BMW 3-SERIE TOURINGS DESIGN.

Sport udenpå. Plads indeni.

BMW 3-SERIE TOURINGS DESIGN.

Sport udenpå. Plads indeni.

BMW 3-serie Tourings design.Sport udenpå. Plads indeni.

Det er den unikke kombination af dynamik, elegance og funktionalitet, der gør BMW 3-serie Touring til klassens sportsligste model. Med sit klassiske BMW 3-serie design fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet. På denne måde BMW 3-serie Touring sig igen i spidsen for segmentet.

UDVENDIGT DESIGN.

Det sportsligt elegante udvendige design er harmonisk afstemt og giver et indtryk af æstetik og dynamik ved første blik. Diskrete luftindtag i frontskørtet med vandrette ribber sørger sammen med forendens lygtegrafik for at give bilen et bredt look. Dobbeltforlygterne med integrerede lygteringe kan som ekstraudstyr fås med diodeteknologi.
Men forenden løber ikke med al opmærksomheden. Den markante bagkofanger er designet med to vandrette linjer, og baglygterne, der er anbragt yderligt i karrosseriet, anvender diodeteknologi til lygteelementerne. På denne måde bevarer BMW 3-serie Touring sit unikke look efter mørkets frembrud.
Udførelsen som Model Luxury Line-model i farven Platinum Silver med 18-tommer letmetalfælge er kun én blandt utallige muligheder for at sætte sit helt eget præg på BMW 3-serie Touring. Fælles for dem alle er dog, at de understreger modellens unikke, sportslige karakter.

LYGTEDESIGN MED DIODETEKNOLOGI.

Baglygterne er på alle modeller udført med diodeelementer, og som ekstraudstyr kan BMW 3-serie Tourings forlygter og tågeforlygter også leveres med avanceret diodeteknologi.

 • Diodeforlygter

  Alle funktioner i diodeforlygterne lige fra kørelys og parkeringslys til blinklys er LED-udførelse, mens selve nær- og fjernlysfunktionen anvender ti kraftige power-LED’er. Forlygterne har indstillingsautomatik og imponerer med kraftig og langtrækkende oplysning af kørebanen, så sikkerheden er helt i top ved kørsel om natten og ved nedsat sigtbarhed på grund af dårligt vejr.
  Lysdioder (LED = Light Emitting Diodes) er kendetegnet ved at have ekstremt lang holdbarhed, og så bruger de op til 50 procent mindre energi end traditionelle glødepærer. På denne måde yder de et bidrag til at reducere bilens brændstofforbrug og udledning. Det kraftige lys er desuden meget tæt på dagslysets lystemperatur og derfor ekstra behageligt for øjet. Diodeforlygternes lave form er samtidig med til at understrege bilens sportslige look.

 • Adaptive forlygter med diodeteknologi

  De adaptive forlygter har en dynamisk lygteprofil, der følger bilens hastighed (dynamisk oplysning af kørebanen). Forlygterne har indbygget blinklys og kørelys samt funktionerne adaptivt kurvelys med lygteprofiler til hhv. by- og motorvejskørsel, drejelygter samt BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent) med automatisk op- og nedblænding. Dette lygtesystem sikrer optimale lysforhold under alle kørselsforhold.
  Drejeforlygterne sikrer dig et godt udsyn ind i svinget, når du er på vej om natten. De integrerede drejelygter forbedrer dit udsyn i nærområdet omkring bilen, idet lygten tænder, så snart du aktiverer blinklyset eller drejer på rattet – også mens bilen stadig holder stille. På denne måde sørger teknologien adaptivt kurvelys for, at vejbanen altid er bedst muligt oplyst, og det er med til at forbedre den aktive sikkerhed under kørslen.
  Med BMW Selective Beam kører du med fjernlyset tændt ved behov, så du er sikret det bedst mulige udsyn om natten. Systemet holder øje med både den forankørende og den modkørende trafik og regulerer fjernlysstyrken trinløst, så du ikke blænder dine medtrafikanter.

