BMW 2-SERIE GRAN TOURER: KOMFORT OG FUNKTIONALITET.

Plads til alle - uden faste pladser.

BMW 2-SERIE GRAN TOURER: KOMFORT OG FUNKTIONALITET.

Plads til alle - uden faste pladser.

BMW 2-serie Gran Tourer har god plads til al din bagage, og med sæder til syv personer kan du også tage dine bedste venner eller familien med. Her løber du aldrig tør for plads – hverken på den førerorienterede forreste række, den fleksible anden sæderække eller i det rummelige bagagerum, hvor du som ekstraudstyr kan få monteret to ekstra sæder, så du når op på i alt syv pladser i bilen.

BMW 2-serie Gran Tourer: Komfort og funktionalitet.Plads til alle - uden faste pladser.

BMW 2-serie Gran Tourer har god plads til al din bagage, og med sæder til syv personer kan du også tage dine bedste venner eller familien med. Her løber du aldrig tør for plads – hverken på den førerorienterede forreste række, den fleksible anden sæderække eller i det rummelige bagagerum, hvor du som ekstraudstyr kan få monteret to ekstra sæder, så du når op på i alt syv pladser i bilen.

FLEKSIBEL FØRERPLADS.

Ved forsæderne sikrer det rummelige kabinekoncept, at BMW 2-serie Gran Tourers funktionelle kvaliteter også kommer til udtryk rent visuelt. Men designet er naturligvis ikke det vigtigste. Justerbare sæder og masser af praktisk aflægningsplads sikrer fleksibel køreglæde.

 • Plads gennem design

  Designet med vandrette linjer og logisk inddelte flader og rum sikrer, at kabinen i BMW 2-serie Gran Tourer virker både luftig og rummelig, og det er med til at fremhæve mængden af plads. Den brede forrude, de store rudepartier og panoramaglastaget (ekstraudstyr) lader dagslyset strømme gennem kabinen, og det understreger konceptets luftige feel.

 • Kopholder

  Ved førerpladsen i BMW 2-serie Gran Tourer kan du nyde en forfriskning i ro og mag og uden at være nervøs for at spilde over det hele – det sørger de to store kopholdere bag gearstangen for. De store dørlommer i både for- og bagdørene har derudover plads til store 1,5-liters-flasker.

 • Aflægningsplads

  Aflægningsplads ved førerpladsen er der nok af i BMW 2-serie Gran Tourer: Åbent rum over midterkonsollen til din smartphone, solbrillerne eller nøgler, samt praktiske skuffer under begge forsæder og ved bagsædet på anden sæderække.

VARIABEL BAGSÆDEZONE.

På bagsædet i BMW 2-serie Gran Tourer får du opfyldt alle dine ønsker om praktisk indretning og generøs plads. Afhængigt af hvad du har brug for at transportere, kan du ved at trække, skubbe og vippe de tre siddepladser i fuld størrelse nemt og hurtigt forvandle siddeplads til bagageplads. Bagsæderyglænet kan deles i forholdet 40/20/40 og vinkles efter behov, så du kan vælge præcis den kombination af siddepladser og bagageplads, der passer til dit transportbehov.

 • Eldrevet splitsædefunktion til anden sæderække

  Den store bagklap, der åbner højt op, gør det også let at transportere lange stykker bagage (op til 2,60 m) i BMW 2-serie Gran Tourer. Eldrevet nedfældning af bagsæderyglænet via en trykknap i bagagerummet gør det let at skabe mere plads til bagagen.

 • Forskydelig anden sæderække

  Muligheden for at skyde bagsædet frem og tilbage giver dig endnu flere muligheder for at udnytte bagagerummet bedst muligt. Alt efter behov kan du prioritere ekstra benplads til passagererne på bagsædet eller skrue op for pladsen i bagagerummet. Begge alternativer giver dig ægte merværdi. Bagsædet kan justeres op til 130 mm i længderetningen via et bøjlegreb under sædet, vel at mærke i to individuelle sektioner (60/40).

 • Foldeborde

  Foldebordene i bag er en praktisk og komfortabel detalje på både korte og længere ture. Her er der plads til de yngstes legetøj eller malebøger, til spillekonsoller, bøger eller den bærbare computer samt til mindre snacks, hvis sulten skulle melde sig.
  Bordene er anbragt i skinner bag på forsæderne og kan således indstilles i højden. Hvis bordene ikke er i brug, vippes de ganske enkelt op og væk. En mekanisme holder dem sikkert på plads og sikrer uhindret adgang til bagsædepladserne.

TREDJE SÆDERÆKKE.

Som ekstraudstyr kan BMW 2-serie Gran Tourer fås med en tredje sæderække, som foldes op fra bagagerummet og byder på to ekstra fuldgyldige siddepladser. Denne sæderække, som gemmes væk under gulvmodulet, når den ikke er i brug, giver mange praktiske muligheder.

 • Plads til syv personer

  De ekstra sæder byder på gode pladsforhold til både store og små passagerer. Selv voksne har god plads til både benene og hovedet, takket være bilens høje taglinje, og også de mindste er sikkert opbevaret her, da den tredje sæderække er godkendt til to ekstra autostole. Og der er stadig plads til bagagen. Selv med tredje sæderække foldet op er der stadig plads til 145 liter i bagagerummet.

 • Komfort

  De bageste pladser i BMW 2-serie Gran Tourer byder ikke kun på ro i kabinen, men også god rejsekomfort. To kopholdere og et aflægningsrum i den specialudviklede midterkonsol sikrer komfortable forhold på tredje sæderække. Hjulkasserne er udstyret med praktiske netlommer, som holder styr på diverse småting. De bageste passagerer har desuden egne lamper i loftsbeklædningen (i kombination med belysningspakken (ekstraudstyr)).

 • Easy Entry-funktion

  Anden sæderække er udstyret med Easy Entry-funktion, som vipper sæderne frem og dermed giver gode adgangsforhold til tredje sæderække. Sidst, men ikke mindst er indstigningslisterne ved bagdørene udvidet for at fungere som afsæt ved indstigning.

BAGAGERUM.

Bagklappen på BMW 2-serie Gran Tourer åbner højt op – som ekstraudstyr med berøringsfri åbne/lukke-automatik – og det gør det let at få selv store stykker bagage manøvreret ind på plads på bagagerummets helt plane gulv.

 • Bagagerumsvolumen

  Takket være muligheden for at lægge splitbagsædet ned i tre sektioner a 40/20/40 og passagersædets geniale vippefunktion (ekstraudstyr) slutter bagagerummet først helt oppe ved instrumentbrættet. Afhængigt af sædekonfigurationen har bagagerummet plads til mellem 645 og 1.905 liter.

 • Modulgulv i bagagerummet

  Under modulgulvet i bagagerummet gemmer der sig ekstra 80 liter bagageplads. For at udnytte denne ekstra opbevaringsplads skal du blot vippe gulvmodulerne op i sektioner.