Kørende BMW 3-serie Sedan (G20) set forfra, om dagen under glasbygning.
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE 3

BMW 3-SERIE SEDAN

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid
THE 3BMW 3-SERIE SEDAN

BMW 3-serie Sedan er knap nok kommet på gaden, før den lægger alt bag sig – både konventionerne og forventningerne. Ikonet viser igen, hvordan man genopfinder sig selv fuldstændigt. For med sit stilskabende designsprog står den for nybrud og begyndelsen på en ny æra. Den ultimative sportssedan har nu fået endnu kraftigere og endnu mere effektive motorer. 

Læs mere

VÆLG DIN BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 320i

Benzin.

BMW 320i - Benzin
 • Stilrent Silver mat interiør.
 • BMW Live Cockpit Plus.
 • Parkeringssensor for og bag.

BMW 330e

Plug-in-hybrid.

BMW 330e Plug-in-hybrid.
 • Opsigtsvækkende elektrisk køreoplevelse.
 • Sportssæder foran.
 • Connected Package Proffesional.

330e xDrive

M-Sport.

BMW 330i M Sport
 • Firhjulstrukket sedan.
 • Vellydende HiFi højtalersystem.
 • 18" M letmetalfælge med M Sport bremser.

BMW 3-SERIE SEDANS DESIGN.

BMW 3-serien har altid været en pioner. Med det nye designsprog forbinder den eksklusive sportssedan sin succesfulde fortid med fremtiden. Og ren, uforfalsket køreglæde.

Læs mere

KOMFORT I BMW 3-SERIE SEDAN.

Sætter nye standarder.

Den nye BMW 3-serie sætter nye standarder for komfort og brugervenlighed. Hver eneste lille detalje aflaster dig og øger kørekomforten – fra muligheden for adgang til bilen via smartphone til akustikglas og det intelligente gennemlæsningssystem.
BMW 3-serie Sedan (G20), BMW-laserlys. Nærbillede fra siden af den venstre forlygte med BMW laserlys.

BMW laserlys.

Det adaptive BMW-laserlys lyser med op til 530 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
BMW 3-serie Sedan (G20) set skråt fra oven og ned over det lukkede glastag.

Glastag.

Glassoltaget med skyde- og vippefunktion, eldrevet kabineloft, klembeskyttelse samt komfortåbning og -lukning lader dig regulere ventilationen i kabinen, så du er sikret en behagelig temperatur. Den integrerede vindafviser forhindrer træk i kabinen og reducerer mængden af vindstøj.
Parkeret BMW 3-serie Sedan (G20) set bagfra let drejet med fører, der aktiverer den berøringsfri åbning af bagagerummet med foden.

Automatisk bagklapfunktion.

Med funktionen til automatisk åbning af bagagerummet kan du nemt og hurtigt åbne og lukke bagagerummet ved at trykke på den lettilgængelige knap på indersiden af døren eller på bilnøglen. Bagklappen kan som normalt også åbnes udefra ved hjælp af grebet uden på bagklappen eller ved at trykke på bagklappens inderside.
Cockpittet i førersiden i BMW 3-serie Sedan (G20) set forfra med fodbrønd med blåt Ambient Light.

Omgivelseslys.

Ambient Light med konturbelysning i for- og bagdøre skaber en behagelig og afslappende stemning i kabinen. De seks lysdesign med dæmpefunktion har desuden en dynamisk funktion. Funktionen Welcome Light Carpet sikrer en smagfuld oplysning af dørområdet ved ind- og udstigning.

BMW 3-SERIE SEDAN PLUG-IN-HYBRID.

Oplev BMW 3-serie Sedan 330e og 330e xDrive med innovativ hybridmotor.

Du får det bedste fra to verdener: Med BMW 3-serie Sedan plug-in-hybridvarianterne BMW 330e og BMW 330e xDrive får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved disse innovative BMW hybridbiler og få mere at vide om drivkonceptet, køredynamikken, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 set forfra let drejet under opladning med model

Plug-in-hybridteknologien i BMW 3-serie Sedan.

I perfekt samklang: 3-serie Sedan plug-in-hybridbilerne BMW 330e og BMW 330e xDrive kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Sammen leverer de to drivenheder en køreoplevelse, der forbinder størst mulig effektivitet med mest mulig køreglæde – alt efter køreprogrammet enten udledningsfrit lokalt og nærmest lydløst eller med et medrivende kraftigt drejningsmoment og reserver nok til selv længere strækninger. Samtidig sørger firehjulstrækket xDrive i BMW 330e for en optimal dynamik og et optimalt vejgreb, der er unik(t) for plug-in-hybridbiler i dette segment. Den såkaldte rekuperation, hvor bevægelsesenergi omdannes til elektrisk energi under opbremsning og føres tilbage til batteriet, yder også et værdifuldt bidrag til den effektive køreoplevelse.
Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 set forfra let drejet kørende på en vej

Køreprogrammer i BMW 3-serie Sedan plug-in-hybridbilerne.

