BMW 3-SERIE SEDAN.

Dobbelt op på køreglæde.

BMW 3-SERIE SEDAN.

Dobbelt op på køreglæde.

BMW 3-serie Sedan.Dobbelt op på køreglæde.

ALT OM BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 3-serie Sedan udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Read more

Design.

Unikke designelementer gør BMW 3-serie Sedan til klassens ubestridt sportsligste. Med sin klassiske tredelte formgivning i moderne fortolkning fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet. På denne måde lægger den mest populære model fra BMW nogen sinde sig igen i spidsen for segmentet.
Read more

Køredynamik og effektivitet.

BMW 3-serie Sedan har mange dynamiske strenge at spille på. Den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj (begge dele ekstraudstyr) skruer højt op for dynamikken. Nyd den sportslige kørestil med suveræne køreegenskaber og knivskarp præcision. BMW TwinPower Turbo-motorerne og ekstraudstyret 8-trins Steptronic-sportsgearkasse sikrer masser af køreglæde. Disse og andre BMW EfficientDynamics-teknologier sikrer begejstrende ydelse og et lavt forbrug.
Read more

Sikkerhed og komfort.

BMW 3-serie opfylder alle forudsætninger for at kunne læne sig afslappet tilbage og bare nyde turen. Den rummelige kabine byder på masser af opbevaringsplads til stort og småt, så hver eneste tur bliver en komfortabel oplevelse. Det fleksible bagagerum byder på funktionel pladsudnyttelse. Og den gennemtænkte passagerbeskyttelse sikrer en god fornemmelse på alle pladser.
Read more

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (EfficientDynamics Edition 320d) *

102-113 [99-109]

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (EfficientDynamics Edition 320d) *

23,3-25,6 [24,4-26,3]

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km (340i) **

172-179 [152-159]

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter (340i) **

13,0-13,5 [14,7-15,4]

Den originale siden 1975. BMW 3-serie er selve indbegrebet af en sportslig sedan. Sjette generation af denne succesmodel begejstrer med en uimodståelig kombination af spændende design, imponerende køredynamik og praktisk nytteværdi. Bilens optimale vægtfordeling, klassiske drivkoncept med baghjulstræk og effektive benzin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknologi sikrer begejstrende køredynamik og et imponerende lavt forbrug. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive er garant for optimalt vejgreb. Og med modellerne Sport Line, Luxury Line og M Sport kan du gøre BMW 3-serie Sedan til et udtryk for din personlige stil.

BMW 330ie iPerformance med xDrive.

BMW 330e iPERFORMANCE.

Kombinationen af en elmotor og en BMW TwinPower Turbo-motor giver dig det bedste fra to verdener i en ekstremt dynamisk og komfortabel Sedan: BMW 330e.
BMW kontantpriser

BMW KONTANTPRISER.

Se samlet oversigt og vejledende priser, forbrug og CO2 på alle BMW'er fra 1-serie til M-modeller.
BMW innovation - teknik, materialer og computerteknologi

BMW INNOVATION.

BMW's vision for fremtiden har naturligvis fokus på bilen, fremtidens teknik, materialer og computerteknologi - og dig, der sidder bag rattet.
BMW design og teknologi

BMW DESIGN OG TEKNOLOGI.

BMW går aldrig på kompromis med præstationer og køreglæde. Vores filosofi er at få mere ud af mindre. Læs om BMW design, teknologier og materialer.
Find BMW forhandler og værksted

FIND BMW FORHANDLER.

Søg efter nærmeste autoriserede BMW forhandler, BMW serviceværksted, eller BMW i agent i Danmark.