UDDELEGER OPGAVERNE. NYD GLÆDEN VED AT KØRE.

BMW Personal CoPilot Driver-assistentsystemer i BMW 3-serie Gran Turismo.

Innovative teknologier understøtter dig under kørslen og garanterer suveræn kørekomfort og sikkerhed. Så kan du koncentrere dig om at køre bilen – og nyde glæden ved at køre.

Læs mere

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display i fuld farve projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens øjenhøjde, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Du kan bl.a. få vist speedometer, navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

KOM AFSLAPPET FREM.

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

KOM AFSLAPPET FREM.

Navigationssystemet Professional inkl. håndfri samtalefunktion, USB-indgang, 8,8-tommer LCD-farvedisplay og radio BMW Professional med dvd-afspiller leveres med 3D-kortvisning og 20 GB indbygget hukommelse. Systemet betjenes intuitivt via iDrive Touch-controlleren eller touch-skærmen. Kortopdateringer er gratis i tre år.*
 

* Opdateringen gælder kun kortdata vedr. Danmark.

Læs mere

DRIVING ASSISTANT.

Assistentfunktionen Driving Assistant kombinerer systemerne vejstribealarm og afstandsalarm. Afstands- og fodgængeralarmen med City-bremsefunktion advarer om potentielle påkørsler af biler eller personer i hastighedsområdet fra 10 til 60 km/t og kan i nødstilfælde bremse bilen ned automatisk. Over 70 km/t advarer vejstribealarmen dig med vibration i rattet, hvis bilen ved en fejl krydser over vejstriberne.

PARKERINGSASSISTENT.

Parkeringsassistentfunktionen gør det lettere at foretage både parallelparkeringer og parkeringer i bås. Systemet måler selv små ledige pladser til parallelparkering i trafikretningen, når du kører forbi med lav hastighed. Når der er fundet en tilstrækkeligt stor plads, overtager parkeringsassistenten styretøjet, mens du styrer parkeringen med gearkassen, speederen og bremsen.

BLINDVINKELASSISTENT.

Blindvinkelassistenten aktiveres sammen med blinklyset og anvender radarteknologi til at spotte biler, der kører i din blinde vinkel eller nærmer sig i yder- eller inderbanen. Systemet arbejder fra hastigheder på 20 km/t og advarer dig med vibration i rattet og et trekantet advarselssymbol ved sidespejlet.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.