Ønsker du at køre på arbejde på ren el og dermed ikke udlade noget CO2? Eller ønsker du at køre på weekendtur med lidt mere dynamik og mere kraft? – BMW 3-serie Sedan hybridbilerne 330e og 330e xDrive holder alle muligheder åbne for dig. Få glæde af intelligente køreprogrammer, der sikrer det optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor i enhver situation – og oplev fascinationen ved en banebrydende teknologi og en enestående køreoplevelse.
Mere om de intelligente køreprogrammer
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 set fra siden ved ladestation

Opladning af BMW 3-serie Sedan plug-in-hybridbiler.

Lige meget om det er hjemme eller på farten: BMW Charging tilbyder dig skræddersyede løsninger til opladning af din BMW 3-serie Sedan med hybridmotor. Ud over det medfølgende standardladekabel (Mode 2) til husholdningsstikkontakter giver en BMW wallbox mulighed for en ekstra komfortabel, sikker og hurtig opladning. Til BMW 3-serie Sedan plug-in-hybridbilerne hører der ud over standardladekablet (Mode 2) også et ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning.

Ladetiden (0-100 %) for BMW 3-seriebilerne BMW 330e og BMW 330e xDrive er ca. 3,6 timer ved en ladeeffekt på 3,7 kW (BMW wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestationer) og ca. 6,0 timer ved en ladeeffekt på 2,3 kW (husholdningsstikkontakt).

Mere om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW 3-serie Sedan 2021 G20 navigationssystem nærbillede

Digitale tjenester til BMW 3-serie Sedan plug-in-hybridbiler.

Få det optimale ud af hver eneste meter, du kører i din bil: BMW tilbyder dig innovative digitale tjenester, der gør hverdagen med din BMW 3-serie Sedan 330e eller 330e xDrive endnu lettere og mere komfortabel. BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute og giver dig yderligere detaljerede oplysninger – for eksempel hvilken ladestander der er ledig, hvad det vil koste, og hvor i nærheden du kan udnytte ladetiden optimalt. Med My BMW App har du altid det fulde overblik over bilens ladestatus og de seneste ladecyklusser. Du får f.eks. en push-besked, så snart din bil er fuldt opladet. Yderligere digitale tjenester såsom BMW Intelligent Personal Assistant eller Smartphone-integration letter din daglige mobilitet yderligere – for afslappet køreglæde i din BMW 3-serie Sedan med plug-in-hybridmotor.
Mere om de digitale tjenester

DET FULDE KLIMAAFTRYK.

BMW 330e SEDAN

Plug-in-hybrider er ikke alene et godt valg i form af lavt kuldioxidudslip og brændstofforbrug på hver køretur. Som et led i vores overordnede miljøarbejde har vi undersøgt det fulde klimaaftryk for vore plug-in-hybrider, hele vejen fra fremstilling af råmaterialerne og produktion til anvendelse og genbrug. *Resultatet viser at BMW 330e Sedan, ved hjælp af vedvarende energikilder, har op til 60 % lavere kuldioxidudslip end BMW 330i Sedan.

KØREASSISTENTSYSTEMER OG CONNECTIVITY I BMW 3-SERIE SEDAN.

Innovation i øjenhøjde.

BMW 3-serien er udstyret med et utal af intelligente assistentsystemer og innovative teknologier, som gør din kørsel endnu mere sikker og komfortabel. Uanset om det er køassistent eller Gesture Control, får du alle oplysninger på én gang med BMW Live Cockpit Professional og det fuldt digitale 12,3'' store instrumentdisplay.
Nærbillede af cockpitdisplayet i BMW 3-serie Sedan set forfra (G20) med Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
Nærbillede af cockpitdisplayet i BMW 3-serie Sedan set forfra (G20) med BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
Nærbillede af cockpitdisplayet i BMW 3-serie Sedan set forfra (G20) med Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vejbaneassistent med udvidede funktioner, sporskifte- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Nærbillede af cockpitdisplayet i BMW 3-serie Sedan (G20) med bakassistent.

DE BEDSTE ASSISTENTER ARBEJDER I BAGGRUNDEN.

BMW 3-serie Sedan med bakassistent.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Nærbillede af cockpitdisplayet i BMW 3-serie Sedan set forfra (G20) med BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.

Kørende BMW 3-serie Sedan (G20) set i profil, om dagen i urbant miljø.

TIL ALLE DE KURVER, DER LIGGER FORAN DIG.

Køredynamikken i BMW 3-serie Sedan.

KØREDYNAMIKKEN i BMW 3-SERIE SEDAN.

Perfektion i aktion.

