BMW 2-SERIE GRAN TOURER'S DESIGN.

Masser af plads til ren køreglæde.

BMW 2-SERIE GRAN TOURER'S DESIGN.

Masser af plads til ren køreglæde.

BMW 2-serie Gran Tourer runder 2-serien af med en funktionel og praktisk bil, der byder på masser af plads, et alsidigt kabinekoncept og mange fleksible løsninger. Bilens korte udhæng sikrer et dynamisk look, mens den store akselafstand og den høje taglinje skaber gode pladsforhold i kabinen. Det betyder masser af siddepladser og rigelige aflægnings- og transportmuligheder, både i den smagfuldt indrettede kabine og i det store bagagerum.

BMW 2-serie Gran Tourer's design.Masser af plads til ren køreglæde.

BMW 2-serie Gran Tourer runder 2-serien af med en funktionel og praktisk bil, der byder på masser af plads, et alsidigt kabinekoncept og mange fleksible løsninger. Bilens korte udhæng sikrer et dynamisk look, mens den store akselafstand og den høje taglinje skaber gode pladsforhold i kabinen. Det betyder masser af siddepladser og rigelige aflægnings- og transportmuligheder, både i den smagfuldt indrettede kabine og i det store bagagerum.

UDVENDIGT DESIGN.

Proportionerne på BMW 2-serie Gran Tourer afslører ved første blik, at her er der tale om en virkelig alsidig bil. Set direkte forfra virker den sportslig og lav. Den brede dobbeltnyre er det optiske midtpunkt og placeret længere nede end forlygterne. Det giver bilen et unikt dynamisk udseende, som ikke findes andre steder i dette segment.
Set i profil vidner den høje taglinje, de store døre og det lodrette Hofmeister-knæk om en rummelig kabine. Præcise linjer og en lang rudegrafik er med til at strække det visuelle design.
Designet af bagenden giver endnu et fingerpeg om, hvad der venter i kabinen. Vandrette linjer og flader samt de lave baglygters placering yderst i karrosseriet er med til at fremhæve bilens bredde.

KØREGLÆDE SOM FORMSAG.

Se filmen om BMW 2-serie Gran Tourer.

KØREGLÆDE SOM FORMSAG.

Se filmen om BMW 2-serie Gran Tourer.

LYGTEDESIGN MED DIODETEKNOLOGI.

Diodeforlygterne med drejefunktion (ekstraudstyr) sikrer optimal oplysning af vejen og dermed højere sikkerhed og mere afslappende kørsel efter mørkets frembrud. Forlygterne udsender et kraftigt og energieffektivt dobbelt diodelys til både nær- og fjernlys.
Lygtegruppen bag på bilen anvender ligeledes diodeteknologi, og det samme gør drejelygterne foran. Ved at aktivere det nedblændede drejelys ved bykørsel, opnår du bedre oplysning af vejsiden, som sikrer, at du hurtigere får øje på cyklister eller fodgængere. Ved hastigheder mellem 40 og 70 km/t fungerer drejelyset endvidere som statisk kurvelys.
Dobbelte lygteringe samt kørelys og positionslys med diodeteknologi er standardudstyr og indbygget i hovedlygten, hvilket bidrager til at give bilen et markant og unikt lygtedesign.

PANORAMAGLASTAG.

Panoramaglastaget er et fascinerende vindue til verden og lader store mængder lys strømme ind i den åbne og rummelige kabine. Hvis solen skulle blive for kraftig, kan du lukke det eldrevne solgardin så meget, det behøves. Tagets skyde- og vippefunktion fortil giver dig desuden endnu flere muligheder for at styre ventilationen i kabinen. Når taget køres i ventilationsstilling, kører solgardinet automatisk bagud for at tillade luftudskiftningen. Indbyggede vindafvisere kører automatisk op og skaber ro i kabinen, så du kan nyde turen med taget åbnet.

INDVENDIGT DESIGN.

At BMW 2-serie Gran Tourer er skabt til store køreoplevelser, behøver du ikke at starte motoren for at vide. Kabinen byder på masser af plads. Den store forrude og panoramaglastaget (ekstraudstyr) skaber et lyst og venligt kabinemiljø, som kan udstyres med en belysningspakke som ekstraudstyr. Sædeindtræk i perforeret læder (ekstraudstyr) samt iøjefaldende syninger på sæderne, instrumentbrættet og midterkonsollen sikrer en eksklusiv stil. Bilens fører og forsædepassageren nyder godt af den høje siddestilling, som sikrer et fornemt udsyn i alle retninger – ikke mindst takket være den ekstra trekantrude. Bilen kan desuden udstyres med BMW Head-Up Display, som projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens primære synsfelt.
Afdelingen bag forsæderne er præget af fleksibel indretning og praktiske detaljer. Bagsædebænken kan køres frem og tilbage i forholdet 60/40 ved behov for ekstra plads til enten ben eller bagage. Derudover kan bagsæderyglænet justeres og lægges ned i sektioner a 40/20/40. Sidst, men ikke mindst kan bilen som ekstraudstyr indrettes med en tredje sæderække, som byder på plads til to passagerer mere.

  • Ambient Light-kabinelys

    Ambient Light-kabinelys med imponerende velkomstbelysning sikrer, at kabinen er lyst behageligt op med en stilfuld blanding af direkte og indirekte lyskilder, og det er med til at understrege den loungeagtige atmosfære i bilen. Lyskilderne er bl.a. anbragt i midterkonsollen og i fodrummene. Bilen er desuden udstyret med læselamper for og bag.

MATERIALER.

Materialekonceptet i BMW 2-serie Gran Tourer tager afsæt i en forfriskende moderne og sportslig stil. Som alternativ til stofindtrækket kan du som ekstraudstyr vælge udsøgte læderindtræk med stilfulde perforeringer og kontrastsyninger, og afhængigt af bilens øvrige udstyr kan instrumentbrættet og midterkonsollen også betrækkes med læder.
De store metaldetaljer på instrumentbrættet løber vandret gennem ventilationsdyserne og bidrager til kabinens lette indtryk. Listerne på instrumentbrættet og dørene er udført i sølvfarvet lakering, køligt aluminium, elegant sort lakering eller en af flere eksklusive træsorter.

FRITSTÅENDE DISPLAY.

FRITSTÅENDE DISPLAY.

Som altid hos BMW er alle vigtige betjeningselementer ved førerpladsen i BMW 2-serie Gran Tourer orienteret mod bilens fører. Det visuelle highlight er det 8,8 tommer store fritstående kontroldisplay, som sammen med den svævende midterkonsol afspejler kabinens kvalitet og den moderne og luksuriøse stil. Displayet, der er anbragt i perfekt læsehøjde, viser dig vigtige oplysninger i knivskarp kvalitet, også i kombination med et navigationssystem, og det kontrastrige billede sikrer, at indholdet kan aflæses selv ved ugunstige lysforhold.