BMW 3-SERIE SEDAN.

Dobbelt op på køreglæde.

BMW 3-SERIE SEDAN.

Dobbelt op på køreglæde.

BMW 3-serie Sedan.Dobbelt op på køreglæde.

BMW 3-serie Sedan. 184-190 hk. Forbrug 13,0-17,9 km/l. CO2 147-175 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A / B
 

Læs mere

ALT OM BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 3-serie Sedan udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Design.

Unikke designelementer gør BMW 3-serie Sedan til klassens ubestridt sportsligste. Med sin klassiske tredelte formgivning i moderne fortolkning fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet. På denne måde lægger den mest populære model fra BMW nogen sinde sig igen i spidsen for segmentet.
Læs mere

Køredynamik og effektivitet.

BMW 3-serie Sedan har mange dynamiske strenge at spille på. Den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj (begge dele ekstraudstyr) skruer højt op for dynamikken. Nyd den sportslige kørestil med suveræne køreegenskaber og knivskarp præcision. BMW TwinPower Turbo-motorerne og ekstraudstyret 8-trins Steptronic-sportsgearkasse sikrer masser af køreglæde. Disse og andre BMW EfficientDynamics-teknologier sikrer begejstrende ydelse og et lavt forbrug.
Læs mere

Sikkerhed og komfort.

BMW 3-serie opfylder alle forudsætninger for at kunne læne sig afslappet tilbage og bare nyde turen. Den rummelige kabine byder på masser af opbevaringsplads til stort og småt, så hver eneste tur bliver en komfortabel oplevelse. Det fleksible bagagerum byder på funktionel pladsudnyttelse. Og den gennemtænkte passagerbeskyttelse sikrer en god fornemmelse på alle pladser.
Læs mere

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km* (EfficientDynamics Edition 320d) 

135-153 [142-162] 

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter* (EfficientDynamics Edition 320d) 

17,2-19,6 [16,1-18,5]

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km* (340i) 

194-203

Gennemsnitligt brændstofforbrug i km/liter* (340i)

11,1-11,6

Den originale siden 1975. BMW 3-serie er selve indbegrebet af en sportslig sedan. Sjette generation af denne succesmodel begejstrer med en uimodståelig kombination af spændende design, imponerende køredynamik og praktisk nytteværdi. Bilens optimale vægtfordeling, klassiske drivkoncept med baghjulstræk og effektive benzin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknologi sikrer begejstrende køredynamik og et imponerende lavt forbrug. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive er garant for optimalt vejgreb. Og med modellerne Sport Line, Luxury Line og M Sport kan du gøre BMW 3-serie Sedan til et udtryk for din personlige stil.

BMW 330ie iPerformance med xDrive.

BMW 330e iPERFORMANCE.

Kombinationen af en elmotor og en BMW TwinPower Turbo-motor giver dig det bedste fra to verdener i en ekstremt dynamisk og komfortabel Sedan: BMW 330e.
BMW kontantpriser

BMW KONTANTPRISER.

Se samlet oversigt og vejledende priser, forbrug og CO2 på alle BMW'er fra 1-serie til M-modeller.
BMW innovation - teknik, materialer og computerteknologi

BMW INNOVATION.

BMW's vision for fremtiden har naturligvis fokus på bilen, fremtidens teknik, materialer og computerteknologi - og dig, der sidder bag rattet.
BMW design og teknologi

BMW DESIGN OG TEKNOLOGI.

BMW går aldrig på kompromis med præstationer og køreglæde. Vores filosofi er at få mere ud af mindre. Læs om BMW design, teknologier og materialer.
Find BMW forhandler og værksted

FIND BMW FORHANDLER.

Søg efter nærmeste autoriserede BMW forhandler, BMW serviceværksted, eller BMW i agent i Danmark.
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.