REBEL MED STAR APPEAL.

BMW 2-serie Coupés design.

REBEL MED STAR APPEAL.

BMW 2-serie Coupés design.

REBEL MED STAR APPEAL.BMW 2-serie Coupés design.

Mere dynamisk, mere flydende, mere karakteristisk. Hver eneste detalje på BMW 2-serie Coupé spiller præcist op til karrosseriets iøjnefaldende linjer og strukturerede overflader. Karakterfuld elegance, frihed og styrke. Den progressive stil fortsættes i den eksklusive kabine, hvor det nye betjeningskoncept med intuitivt anbragte funktionselementer sikrer, at du kan koncentrere dig 100 procent om køreglæden i det sporty kabinemiljø.
 

BMW M240i Coupé:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 12,8
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 179

PERFEKT DESIGN.

Sporty profil.

Et imponerende look, domineret af elegance og fremdrift. Den elegant svungne taglinje på BMW 2-serie Coupé er et udtryk for en dynamisk charme, som netop kendetegner denne biltype. BMW 2-serie Coupés dynamiske frontparti med den tilbagelænede dobbeltnyre fremhæver modellens stærke konturer, som understreger bilens sportslige aura.

Fokuseret frontparti.

Et blik som en topatlet. De store luftindtag slår en dynamisk tone an, som inspirerer hele frontpartiet. LED-forlygterne i nyt design (ekstraudstyr) indrammer den skulpturelle dobbeltnyre og giver bilen et endnu mere dynamisk look. LED-teknologiens overlegne lysstyrke har desuden den positive effekt, at sikkerheden og effektiviteten får et markant løft.

Karakteristisk bagendedesign.

Ét med asfalten og en smuk trøst for alle, der må se sig henvist til at køre bag BMW 2-serie Coupé. Samspillet mellem vandrette linjer og strukturerede overflader på en muskuløse bagende understreger BMW 2-serie Coupés ekstremt dynamiske look.

Overlegen stil.

Baglygternes karakteristiske design med det brede, røde, L-formede LED-lyspanel sætter sig tydelige spor både dag og nat. Det passer desuden perfekt til bagendens klassiske styling, hvor fokus er på bilens brede look.

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

BMW 2-serie Coupé giver dig fascinerende mange muligheder for at nyde livet i bevægelse – og løftet om høj ydelse og kvalitet til fingerspidserne gælder også for alle tilbehørskomponenterne. Lige fra den praktiske holder til cykler/elcykler, der monteres på bilens anhængertræk, og universalkrogen fra Travel & Comfort-systemet til de skræddersyede måtter. Vælg det udstyr, der matcher din livsstil.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

KØREDYNAMIK OG EFFEKTIVITET.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • BMW 220i Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 16,9-18,2
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 127-136

  BMW 220d Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 22,7-25,0
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 107-115

  BMW 230i Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel):16,9-17,5
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 131-134

  Tallene for brændstofforbrug og CO2-udledning afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.