GRÆNSESØGENDE.

BMW M240i Coupé.

M PERFORMANCE

GRÆNSESØGENDE.

BMW M240i Coupé.

GRÆNSESØGENDE.BMW M240i Coupé.

Utøjlet, dynamisk, fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder. BMW M240i Coupé er designet til kompromisløs performance. Den specialkonfigurerede M sportsundervogn, optimerede high performance-komponenter og den imponerende ydelse fra den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 340 hk byder ud over ren køreglæde også på begejstrende bivirkninger i form af forhøjede adrenalinniveauer og store køreoplevelser. Visuelt kommer BMW M240i Coupés sporty ambitioner også tydeligt til udtryk med eksklusive M Performance-designdetaljer, der understøtter den selvsikre stil.

Læs mere

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

POWERPLAY FRA SEKS CYLINDRE.

POWERPLAY FRA SEKS CYLINDRE.

Seks cylinder, 3,0-liters slagvolumen. Unik dynamik – også i hverdagen. Samlet i en drivlinje, der ikke forsøger at skjule sit sportslige DNA. Den 6-cylindrede M Performance TwinPower Turbo-benzinrækkemotor inspirerer med spontan respons og et højt drejningsmoment selv ved helt lave omdrejninger. Resultatet er et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm og en acceleration, der tager pusten fra dig. Den karakteristiske lyd, der ledsager BMW M240i Coupé, er en værdig ledsager til dette exceptionelle muskelbundt.

Læs mere

EKSTREMT SPORTY UDSEENDE.

Ud over den karakteristiske dobbeltnyre og forlygterne med full LED-teknologi så tegnes forenden på BMW 2-serie af de imponerende luftindtag med detaljer i Ferric Grey som en del af M aerodynamikpakken, der er standard. De 18 tommer store M dobbeltegerfælge 436 M i Ferric Grey passer perfekt til dette farveskema og arbejder perfekt sammen med M sportsbremserne, der er standardudstyr, ved både acceleration og nedbremsning. De aerodynamisk formede sidespejle i Ferric Grey og modelbetegnelsen på bagklappen understreger det tætte forhold til modellerne fra BMW M. En effekt, som fremhæves af de mørkforkromede afgangsrør i begge sider af bagkofangeren: De er dels et udtryk for bilens kraftfulde performance og dels den synlige del af det modificerede udstødningsanlæg med spjældstyring og uden central lyddæmper.

FORMET AF TOPYDELSE. OGSÅ PÅ INDERSIDEN.

Gearet til performance.

Eksklusive M Performance-elementer i BMW M240i Coupé sikrer en sporty atmosfære og exceptionel stil. Det ultra moderne instrumentbræt med digital modelbetegnelse leverer det bedst mulige overblik over alle relevante oplysninger.
Læs mere

Sportssæder.

Tag plads og giv gas: De ergonomiske sportssæder med M syninger begejstrer lige som alle øvrige detaljer i kabinen med et tårnhøjt ambitionsniveau, samtidige med at de leverer suveræn støtte. Polstrede M Performance-knæpuder maksimerer kørekomforten, ikke mindst på lange ture, hvor de aflaster førerens knæ.
Læs mere

Elegant indstigning.

Fascinerende ved første blik: De flotte indstigningslister med modelbetegnelse er den første detalje, du ser, når du åbner døren, og de slår tonen an for de køreoplevelser, der venter forude.
Læs mere

BEGEJSTRENDE PERFORMANCE. MAKSIMAL PRÆCISION.

Kraftfuld dynamik konverteret til unik køreglæde: M Performance-konfigurationen af undervognen gør BMW M240i til klassens sportsligste valg. Herunder individuelt konfigurerede fjedre og støddæmpersystemer samt en unik elasto-kinematik på forakslen. Det variable sportsstyretøj bidrager ligeledes til festen med ekstremt præcis overførsel og kontrol af motorens kræfter.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering.

 • M sportsundervogn

  M sportsundervognen er kendetegnet ved en særligt sportslig affjedringsprofil, og på modeller med baghjulstræk omfatter den en sænkning på ca. 10 mm. Den har kortere fjedre og mere kontante støddæmperindstillinger samt hårdere stabilisatorer. Resultatet er endnu mere direkte køreegenskaber, der baner vejen for en helt unik køredynamik.

 • xDrive

  Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive distribuerer trækkraften smidigt og variabelt mellem for- og bagakslen for at sikre det bedst mulige vejgreb under alle forhold og overlegen køredynamik. Den elektronisk styrede trækkraftfordeling modvirker desuden ethvert optræk til understyring og overstyring i svingene for på denne måde at forbedre dynamikken yderligere.

 • 8-trins Steptronic-sportsgearkasse

  8-trins Steptronic-sportsgearkassen er som skabt til hurtige gearskift. Både i fuldautomatisk program og manuelt via gearvælgeren eller gearskiftekontakterne – til komfortabel cruising eller en sporty kørestil. I SPORT-programmet med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearsekvensen designet til maksimal performance.

MERE INTENS KØREGLÆDE.

MERE INTENS KØREGLÆDE.

M Performance-modellerne begejstrer med deres høje ydelse. De leverer maksimal køredynamik uden at ofre komforten. Men selv med dette ekstremt sportslige fokus formår de stadig at fremstå med et progressivt og stilsikkert design. BMW M Performance. Ren og intens køreglæde.

Læs mere