BMW 3-serie Sedan ligger fantastisk på vejen, har en sporty kørestil, en høj manøvredygtighed og en fremragende køredynamik. Med de videreudviklede og nu endnu mere højtydende motorer, de perfekt afstemte undervognskomponenter og en optimeret vægtfordeling er BMW 3-serie Sedan den ultimative sportssedan.
Bagenden af BMW 3-serie Sedan (g20) set skråt nedefra (G20) fra siden.

M sportsdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
Nærbillede af hjul på BMW 3-serie Sedan (G20) med M sportsbremser.

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
Kørende BMW 3-serie Sedan (G20) med adaptiv M undervogn set bagfra let drejet.

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn, der er sænket 10 mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
Nærbillede set oppefra af midterkonsollen i BMW 3-serie Sedan (G20) med gearskifteknop og Steptronic-sportsgearkasse.

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for et yderst sportsligt gearskifte. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearskifter eller vippekontakt – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearskifteren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.

MODELLER AF BMW 3-SERIE SEDAN.

Advantage

Advantage lever helt klart op til sit navn – og giver sin ejer konkrete fordele. Det kommer blandt andet til udtryk inde i kabinen med masser af udstyr, der øger komforten og sikkerheden.
BMW 3-serie Sedan (G20), Advantage, i profil.

Sport Line

Med Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Eksteriør- og interiørdetaljer i sort højglans giver bilen et sportsligt udtryk. Sportsforsæder i sort stof-/Sensatec-kombination giver maksimal komfort og støtte. Indholdet fra Advantage og omgivelseslyset runder udstyrslisten af.
BMW 3-serie Sedan (G20) Sport Line i profil, parkeret.

Model Luxury Line

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.
BMW 3-serie Sedan (G20) Luxury Line i profil, parkeret.

M Sport

M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design udvendigt og indvendigt med masser af detaljer byder M Sport også på endnu mere køreglæde. Således optimerer M sportsundervognen, M sportsbremserne og M aerodynamikpakken de køredynamiske egenskaber markant.
BMW 3-serie Sedan (G20) M Sport i profil, parkeret.
 • Advantage
 • Sport Line
 • Model Luxury Line
 • M Sport

ORIGINALT BMW TILBEHØR OG M PERFORMANCE PARTS TIL 3-SERIE SEDAN.

En velkendt god følelse.

Med BMW M Performance Parts tilfører du din BMW 3-serie Sedan maksimal motorsportskarakter. Vælg blandt udvendigt og indvendigt designudstyr med et skærpet udtryk samt attraktive smede- og letmetalhjul. Med originalt BMW tilbehør tilpasser du din BMW til dine personlige ønsker: Hvad angår kvalitet, design og ydeevne er produkterne perfekt afstemt i forhold til BMW 3-serie Sedan.
BMW 3-serie Sedan (G20), BMW tagboks

BMW tagboks.

Den moderne BMW tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 420 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingrede personer ude.
BMW 3-serie Sedan (G20), BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker foran og bagved bilen – også når den er parkeret. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager kameraet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
BMW 3-serie Sedan (G20), Wireless Charging Station Universal

Wireless Charging Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
BMW 3-serie Sedan (G20), M Performance frontgitter i sort

M Performance frontgitter i sort.

Stærk karakter: Ribberne og rammen i sort højglans udstråler kraft og viljestyrke. Et personligt udtryk, der gør indtryk.
BMW 3-serie Sedan (G20), M Performance hækspoiler i kulfiber

M Performance hækspoiler i kulfiber.

Et markant udtryk: M Performance-hækspoileren i kulfiber forstærker bilens eksklusive, sporty look. Kulfiberkonstruktionen gør den ekstremt let og stabil. Hækspoileren giver bilen en endnu bedre aerodynamik og endnu mere sporty køreegenskaber.
BMW 3-serie Sedan (G20), M Performance rat

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: Ratkransen på M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver derfor et ekstra godt og behageligt greb, der føles mere sporty i hånden. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere. Passende hertil: M Performance ratafdækning i kulfiber/alcantara og M Performance gearskiftekontakter i kulfiber.

TEKNISKE DATA FOR BMW 3-SERIE SEDAN.

BMW 330i Sedan.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

190 (258)/5000–6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.: 

5,9

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 

6,4 - 7,3

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km: 

147 - 167

BMW 3-serie Sedan (G20), teknisk data

RÅDGIVNING OM OG SERVICES TIL BMW 3-SERIE SEDAN.

På farten helt uden bekymringer.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Komplet ubekymret kørsel i elbil: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og komfortabel planlægningsmulighed. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:
 • Service biltjek
 • Service mikrofilter
 • Service bremsevæske
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved servicebehov eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante biloplysninger. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-UDLEDNING.

BMW 330i Sedan:
Brændstofforbrug i l/100 km (blandet kørsel): 7,3–6,4
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 166–147

 

Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO2-udledning strømforbrug og e-rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle. Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

Læs mere