SERVICES & APPS BMW 3-SERIE TOURING.

BMW ConnectedDrive.

Fornem komfort er en selvfølge i BMW 3-serie Touring. Med Services and Apps fra BMW ConnectedDrive kan du indrette dig endnu mere komfortabelt. Du kan fx gøre bilen til et rullende kontor. Du kan surfe helt frit på internettet direkte fra BMW 3-serie Touring. Du behøver slet ikke at bekymre dig om køer. Og hvis uheldet er ude, så kan bilen helt automatisk slå alarm.

Read more

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services er udgangspunktet for anvendelsen af den digitale mobilitetsassistent BMW Connected i bilen samt for de mange informations-, underholdnings- og servicefunktioner fra BMW ConnectedDrive. Tilbuddet omfatter adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by GoogleTM og praktiske kontorfunktioner. Tjenester og funktioner såsom parkeringsoplysninger og rejse- og hotelguides kan tilgås direkte fra bilen uden smartphone som mellemled og direkte via ConnectedDrive-menuen. Nem og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps er ligeledes integreret. ConnectedDrive Services giver også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på de tjenester og apps, der giver mening for dig. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

 • BMW ConnectedDrive Store

  Med BMW ConnectedDrive Store kan du frit sammensætte, hvilke tjenester og apps du ønsker at kunne anvende i bilen. Du kan til enhver tid, også længe efter du har købt bilen, tilvælge og abonnere på tjenester. På denne måde har du altid præcis den funktionalitet fra BMW ConnectedDrive med om bord, som passer til dig og dine kørselsbehov.
  De mange tjenester og apps, du kan abonnere på via BMW ConnectedDrive Store, er udviklet specielt til BMW kørere. Du kan for enkelte tjenesters vedkommende vælge mellem flere aftaleperioder. Det gør det muligt fx at booke en tjeneste i en kortere periode, eksempelvis til sommerferien.
  Når du er på farten, har du adgang til BMW ConnectedDrive Store via kundeportalen ”Mit BMW ConnectedDrive” på internettet. De valgte tjenester og apps kan anvendes i bilen, ganske kort tid efter at du har tilmeldt dig de pågældende funktioner. BMW ConnectedDrive Store kan også holde dig informeret om, hvilke tjenester og apps der kan anvendes i din BMW.

 • Apps

  Udstyrsfunktionen Apps er en platform, der gør det muligt at anvende udvalgte smartphoneapps direkte i bilen. For at give kunderne et udvalg af apps at vælge imellem udvikler BMW ikke kun apps på egen hånd, fx appsene BMW Connected og BMW M Laptimer, men arbejder også tæt sammen med partnere såsom Spotify, Napster, GoPro, Deezer og Audible for at sikre, at disse apps også fungerer sikkert og pålideligt i bilen.
  Du behøver blot at slutte en kompatibel smartphone til bilen med en snap-in-adapter eller via et USB-kabel. Musikken gengives nu via bilens højttalere, og du kan betjene alle funktioner i appen via bilens iDrive-controller. Udvalget af apps, der kan anvendes i bilen, bliver stadig større takket være det tætte samarbejde mellem BMW og en række udviklere.

 • Forberedelse til Apple CarPlay®

  Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Med funktionen intelligent nødopkald* er du sikret hurtig, målrettet hjælp i nødsituationer – også når du kører i udlandet. I tilfælde af en alvorlig ulykke, hvor bilens airbags er blevet udløst, eller selestrammerne er blevet aktiverede, udløser denne funktion et automatisk nødopkald. Via et indbygget SIM-kort i bilen – dvs. uafhængigt af en evt. medbragt og tilsluttet mobiltelefon – sendes relevante oplysninger om fx bilens nøjagtige position, ulykkens omfang og risikoen for, at bilens passagerer er kommet til skade, videre til BMW Callcenter. Medarbejderne på BMW Callcenter informerer herefter redningstjenesten og yder telefonisk førstehjælp til bilens passagerer, indtil hjælpen når frem. Bemærk, at når du kører i Danmark, etablerer funktionen forbindelse til alarmcentralen, og der sker ingen dataudveksling. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

OFFICE-FUNKTIONER.

