STORT FORMAT, OGSÅ I KABINEN.

BMW 3-serie Gran Turismo: Komfort og funktionalitet

STORT FORMAT, OGSÅ I KABINEN.

BMW 3-serie Gran Turismo: Komfort og funktionalitet

Saml ny energi: BMW 3-serie Gran Turismo leverer fornem komfort til både bilens fører og forsædepassageren. Men den store akselafstand og den høje taglinje kommer også passagererne på bagsædet til gode gennem det unikke kabinekoncept. Praktiske funktioner såsom Wireless Charging eller WLAN Hotspot skruer højt op for den mobile komfort. Samtidig er sikkerheden i top på alle pladser i bilen.

STORT FORMAT, OGSÅ I KABINEN.BMW 3-serie Gran Turismo: Komfort og funktionalitet

Saml ny energi: BMW 3-serie Gran Turismo leverer fornem komfort til både bilens fører og forsædepassageren. Men den store akselafstand og den høje taglinje kommer også passagererne på bagsædet til gode gennem det unikke kabinekoncept. Praktiske funktioner såsom Wireless Charging eller WLAN Hotspot skruer højt op for den mobile komfort. Samtidig er sikkerheden i top på alle pladser i bilen.

KABINEPLADS.

Funktionel uden grænser: Hvis du har en aktiv og sportslig livsstil, vil du elske bagagerummet i BMW 3-serie Gran Turismo. Mængden af plads i kabinen giver selv bagsædepassagererne plads nok til at kunne nyde selv meget lange ture.

 • Todelt bagagerumsafdækning

  Den todelte bagagerumsafdækning er en ekstremt praktisk detalje. Den bageste del vipper automatisk med, når du åbner eller lukker bagagerummet. Hvis du har brug for ekstra plads i bagagerummet, kan du helt enkelt afmontere afdækningen og anbringe den under bagagerumsgulvet. Så kan du udnytte hele bagagerummet, fx ved behov for at transportere store genstande.

 • Bagsædeindstilling

  Med bagsædeindstillingen kan hældningen på bagsæderyglænet indstilles i forholdet 40/20/40. Ryglænet kan indstilles i 15 trin fra Cargostillingen på 8° (til 33 ekstra liter i bagagerummet) til komfortstillingen på 27°. På denne måde kan passagererne på bagsædet nemt finde den mest behagelige siddestilling. Selve indstillingen sker ved hjælp af en knap på sædet.

PRAKTISKE FUNKTIONER.

Talrige gennemtænkte funktoner letter din hverdag. Heriblandt den praktiske komfortadgang. I kombination med bagklapautomatik får du mulighed for at åbne bagagerummet helt uden at tage hænderne til hjælp.

 • Bagklapautomatik

  Bagklapautomatik gør det let at åbne og lukke bagklappen ved hjælp af en indbygget elmotor – du behøver blot at trykke på en knap i kabinen eller på tændingsnøglen. Bagklappen kan naturligvis også åbnes via det indbyggede greb og lukkes igen med et tryk på knappen indvendigt på bagklappen.

 • Nedfældning af bagsæderyglæn fra bagagerummet

  Nedfældningsfunktionen giver dig mulighed for at lægge bagsæderne ned via en trykknap i bagagerummet – så har du et næsten helt plant bagagerumsgulv. En avanceret fjedermekanisme sørger for, at ryglænet vipper langsomt og roligt ned. Nakkestøtterne på bagsæderyglænet skal ikke afmonteres, blot vippes ned.

 • Aluminiumtransportskinner

  Transportskinnerne i aluminium (en del af opbevaringspakken) med to bagagekroge gør det muligt at fastspænde store stykker bagage i bagagerummet.

MOBIL KOMFORT.

TELEFONI MED WIRELESS CHARGING.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en ladedock* med trådløs opladefunktion og ekstra USB-indgange. En tagantenne med antenneforstærker sikrer optimal signalmodtagelse. Der kan tilsluttes to mobiltelefoner og en musikafspiller samtidig via Bluetooth. Udstyret omfatter også Bluetooth Office, et NFC-interface samt forberedelse til WLAN Hotspot.

* Universelle, trådløse ladedocks til smartphone fås til kompatible modeller.

WLAN HOTSPOT.

Udstyret omfattet et fast indbygget WLAN Hotspot med 4G-standard, der forudsætter en datatrafikaftale. Forbindelsen etableres via et fast indbygget SIM-kort i bilen og et telefonabonnement hos Deutsche Telekom AG.

EKSTRA KOMFORT.

Komforten starter allerede, når du tager plads i BMW 3-serie Gran Turismo, og fortsætter hele vejen rundt i kabinen. Udstyr som fx panoramaglastag, klimaautomatik eller multifunktionsknapper til rattet hjælper kørekomforten godt på vej.

 • Panoramaglastag

  Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker med enkelttryk eller fuldautomatisk med fjernbetjening og har indbygget en skyde- og vippefunktion, et eldrevet kabineloft samt en vindafviser.

 • Klimaautomatik

  Klimaautomatik med to zoner og automatisk temperaturstyring til bilens fører og forsædepassageren. Udstyret omfatter ventilationsdyser ved bagsædet, automatisk recirkulation, aktivkulfilter, tildugnings- og solsensor.

 • Multifunktionsknapper til rattet

  Med de forskellige multifunktionsknapper på rattet kan du betjene telefon-, tale- og lydfunktioner samt fartpiloten med begge hænder på rattet.

 • Bakspejl og sidespejle med automatisk nedblænding

  Bagspejlet og sidespejlet i førersiden har automatisk nedblændingsfunktion, mens begge sidespejle kan foldes ind ved hjælp af en kompakt elmotor. Takket være kantstensautomatik vipper sidespejlet i passagersiden automatisk nedad, når du sætter bilen i bakgear, så du kan se eventuelle kantsten.

PASSIV SIKKERHED.

En pakke med intelligente sikkerhedsforanstaltninger sørger i alle BMW modeller for målrettet at minimere skadesrisikoen i forbindelse med ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet. Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt den intelligente anvendelse af specialstål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede.

Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen og tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.


Bilens forende huser forskellige teknologier, som øger fodgængerbeskyttelsen. Mellem kofangerophæng og kofangerbeklædning er der indbygget en stødabsorber, som reducerer skadesbilledet i forbindelse med en personpåkørsel. For at nedbringe mængden af kollisionsenergi er motorhjelmen desuden udstyret med stødelementer, som fungerer som deformationszone.

 

BMW 340i Gran Turismo:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 13,7-14,3
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 159-166


Værdierne for strøm- eller brændstofforbrug, CO2-udledning og energiklasse afhænger af den valgte fælg- og hjulstørrelse. Som udgangspunkt for forbrugsmålingen gælder NEDC-cyklussen. De afbildede modeller er vist med ekstraudstyr.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne er ikke gældende for en specifik bil og indgår ikke som element i et tilbud, men er alene anført med henblik på at kunne sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der opstår i forbindelse med produktion og levering af brændstoffet eller fra andre energikilder, er ikke medtaget ved beregningen af CO2-udledningen fra bilen iht. direktiv 1999/94/EF.