BMW 2-SERIE GRAN TOURER.

Fordi man deler køreglæde.

BMW 2-SERIE GRAN TOURER.

Fordi man deler køreglæde.

BMW 2-serie Gran Tourer.Fordi man deler køreglæde.

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (218d)

21,3-22,2 [20,8-22,2]

Bagagerumsvolumen

645 og 1.905 liter

Passagersæde med vippefunktion

ja

BMW 2-serie Gran Tourer er et bevis på, hvordan kompakte dimensioner og funktionalitet kan kombineres med perfekt dynamisk design. Hvad enten det er sportslige aktiviteter, ferie eller daglig brug, så er BMW Gran Tourer altid klar – med alt den dynamik, du forventer af en BMW.

FÅ ALT AT VIDE OM BMW 2-SERIE GRAN TOURER.

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Komfort og funktionalitet.

BMW 2-serie Gran Tourer har god plads til al din bagage, og med sæder til syv personer kan du også tage dine bedste venner eller familien med. Her løber du aldrig tør for plads – hverken på den førerorienterede forreste række, den fleksible anden sæderække eller i det rummelige bagagerum, hvor du som ekstraudstyr kan få monteret to ekstra sæder, så du når op på i alt syv pladser i bilen.

Design.

Proportionerne på BMW 2-serie Gran Tourer afslører ved første blik, at her er der tale om en virkelig alsidig bil. Set direkte forfra virker den sportslig og lav. Den brede dobbeltnyre er det optiske midtpunkt og placeret længere nede end forlygterne. Det giver bilen et unikt dynamisk udseende, som ikke findes andre steder i dette segment. At BMW 2-serie Gran Tourer er skabt til store køreoplevelser, behøver du ikke at starte motoren for at vide. Kabinen byder på masser af plads. Den store forrude og panoramaglastaget (ekstraudstyr) skaber et lyst og venligt kabinemiljø, som kan udstyres med en belysningspakke som ekstraudstyr.

Fleksibel førerplads.

Ved forsæderne sikrer det rummelige kabinekoncept, at BMW 2-serie Gran Tourers funktionelle kvaliteter også kommer til udtryk rent visuelt. Men designet er naturligvis ikke det vigtigste. Justerbare sæder og masser af praktisk aflægningsplads sikrer fleksibel køreglæde.

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.