BEGEJSTRENDE UTRADITIONEL.

Den nye BMW 2-serie Coupé.

BEGEJSTRENDE UTRADITIONEL.

Den nye BMW 2-serie Coupé.

BEGEJSTRENDE UTRADITIONEL.Den nye BMW 2-serie Coupé.

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW M240i Coupé3)

4,6

Tophastighed i km/t (BMW M240i Coupé3)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW M240i Coupé3)

13,5–13,7

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel (BMW M240i Coupé3)

168-167

Den nye BMW 2-serie Coupé er essensen af individuel køreglæde og skaber sin helt egen klasse. Med det revolutionerende sporty design synes bilen altid at være i bevægelse. Bilens ekstreme dynamik og ivrige baghjulstræk skaber sammen med den fornemme kabinekomfort de perfekte rammer om kompromisløse køreoplevelser. Du mærker det, så snart du tager plads bag rattet. Der er ingen vej tilbage.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Read more

SPEKTAKULÆR FRA ALLE SIDER.

BMW 2-serie Coupés design.

SPEKTAKULÆR FRA ALLE SIDER.

BMW 2-serie Coupés design.

BMW 2-serie Coupés ekstraordinære designsprog sætter nye standarder – lige fra de unikke kompakte proportioner og den elegante forende med BMW dobbeltnyre i nyt design til den sportslige bagende med fokus på bilens brede sporvidde. Taglinjens svungne profil understreger bilens dynamiske kvaliteter og det høje sportslige ambitionsniveau.

Read more
"Kabinen i BMW 2-serie Coupé har nu et langt mere rent udtryk. Her går køligt overblik og fyrigt temperament hånd i hånd."
OLIVER HEILMER, CHEF FOR INTERIOR DESIGN

STILSIKKERT BRUD MED KONVENTIONERNE.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Coupé.

STILSIKKERT BRUD MED KONVENTIONERNE.

Køredynamik og effektivitet i BMW 2-serie Coupé.

Med blikket stift rettet mod poleposition: Kraftfulde motorer og præcisionstunede undervognskonfigurationer sender den nye BMW 2-serie Coupé på vej mod toppræstationer. Oplev ren køredynamik – fri for alle konventioner.

Read more

INGEN GRÆNSER. INGEN GRUND TIL AT STOPPE.

INGEN GRÆNSER. INGEN GRUND TIL AT STOPPE.

EKSTREMT GODE FORBINDELSER.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 2-serie Coupé.

EKSTREMT GODE FORBINDELSER.

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 2-serie Coupé.

Den nye BMW 2-serie Coupé inspirerer med førsteklasses forbindelser og intelligent mobilitetsteknologi. Innovative BMW ConnectedDrive-teknologier sørger for, at du kan anvende relevante tjenester, nyttige apps og perfekt underholdning på farten.

Read more

KOMPROMISLØS OG GRÆNSESØGENDE.

BMW M240i Coupé.

KOMPROMISLØS OG GRÆNSESØGENDE.

BMW M240i Coupé.

Unik motorsportssensation. Begejstrende dynamik, imponerende smidighed. BMW M240i Coupé lever op til sit visuelle løfte om high performance ned til mindste detalje. Det perfekte samspil mellem talrige sportskomponenter såsom den sænkede M sportsundervogn, M sportsbremserne og den smidige gearkasse leverer sportslig køreglæde på absolut topniveau. Ikke mindst, når vejen slår en krølle. Det kan dårligt være anderledes med tanke på BMW M240i Coupés potente motor på 340 hk (250 kW).

Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  (1) Værdierne er gældende frem til 15. april 2018. Få mere at vide hos din BMW forhandler.

  Det anførte brændstofforbrug og CO2-udledningen er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med på det tyske marked, og det viste interval er baseret på de forskellige størrelser af valgte fælge og dæk. De modeller, udstyrsvarianter og konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr), der er afbildet, afspejler de biler, der forhandles på det tyske marked. I andre EU-lande kan der forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler. Vi tager forbehold for ændringer i konstruktion og udstyr samt trykfejl i dette katalog. Med forbehold for trykfejl. Der er ikke taget højde for markedsspecifikt udstyr.

  Værdierne ved køretøjer med fodnoten (2) er foreløbige.

  Brændstofforbruget og CO2-udledningerne for køretøjer mærket med (3) er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) og er herefter omkonverteret til de tilsvarende værdier under NEDC-normen (New European Driving Cycle) for at sikre sammenlignelighed mellem køretøjer. Såfremt afgifter og beskatning af køretøjet er baseret på CO2-udledningen, kan der være afvigelse mellem den her angivne CO2-udledning for disse køretøjer og CO2-udledningen anvendt til beregning af beskatning og afgifter som følge af national lovgivning.

  Få mere at vide om udledninger og WLTP-kørecyklussen på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer og udstyr. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på BMW.dk.