SUVERÆN DYNAMIK.

Køredynamik og effektivitet i den nye BMW 2-serie Coupé.

SUVERÆN DYNAMIK.

Køredynamik og effektivitet i den nye BMW 2-serie Coupé.

SUVERÆN DYNAMIK.Køredynamik og effektivitet i den nye BMW 2-serie Coupé.

BMW 2-serie Coupé toner rent flag: Perfekt dynamik. Her forenes alle de elementer, der sammen definerer ultimativ køreglæde: Sportsligt baghjulstræk, perfekt vægtfordeling på akslerne og stærke motorer, som sætter adrenalinproduktionen på overarbejder ved første blik. Resultatet er overlegen styrke, perfekte køreegenskaber og imponerende effektivitet.

Læs mere

VINDER PÅ DEN KORTE OG DEN LANGE BANE.

Hvert sving er et eventyr, hvert svar et klart statement. Det sportslige baghjulstræk, optimeret aerodynamik og den præcist konfigurerede undervogn sender de imponerende kræfter fra BMW 2-serie Coupé direkte ned på asfalten. Launch Control-funktionen i den 8-trins Steptronic-sportsgearkasse udnytter bilens maksimale drejningsmoment perfekt og fascinerer med grænsesøgende køreglæde. Det variable sportsstyretøj gør den dynamiske køreoplevelse perfekt med ekstremt præcise styreegenskaber.

 • Køreegenskaber

  Dynamisk, karakteristisk, præcis. Oplevelsen bag rattet i BMW 2-serie Coupé er en begejstrende blanding af rå kraft med præcis fokus og kontrol. Det dynamiske baghjulstræk, Launch Control-funktionen, det variable sportsstyretøj og den perfekte akselvægtfordeling 50/50 er argumenter, der for lov at stå uimodsagte. Samlet i en kompakt og banebrydende sportscoupé. Hver eneste manøvre, hvert sving og hver berøring af speederen skaber unikke og ubeskrivelige køreoplevelser. Og holder bilens fører i et jerngreb.

 • Adaptiv M undervogn

  Sporty dynamik ned til mindste detalje: Takket være elektronisk styrede støddæmpere kan den adaptive M undervogn tilpasse sig til din kørestil og vejforholdene. Undervognen er sænket 10 mm, hvilket omvendt løfter køredynamikken, og vælges køreprogrammet Sport via Driving Experience Control trimmes støddæmperne til en markant strammere karakteristik. I Sport+ Mode aktiveres DTC (Dynamic Traction Control) i stedet for DSC (Dynamic Stability Control), og det tillader en mere sportslig kørestil, hvor DSC-systemet griber senere ind.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidige køreegenskaber og et yderst letgående styretøj. Udvekslingen varierer afhængigt af udslaget med styretøjet, og det forbedrer styreegenskaberne ved sportslig kørsel og reducerer mængden af nødvendig styrekraft ved parkering og manøvrering.

TRYK PÅ KNAPPEN, OG MÆRK PULSEN STIGE.

Maksimal acceleration fra stående start med Launch Control.

TRYK PÅ KNAPPEN, OG MÆRK PULSEN STIGE.

Maksimal acceleration fra stående start med Launch Control.

Maksimal acceleration fra stående start, og en puls der suser i vejret – det er, hvad du kan glæde dig til med Launch Control-funktionen og Steptronic-gearkassen med 8 trin. Du giver kommandoen: Vælg Sport+ Mode, sæt gearvælgeren i "S", træd hårdt på bremsen, og træd speederen ned til kickdown. Når du slipper bremsen, sender BMW 2-serie Coupé ufortyndet adrenalin gennem dine årer. Se selv.

Læs mere

POTENT KRAFTUDVIKLING.

BMW TwinPower Turbo-motorerne.

POTENT KRAFTUDVIKLING.

BMW TwinPower Turbo-motorerne.

Moderne BMW TwinPower Turbo-motorer giver BMW 2-serie Coupé afgørende fordele i klassen. Spontan respons, enormt ydelsespotentiale og imponerende effektivitet selv ved høje omdrejninger skaber perfekte rammer om begejstrende køreoplevelser. Med unik dynamik og suveræn kørekomfort.

Læs mere

8-trins Steptronic-gearkasse.

8-trins Steptronic-gearkassen sætter helt nye standarder for gearkomfort og køreglæde med perfekte afstemte udvekslinger mellem de enkelte gear og reducerede omdrejningsintervaller. Det sender komforten helt i top og sikrer samtidig unik køredynamik og et imponerende lavt forbrug.

KLARER ETHVERT TERRÆN.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive.

KLARER ETHVERT TERRÆN.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive.

Bedre vejgreb, bedre kontrol og altid perfekt køredynamik. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sikrer maksimal kørekomfort i BMW 2-serie Coupé og udgør samtidig et plus for sikkerheden – selv i ekstremt vejr og under vanskelige kørselsforhold.

Læs mere

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug. Mere køreglæde. Det er BMW EfficientDynamics. Begrebet samler en række innovative teknologier, der påvirker drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed, under en fælles paraply. Resultatet er et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udledning samt øget køredynamik og mere køreglæde. Konceptet er standard i alle vores biler og selvfølgelig også i BMW 2-serie.

Læs mere

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

TILSLUTNING OG ASSISTENTSYSTEMER.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Tallene for brændstofforbrug og CO2-udledning afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. Forbrugsdata beregnes med udgangspunkt i NEDC-cyklussen.

  Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.