Assistentsystemer til BMW 2-serie Gran Tourer

BMW 2-SERIE GRAN TOURER ASSISTENTSYSTEMER.

BMW ConnectedDrive.

BMW 2-SERIE GRAN TOURER ASSISTENTSYSTEMER.

BMW ConnectedDrive.

Innovative teknologier understøtter dig under kørslen og garanterer suveræn kørekomfort og sikkerhed. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – og nyde glæden ved at køre.

BMW 2-serie Gran Tourer Assistentsystemer.BMW ConnectedDrive.

Innovative teknologier understøtter dig under kørslen og garanterer suveræn kørekomfort og sikkerhed. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – og nyde glæden ved at køre.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) projicerer kørselsrelevante oplysninger op på et panel i førerens primære synsfelt, så denne kan koncentrere sig om trafikken forude. Her vises den aktuelle hastighed, meddelelser fra navigationssystemet, Speed Limit Info med angivelse af overhalingsforbud, lister fra telefon- og entertainmentsystemerne samt oplysninger og advarsler fra en række andre assistentsystemer.


Symbolerne, der projiceres op på et fleksibelt panel over instrumentgruppen, vises i fuld farve, så vejtavlerne ser realistiske ud. Panelet har en svag toning, som øger kontrasten.


Lysstyrken på projektionen tilpasser sig automatisk efter lysforholdene og kan også indstilles manuelt. Dag- og natprofilerne har forskellige design. Bilens fører har også mulighed for at indstille, hvilke oplysninger han eller hun ønsker at få vist ud over hastighed og advarsler fra assistentsystemerne. Brug af solbriller med polariseret glas kan påvirke synligheden af displayet.

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Driving Assistant Plus omfatter ikke kun systemerne fra udstyret Driving Assistant, dvs. vejstribealarm og afstands- og fodgængeralarm med City-bremsefunktion samt fjernlysassistent og Speed Limit Info, men også teknologierne kamerabaseret fartpilot med Stop and Go-funktion samt køassistentfunktionen.

 • Køassistent

  Køassistenten gør det mere komfortabelt at køre i monoton trafik. Ved hastigheder op til 60 km/t giver systemet dig mulighed for blot at "glide med" i tæt trafik, hvilket gør det langt mindre anstrengende at køre i kø. Funktionen sørger for, at du automatisk holder den ønskede afstand til den forankørende bil. Den kan endvidere regulere din hastighed helt ned til standsning og aktivt give en hjælpende hånd med styretøjet.

 • Vejstribealarm

  Vejstribealarmen holder øje med, at bilen holder sin bane ved hastigheder over 70 km/t, og funktionen advarer med vibrationer i rattet, hvis bilen krydser vejstriberne.

 • Afstands- og fodgængeralarm

  Ved risiko for en påkørsel advarer afstandsalarmen dig i to trin. Fodgængeralarmen arbejder ved hastigheder mellem 10 og 60 km/t og advarer dig ved akut fare. Samtidig forberedes bilens bremser til hurtigt indgreb. I nødstilfælde aktiverer systemet bremserne og nedbringer således kollisionshastigheden markant. Hvis en forankørende bil bremser kraftigt op, udløses en kæde af advarsler, og i sidste ende bremser bilen automatisk let ned.

 • Fartpilot med Stop and Go-funktion

  Den kamerabaserede fartpilot med Stop & Go-funktion holder den valgte hastighed op til 140 km/t og den indstillede afstand til den forankørende bil. Ved behov bremses bilen helt ned, og bilen kan selv genoptage kørslen, når der igen er frit forude, og i langsomt kørende trafik eller rullekø holder automatikken den indstillede mindsteafstand til den forankørende bil.

NAVIGATION PLUS MED IDRIVE TOUCH-CONTROLLER.

Navigation Plus inkl. BMW Head-Up Display er det perfekte makkerskab med en række funktioner: Navigationssystem med fast 8,8-tommer LCD-farvedisplay, radio, mp3-afspiller, RDS-dobbelttuner og en instrumentgruppe med højopløst 5,7-tommer TFT-display. Rutevejledningen sker via retningspile og rutekort eller samt med talte anvisninger. Navigationssystemet er let at betjene ved hjælp af iDrive Touch-controlleren og menuknapper samt otte frit programmerbare favorittaster eller via stemmestyring, afhængigt af bilens udstyrsniveau.
Navigation Plus guider dig enkelt og direkte gennem en række lande i Europa og delvist endnu længere. Takket være TMC-teknologien registreres trafikale problemer tidligt, og der beregnes hurtigt alternative ruter. På denne måde når du altid sikkert frem.

 • iDrive Touch-controller

  Med iDrive Touch-controlleren, der er en del af Navigation Plus, kan du styre iDrive-systemet i din BMW med én hånd. Controlleren har en indbygget touchpad, som du kan anvende til at ”indtaste” fx adresser til navigationssystemet ved blot at skrive bogstaver og tal med fingeren. Ved at dreje og trykke på controlleren kan du åbne funktioner, foretage indstillinger og scrolle dig gennem lister. Betjeningen via følesansen er meget nem og intuitiv, hvilket er ekstremt vigtigt, da du som fører af bilen for alt i verden ikke må miste koncentrationen og dermed overblikket over trafikken. Alle funktioner, der betjenes via controlleren, vises i kontroldisplayet.