 • Tågeforlygter med diodeteknologi

  Tågeforlygter med diodeteknologi forbedrer det korte udsyn ved tåge eller nedsat sigtbarhed til gavn for sikkerheden. Den brede udstrålingsvinkel og den klare lystemperatur, der er meget tæt på dagslysets, er sammen med den lange levetid og det lave energiforbrug blandt fordelene ved tågeforlygterne.
  Tågeforlygterne med diodeteknologi, der er anbragt under forlygterne, giver desuden forenden på BMW 3-serie et teknisk avanceret og moderne look.

 • Diodebaglygter

  Baglygterne er ligeledes udført i 100 % diodeteknologi med to separate high performance-diodeenheder, mens designet følger BMW’s designtradition med et L-formet baglygteparti. På denne måde bevarer de mærkets DNA og sikrer, at det fra lang afstand er tydeligt, at bilen foran er en BMW.
  Den store blinklysflade og de hurtigt reagerende diodestoplygter bidrager også til sikkerheden i BMW 3-serie.

PANORAMAGLASTAG.

Panoramaglastaget er et fascinerende vindue til verden og lader store mængder lys strømme ind i den åbne og rummelige kabine. Hvis solen skulle blive for kraftig, kan du lukke det eldrevne kabineloft så meget, det behøves.
Tagets skyde- og vippefunktion fortil giver dig desuden endnu flere muligheder for at styre ventilationen i kabinen. Når taget køres i ventilationsstilling, kører kabineloftet automatisk bagud for at tillade luftudskiftningen. Indbyggede vindafvisere kører automatisk op og skaber ro i kabinen, så du kan nyde turen med taget åbnet.

INDVENDIGT DESIGN.

Det førerorienterede cockpit og den lækre materialekvalitet mærkes som det første, når du tager plads i BMW 3-serie Touring. Den rummelige kabine byder på masser af opbevaringsmuligheder, mens instrumentbrættets design er overskueligt og funktionelt. Samtidig er elegance og dynamik dominerende i kabinen. Talrige forkromede detaljer og overflader i sort højglans understreger det eksklusive design. Førerpladsen er som altid hos BMW indrettet med udgangspunkt i førerens behov og derfor meget let at betjene.
Enhver ergonomisk udfordring er løst med omtanke. Et godt eksempel: Det 8,8 tommer store kontroldisplay til navigationssystem Professional (ekstraudstyr). Displayet har et eksklusivt look er placeret frit oven på midterkonsollen. På midterkonsollen mellem forsæderne er der anbragt en kopholder til to kopper, som kan lukkes og bruges som aflægningsplads. Det er kun to detaljer blandt mange i det helhedskoncept, der forbinder sportslig stil med moderne fleksibilitet.

TÅRNHØJ MATERIALEKVALITET.

Kabinedesignets klare struktur og fornemme materialekvalitet springer straks i øjnene. Sportssæderne fås med læderindtræk Dakota i farven Saddle Brown med brune detaljer (begge dele ekstraudstyr). Interiørlisterne i ægte asketræ med metalindlæg og detaljestribe i perleglanskrom, der fortsætter hen langs alle fire døre, passer perfekt til læderindtrækket.
Cockpittet er kendetegnet ved en række kromdetaljer, blandt andet omkring instrumenterne. Pyntelisterne omkring knapperne til klimaanlægget og radioen samt omkring ventilationsdyserne er holdt i sort højglans. Belysningspakken (ekstraudstyr) omfatter Ambient Light-kabinelys, som skaber en behagelig stemning i kabinen med en række diskret anbragte, direkte og indirekte lyskilder.
Med BMW Individual kan du opleve eksklusivt design fra allerøverste hylde: Interiørlister i ægte hvidt asketræ med åretegninger eller det udvidede læderindtræk BMW Individual Merino med naturlig overfladestruktur i farven Cashmere Beige eller Amaro Brown skaber en eksklusiv stil i kabinen og løfter designet et niveau op.