BIG CITY LOVE.

BMW 2-serie Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.BMW 2-serie Gran Tourer.

BMW 2-serie Gran Tourer. 116-192 hk. Forbrug 12,5-20,0 km/l. CO2 129-182 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A+ / C
 

Læs mere

Få mere ud af livet i byen med BMW 2-serie Gran Tourer. Den tilbyder meget og rummer endnu mere. Det er en stor fordel, ikke mindst i byen. Hektisk storbyliv mestres med stort overskud, ungdommelig stil og masser af ren køreglæde. Og altid med sportslige undertoner takket være de kraftige BMW TwinPower Turbo-motorer med 3 eller 4 cylindre. Det er ren køreglæde, der varer ved også uden for bygrænsen.

BMW 2-serie Gran Tourer fås i øjeblikket til en særlig attraktiv pris:

BMW 218i Gran Tourer Connected fra 360.080 kr. inkl:
- Advantage-pakke
- 3. sæderække,
- Klimaautomatik,
- Navigation
- Metallak
- Driving Assistant Plus
- BMW Service-pakke i 3 år/40.000 km
- BMW Repair-pakke i 3 år/200.000 km
- 16” vinterhjul (218d har 17” vinterhjul)


BMW 218d Gran Tourer Connected fra 380.080 kr.

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR.

Find originalt fabriksmonteret standard- og ekstraudstyr fra BMW her.

BYENS OMDREJNINGSPUNKT.

En rigtig kosmopolit: BMW 2-serie Gran Tourer – dynamisk og selvsikker, praktisk og moderne. Vejene forvandles til brede boulevarder, som mestres i sporty stil. Effekten opnås med et karismatisk frontparti, der domineres af den store dobbeltnyre og brede luftindtag, en stor akselafstand og korte udhæng. De store døre og den høje taglinje vidner om fornem plads og suveræn komfort. Det er en bil med afslappet autoritet, som hurtigt får alle blikke rettet mod sig.

"Køreglæde i et helt nyt format!"
Dr. Ian Robertson, BMW Group-ambassadør for UK og forhenværende bestyrelsesmedlem hos BMW AG.

PERFEKT TILRETTELAGT.

Uanset om I er syv personer på dagsudflugt, eller hele familien tager på sommerferie med både hund og bagage, så er BMW 2-serie Gran Tourer den perfekte ledsager på alle ferieeventyr. Med sine mange praktiske opbevaringsløsninger og det variable bagsæde leverer denne model fornem funktionalitet fra forrest til bagest og intet mindre end 1.905 l bagageplads at boltre sig på. Børnefamilierne vil især sætte pris på muligheden for en tredje sæderække, som sender antallet af siddepladser op på syv. BMW 2-serie Gran Tourer – plads til livet.

GET CONNECTED.

På vej gennem byen med hele verden ved fingerspidserne. Uanset hvor du er på vej hen og hvad dine planer måtte være, så hjælper BMW ConnectedDrive dig med nyttige digitale tjenester og assistentsystemerne BMW Personal CoPilot. Tjenesterne sørger for, at du altid har de vigtige ting med, og at du når dit rejsemål i sikker og afslappet stil.

Læs mere

Stifinder om bord.

Concierge Service-funktionen sætter bilens fører i forbindelse med en medarbejder på BMW Callcenter efter et enkelt knaptryk. Medarbejderen kan hjælpe med at finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW.
Læs mere

Intet slår gode forbindelser.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth.
Læs mere

Øjnene på vejen, fuldt overblik over alle detaljer.

BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) projicerer kørselsrelevante oplysninger op på et panel i førerens primære synsfelt, så denne kan koncentrere sig om trafikken forude. Du kan bl.a. få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser fra bilens telefon- og infotainmentelektronik.
Læs mere

Holder farerne på afstand.

Assistentfunktionspakken Driving Assistant Plus skruer endnu højere op for både sikkerheden og komforten. Pakken omfatter teknologierne afstandsalarm og persongenkendelse med City-bremsefunktion, vejstribealarm, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabaseret fartpilot med Stop & Go-funktion samt funktionen køassistent.
Læs mere

Rettidig afgang. Ankomst til tiden.

BMW Connected giver dig besked via din smartphone eller dit smartwatch, når det er tid til afgang, så du er sikker på at nå frem til den aftalte tid. Systemet beregner den anbefalede afgangstid under inddragelse af helt opdaterede trafikoplysninger.
Læs mere

Guider dig helt hen til hoveddøren.

Nå dine aftaler i afslappet stil og til tiden med funktionen "Door-to-door navigation" i BMW Connected-appen. Når du ankommer på destinationen, kan du via din smartphone eller dit smartwatch lade dig guide de sidste meter fra bilen til fods.
Læs mere

Skræddersyet frihed.

Med state of the art-tilslutningsteknologi fra BMW ConnectedDrive kan du holde dig ajour med alt det, der er vigtigt for dig – og det øger kørekomforten endnu mere. Prøv selv.
Læs mere

FØLGER MED STRØMMEN.

FØLGER MED STRØMMEN.

Gennem byen, ud på landet, via motorvejen – i BMW 2-serie Gran Tourer forvandles hver eneste tur til den bedste nogensinde. Det skyldes ikke mindst de omdrejningsvillige og ekstremt effektive benzin- og dieselmotorer, men også den store akselafstand og de korte udhæng, der gør bilen både letkørt og smidig. Sammen sikrer Driving Experience Control, den adaptive undervogn og de mange aerodynamiske komponenter præcise og dynamiske køreegenskaber, som gør rejsen til selve målet for turen.

Læs mere
Gran Tourer engine
xdrive

STORBYEN ELLER SOGNEVEJE.

Uanset om det er den ekstremt økonomiske, 3-cylindrede dieselmotor eller den omdrejningsvillige og momentstærke, 4-cylindrede benzinmotor, der ligger under hjelmen, så har BMW 2-serie Gran Tourer præcis den rigtige motor til alle udfordringer. Fælles for alle motorer er BMW TwinPower Turbo-teknologien samt den systematiske optimering af både effektivitet og køredynamik. Med det intelligente firehjulstræk xDrive eller 7-trins dobbeltkoblingsgearkassen med sporty konfiguration er BMW 2-serie Gran Tourer en knivskarp køremaskine, der rummer alle de bedste køreegenskaber, og som altid er klar til at køre nye veje.

DET, ALLE SØGER: DEN LILLE PRIK OVER I'ET.

Præcis, som du altid har drømt om – takket være det store udvalg af tilbehør til BMW 2-serie Gran Tourer. Lige fra praktisk udstyr til kabinen og stilsikkert tilbehør til pladsskabende bagageløsninger. Valget er dit: Indret BMW 2-serie Gran Tourer, så den matcher din smag og dine behov, og oplev en verden af nye muligheder.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.