BIG CITY LOVE.

BMW 2-serie Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.

BMW 2-serie Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.BMW 2-serie Gran Tourer.

Motorydelse i hk (kW) ved omdr./min. (220d xDrive)

190 (140)/4.000

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter (220d xDrive)

20,4-21,7(3)

CO2-udledning i g/km ved blandet kørsel (220d xDrive)

128-129(3)

Bagagerumsvolumen

645 til 1.905 liter

Få mere ud af livet i byen med BMW 2-serie Gran Tourer. Den tilbyder meget og rummer endnu mere. Det er en stor fordel, ikke mindst i byen. Hektisk storbyliv mestres med stort overskud, ungdommelig stil og masser af ren køreglæde. Og altid med sportslige undertoner takket være de kraftige BMW TwinPower Turbo-motorer med 3 eller 4 cylindre. Det er ren køreglæde, der varer ved også uden for bygrænsen.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

BYENS OMDREJNINGSPUNKT.

En rigtig kosmopolit: BMW 2-serie Gran Tourer – dynamisk og selvsikker, praktisk og moderne. Vejene forvandles til brede boulevarder, som mestres i sporty stil. Effekten opnås med et karismatisk frontparti, der domineres af den store dobbeltnyre og brede luftindtag, en stor akselafstand og korte udhæng. De store døre og den høje taglinje vidner om fornem plads og suveræn komfort. Det er en bil med afslappet autoritet, som hurtigt får alle blikke rettet mod sig.

"Køreglæde i et helt nyt format!"
Dr. Ian Robertson, BMW Group-ambassadør for UK og forhenværende bestyrelsesmedlem hos BMW AG.

PERFEKT TILRETTELAGT.

Uanset om I er syv personer på dagsudflugt, eller hele familien tager på sommerferie med både hund og bagage, så er BMW 2-serie Gran Tourer den perfekte ledsager på alle ferieeventyr. Med sine mange praktiske opbevaringsløsninger og det variable bagsæde leverer denne model fornem funktionalitet fra forrest til bagest og intet mindre end 1.905 l bagageplads at boltre sig på. Børnefamilierne vil især sætte pris på muligheden for en tredje sæderække, som sender antallet af siddepladser op på syv. BMW 2-serie Gran Tourer – plads til livet.

GET CONNECTED.

På vej gennem byen med hele verden ved fingerspidserne. Uanset hvor du er på vej hen og hvad dine planer måtte være, så hjælper BMW ConnectedDrive dig med nyttige digitale tjenester og assistentsystemerne BMW Personal CoPilot. Tjenesterne sørger for, at du altid har de vigtige ting med, og at du når dit rejsemål i sikker og afslappet stil.

Stifinder om bord.

Concierge Service-funktionen sætter bilens fører i forbindelse med en medarbejder på BMW Callcenter efter et enkelt knaptryk. Medarbejderen kan hjælpe med at finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW.

Intet slår gode forbindelser.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth.

Øjnene på vejen, fuldt overblik over alle detaljer.

BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) projicerer kørselsrelevante oplysninger op på et panel i førerens primære synsfelt, så denne kan koncentrere sig om trafikken forude. Du kan bl.a. få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser fra bilens telefon- og infotainmentelektronik.

Holder farerne på afstand.

Assistentfunktionspakken Driving Assistant Plus skruer endnu højere op for både sikkerheden og komforten. Pakken omfatter teknologierne afstandsalarm og persongenkendelse med City-bremsefunktion, vejstribealarm, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabaseret fartpilot med Stop & Go-funktion samt funktionen køassistent.

Rettidig afgang. Ankomst til tiden.

BMW Connected giver dig besked via din smartphone eller dit smartwatch, når det er tid til afgang, så du er sikker på at nå frem til den aftalte tid. Systemet beregner den anbefalede afgangstid under inddragelse af helt opdaterede trafikoplysninger.

Guider dig helt hen til hoveddøren.

Nå dine aftaler i afslappet stil og til tiden med funktionen "Door-to-door navigation" i BMW Connected-appen. Når du ankommer på destinationen, kan du via din smartphone eller dit smartwatch lade dig guide de sidste meter fra bilen til fods.

Skræddersyet frihed.

Med state of the art-tilslutningsteknologi fra BMW ConnectedDrive kan du holde dig ajour med alt det, der er vigtigt for dig – og det øger kørekomforten endnu mere. Prøv selv.

FØLGER MED STRØMMEN.

FØLGER MED STRØMMEN.

Gennem byen, ud på landet, via motorvejen – i BMW 2-serie Gran Tourer forvandles hver eneste tur til den bedste nogensinde. Det skyldes ikke mindst de omdrejningsvillige og ekstremt effektive benzin- og dieselmotorer, men også den store akselafstand og de korte udhæng, der gør bilen både letkørt og smidig. Sammen sikrer Driving Experience Control, den adaptive undervogn og de mange aerodynamiske komponenter præcise og dynamiske køreegenskaber, som gør rejsen til selve målet for turen.

STORBYEN ELLER SOGNEVEJE.

Uanset om det er den ekstremt økonomiske, 3-cylindrede dieselmotor eller den omdrejningsvillige og momentstærke, 4-cylindrede benzinmotor, der ligger under hjelmen, så har BMW 2-serie Gran Tourer præcis den rigtige motor til alle udfordringer. Fælles for alle motorer er BMW TwinPower Turbo-teknologien samt den systematiske optimering af både effektivitet og køredynamik. Med det intelligente firehjulstræk xDrive eller 7-trins dobbeltkoblingsgearkassen med sporty konfiguration er BMW 2-serie Gran Tourer en knivskarp køremaskine, der rummer alle de bedste køreegenskaber, og som altid er klar til at køre nye veje.

DET, ALLE SØGER: DEN LILLE PRIK OVER I'ET.

Præcis, som du altid har drømt om – takket være det store udvalg af tilbehør til BMW 2-serie Gran Tourer. Lige fra praktisk udstyr til kabinen og stilsikkert tilbehør til pladsskabende bagageløsninger. Valget er dit: Indret BMW 2-serie Gran Tourer, så den matcher din smag og dine behov, og oplev en verden af nye muligheder.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug er beregnet med udgangspunkt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. Værdierne gælder for et køretøj i standardkonfiguration på det tyske marked og tager højde for forskellige hjul- og dækstørrelser på den valgte model.

    (1) Værdierne er gældende frem til 15.04.2018. Få mere at vide hos din forhandler.

    Værdierne ved biler med fodnoten (3) er allerede baseret på den nye WLTP-kørecyklus og konverteret til NEDC-værdier for at gøre det muligt at sammenligne forskellige modeller. [For så vidt angår køretøjsspecifikke afgifter, som tager udgangspunkt i (blandt andet) CO2-udledningen, kan CO2-værdierne for disse biler afvige fra de anførte værdier.]

    Specifikationerne for CO2-effektivitet fastlægges med udgangspunkt i EU-direktivet 1999/94/EF og gældende europæisk lovgivning på udarbejdelsestidspunktet. De anførte værdier for brændstofforbrug, CO2-udledning og energiforbrug er beregnet med afsæt i NEDC-cyklussen for klassifikationen.

    En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder.