STORT FORMAT, OGSÅ I KABINEN.

BMW 3-serie Gran Turismo: Komfort og funktionalitet

STORT FORMAT, OGSÅ I KABINEN.

BMW 3-serie Gran Turismo: Komfort og funktionalitet

Saml ny energi: BMW 3-serie Gran Turismo leverer fornem komfort til både bilens fører og forsædepassageren. Men den store akselafstand og den høje taglinje kommer også passagererne på bagsædet til gode gennem det unikke kabinekoncept. Praktiske funktioner såsom Wireless Charging eller WLAN Hotspot skruer højt op for den mobile komfort. Samtidig er sikkerheden i top på alle pladser i bilen.

STORT FORMAT, OGSÅ I KABINEN.BMW 3-serie Gran Turismo: Komfort og funktionalitet

Saml ny energi: BMW 3-serie Gran Turismo leverer fornem komfort til både bilens fører og forsædepassageren. Men den store akselafstand og den høje taglinje kommer også passagererne på bagsædet til gode gennem det unikke kabinekoncept. Praktiske funktioner såsom Wireless Charging eller WLAN Hotspot skruer højt op for den mobile komfort. Samtidig er sikkerheden i top på alle pladser i bilen.

Læs mere

KABINEPLADS.

Funktionel uden grænser: Hvis du har en aktiv og sportslig livsstil, vil du elske bagagerummet i BMW 3-serie Gran Turismo. Mængden af plads i kabinen giver selv bagsædepassagererne plads nok til at kunne nyde selv meget lange ture.

 • Todelt bagagerumsafdækning

  Den todelte bagagerumsafdækning er en ekstremt praktisk detalje. Den bageste del vipper automatisk med, når du åbner eller lukker bagagerummet. Hvis du har brug for ekstra plads i bagagerummet, kan du helt enkelt afmontere afdækningen og anbringe den under bagagerumsgulvet. Så kan du udnytte hele bagagerummet, fx ved behov for at transportere store genstande.

 • Bagsædeindstilling

  Med bagsædeindstillingen kan hældningen på bagsæderyglænet indstilles i forholdet 40/20/40. Ryglænet kan indstilles i 15 trin fra Cargostillingen på 8° (til 33 ekstra liter i bagagerummet) til komfortstillingen på 27°. På denne måde kan passagererne på bagsædet nemt finde den mest behagelige siddestilling. Selve indstillingen sker ved hjælp af en knap på sædet.

PRAKTISKE FUNKTIONER.

Talrige gennemtænkte funktoner letter din hverdag. Heriblandt den praktiske komfortadgang. I kombination med bagklapautomatik får du mulighed for at åbne bagagerummet helt uden at tage hænderne til hjælp.

 • Bagklapautomatik

  Bagklapautomatikken gør det let at hente eller anbringe bagage i bagagerummet. Bagklappen kan åbnes og lukkes ved hjælp af en elmotor, som aktiveres via tændingsnøglen eller en knap i cockpittet. Bagklappen kan også åbnes på helt normal vis ved hjælp af bagklapgrebet og lukkes igen via knappen på indersiden af bagklappen. For at undgå at smække bagklappen op i taget på en lav garage eller i p-huset, kan åbningshøjden indstilles via bilens iDrive-menu. Indbygget klembeskyttelse og et advarselssignal er med til at øge sikkerheden.

 • Nedfældning af bagsæderyglæn fra bagagerummet

  Nedfældningsfunktionen giver dig mulighed for at lægge bagsæderne ned via en trykknap i bagagerummet – så har du et næsten helt plant bagagerumsgulv. En avanceret fjedermekanisme sørger for, at ryglænet vipper langsomt og roligt ned. Nakkestøtterne på bagsæderyglænet skal ikke afmonteres, blot vippes ned.

 • Aluminiumtransportskinner

  Transportskinnerne i aluminium (en del af opbevaringspakken) med to bagagekroge gør det muligt at fastspænde store stykker bagage i bagagerummet.

MOBIL KOMFORT.

TELEFONI MED WIRELESS CHARGING.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en trådløs ladedock* og ekstra USB-indgange. Tilslutning til bilens tagantenne forbedrer modtagelsen. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller samtidigt via Bluetooth. Udstyret omfatter desuden: Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et Wi-Fi-hotspot.

* Universal, trådløs ladedock til smartphones virker kun sammen med kompatible smartphones.
Læs mere

WLAN HOTSPOT.

Udstyret omfattet et fast indbygget WLAN Hotspot med 4G-standard, der forudsætter en datatrafikaftale. Forbindelsen etableres via et fast indbygget SIM-kort i bilen og et telefonabonnement hos Deutsche Telekom AG.
Læs mere

EKSTRA KOMFORT.

Komforten starter allerede, når du tager plads i BMW 3-serie Gran Turismo, og fortsætter hele vejen rundt i kabinen. Udstyr som fx panoramaglastag, klimaautomatik eller multifunktionsknapper til rattet hjælper kørekomforten godt på vej.

 • Panoramaglastag

  Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker med enkelttryk eller fuldautomatisk med fjernbetjening og har indbygget en skyde- og vippefunktion, et eldrevet kabineloft samt en vindafviser.

 • Klimaautomatik

  Klimaautomatik med to zoner og automatisk temperaturstyring til bilens fører og forsædepassageren. Udstyret omfatter ventilationsdyser ved bagsædet, automatisk recirkulation, aktivkulfilter, tildugnings- og solsensor.

 • Multifunktionsknapper til rattet

  Med de forskellige multifunktionsknapper på rattet kan du betjene telefon-, tale- og lydfunktioner samt fartpiloten med begge hænder på rattet.

 • Spejlpakke

  Bagspejlet og sidespejlet i førersiden har automatisk nedblændingsfunktion, mens begge sidespejle kan foldes ind ved hjælp af en kompakt elmotor. Takket være kantstensautomatik vipper sidespejlet i passagersiden automatisk nedad, når du sætter bilen i bakgear, så du kan se eventuelle kantsten.

PASSIV SIKKERHED.

En pakke med intelligente sikkerhedsforanstaltninger sørger i alle BMW modeller for målrettet at minimere skadesrisikoen i forbindelse med ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet. Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt den intelligente anvendelse af specialstål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede.

Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen og tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.


Bilens forende huser forskellige teknologier, som øger fodgængerbeskyttelsen. Mellem kofangerophæng og kofangerbeklædning er der indbygget en stødabsorber, som reducerer skadesbilledet i forbindelse med en personpåkørsel. For at nedbringe mængden af kollisionsenergi er motorhjelmen desuden udstyret med stødelementer, som fungerer som deformationszone.

 

 

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.