BEGEJSTRENDE UTRADITIONEL.

Den nye BMW 2-serie Coupé.

BEGEJSTRENDE UTRADITIONEL.

Den nye BMW 2-serie Coupé.

BEGEJSTRENDE UTRADITIONEL.Den nye BMW 2-serie Coupé.

BMW 2-serie. 136-340 hk. Forbrug 10,4-19,2 km/l. CO2 137-211 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A+ / D

 

Læs mere

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M240i Coupé)

4,6

Tophastighed i km/t (BMW M240i Coupé)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel* (BMW M240i Coupé)

11,4

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel* (BMW M240i Coupé)

197-199

Den nye BMW 2-serie Coupé er essensen af individuel køreglæde og skaber sin helt egen klasse. Med det revolutionerende sporty design synes bilen altid at være i bevægelse. Bilens ekstreme dynamik og ivrige baghjulstræk skaber sammen med den fornemme kabinekomfort de perfekte rammer om kompromisløse køreoplevelser. Du mærker det, så snart du tager plads bag rattet. Der er ingen vej tilbage.

 

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

SPEKTAKULÆR FRA ALLE SIDER.

BMW 2-serie Coupés design.

SPEKTAKULÆR FRA ALLE SIDER.

BMW 2-serie Coupés design.

BMW 2-serie Coupés ekstraordinære designsprog sætter nye standarder – lige fra de unikke kompakte proportioner og den elegante forende med BMW dobbeltnyre i nyt design til den sportslige bagende med fokus på bilens brede sporvidde. Taglinjens svungne profil understreger bilens dynamiske kvaliteter og det høje sportslige ambitionsniveau.

Læs mere
"Kabinen i BMW 2-serie Coupé har nu et langt mere rent udtryk. Her går køligt overblik og fyrigt temperament hånd i hånd."
OLIVER HEILMER, CHEF FOR INTERIOR DESIGN

STILSIKKERT BRUD MED KONVENTIONERNE.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Coupé.

STILSIKKERT BRUD MED KONVENTIONERNE.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Coupé.

Med blikket stift rettet mod poleposition: Kraftfulde motorer og præcisionstunede undervognskonfigurationer sender den nye BMW 2-serie Coupé på vej mod toppræstationer. Oplev ren køredynamik – fri for alle konventioner.

Læs mere

INGEN GRÆNSER. INGEN GRUND TIL AT STOPPE.

INGEN GRÆNSER. INGEN GRUND TIL AT STOPPE.

EKSTREMT GODE FORBINDELSER.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 2-serie Coupé.

EKSTREMT GODE FORBINDELSER.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 2-serie Coupé.

Den nye BMW 2-serie Coupé inspirerer med førsteklasses forbindelser og intelligent mobilitetsteknologi. Innovative BMW ConnectedDrive-teknologier sørger for, at du kan anvende relevante tjenester, nyttige apps og perfekt underholdning på farten.

Læs mere

KOMPROMISLØS OG GRÆNSESØGENDE.

BMW M240i Coupé.

KOMPROMISLØS OG GRÆNSESØGENDE.

BMW M240i Coupé.

Unik motorsportssensation. Begejstrende dynamik, imponerende smidighed. BMW M240i Coupé lever op til sit visuelle løfte om high performance ned til mindste detalje. Det perfekte samspil mellem talrige sportskomponenter såsom den sænkede M sportsundervogn, M sportsbremserne og den smidige gearkasse leverer sportslig køreglæde på absolut topniveau. Ikke mindst, når vejen slår en krølle. Det kan dårligt være anderledes med tanke på BMW M240i Coupés potente motor på 340 hk (250 kW).

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.