Spændingsladede, overlappende flader og dynamiske linjer fortsætter det sportslige udtryk i kabinen. Her er kvalitetsmaterialer lige så selvfølgelige som den perfekte forarbejdning og samlekvalitet.

Køredynamik.

Ægte livsnydere går aldrig på kompromis. Det samme gælder for BMW 2-serie Coupé. Køreegenskaberne, den optimale akselvægtfordeling 50/50 og baghjulstrækkets sportslige kvaliteter er helt unikke for denne klasse. Dynamisk temperament. Her er fokus på ren køreglæde.

240 kW

BMW M240i begejstrer ikke kun med sit enorme kraftoverskud, men leverer også imponerende køredynamik og en række praktiske kvaliteter, der er som skabt til hverdagsbrug. Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med en slagvolumen på 3,0 liter forener Valvetronic og dobbelt VANOS med High Precision Injection og en TwinScroll-turbolader. Overlegen respons, et brutalt drejningsmoment fra helt lave omdrejninger og et enormt omdrejningsområde er blandt topkvaliteterne i denne motor. Resultatet er et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm og et gennemsnitsforbrug på 12,8 km/liter (Steptronic: 14,1 km/liter, Steptronic + xDrive: 13,5 km/liter). Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,8 sek. (Steptronic: 4,6 sek., Steptronic + xDrive: 4,4 sek.).