BMW ConnectedDrive flytter kontoret ud i din BMW 3-serie. Her kan du indrette dig med alle de bekvemmeligheder, du er vant til. Med BMW ConnectedDrive kan du modtage, læse og svare på e-mail, diktere og afsende noter eller meddelelser.

BMW Online Office og dikteringsfunktion.

 • Bluetooth Office

  Med Bluetooth Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Muligheden for at slutte dine enheder til bilen via Bluetooth gør det lettere at bevare overblikket i hverdagen. De vigtigste Office-funktioner fra kompatible smartphones, fx e-mail, kalenderaftaler, opgaver eller sms-beskeder, vises i bilens kontroldisplay og kan evt. læses op via tekst til tale-funktionen og bilens højttalere. Se en liste med kompatible mobilenheder på www.bmw.dk/bluetooth.

 • BMW Online Office

  Med BMW Online Office kan du bruge tiden i bilen endnu mere effektivt. Teknologien lader dig arbejde med e-mail i bilen, mens du er på farten, uden at gå på kompromis med sikkerheden og din kørekomfort. Du kan redigere og sende e-mail via bilens kontroldisplay, men BMW Online Office giver dig også mulighed for at få mails læst op via tekst til tale-funktionen eller at diktere ny mails eller mailsvar via stemmegenkendelsessoftware.
  Indbakken med den kendte e-mailadresse kan administreres via din pc og kundeportalen My BMW ConnectedDrive. Du kan også oprette postkasser fra udvalgte e-mailudbydere direkte i bilen med BMW Online Office. Hvis du har flere e-mailkonti fra samme udbyder, vises de i overskuelig form. Når systemet én gang er sat op, bliver e-mails modtaget direkte i bilen helt uden omveje.

 • Dikteringsfunktion*

  Med navigationssystem Professional, Bluetooth-forbindelsen og ConnectedDrive Services behøver du ikke længere at gribe fat i mobiltelefonen for at bruge den. Nu kan du i stedet betjene telefonen med stemmen.
  Dikteringsfunktionen* konverterer talte beskeder til tekst, som efterfølgende kan sendes som e-mail eller sms. Derudover kan dikteringsfunktionen* også anvendes til at poste på Facebook eller Twitter via BMW Apps. * Funktionen tilbydes ikke i Danmark.
  På www.bmw.dk/bluetooth kan du se, om Bluetooth-funktionen i din smartphone er kompatibel med dette udstyr.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Real Time Traffic Information (RTTI) holder dig opdateret med minutpræcise trafikoplysninger. Præcise oplysninger om stedet for og varigheden af forsinkelser vises i displayet for at holde bilens fører orienteret om den aktuelle trafik på motorveje, landeveje og større veje i byerne. Intelligente ruteforslag hjælper bilens fører med at nå frem til
rejsemålet så hurtigt og effektivt som muligt. Funktionen Hazard Preview advarer bilens fører ved hændelser som fx alvorlige ulykker eller kraftig regn. Faremomenterne vises herefter på kortet i bilens display og udløser en egentlig advarsel, når bilen nærmer sig farestedet.
Oplysningerne stammer fra flere kilder, fx anonymiserede bevægelsesprofiler fra GPS-data, smartphoneapps og politirapporter, og tager også højde for gentagne trafikmønstre såsom myldretidstrafik.
Trafikoplysningerne vises overskueligt med grønne, gule, orange og røde farvemarkeringer af vejnettet. Real Time Traffic Information omfatter også systemet On-Street Parking Information, som giver et kvalificeret bud på, hvor der kunne være en ledig parkeringsplads.

Real Time Traffic Information.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden: Med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW Callcenter, som herefter er din ”personlige assistent”.
Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis.

Concierge Service.

ONLINE ENTERTAINMENT*.

Det rigtige soundtrack til enhver situation, enhver vejstrækning og ethvert humør. Online Entertainment* giver dig ubegrænset adgang til mere end 22 mio. musiknumre direkte i BMW 3-serie og uden omveje via eksterne enheder såsom fx en smartphone. Her er der noget for enhver musiksmag. Når du afspiller et nummer eller et helt album fra en bestemt kunster i bilen, bliver det pågældende nummer eller album automatisk downloadet til bilens harddisk. Så kan du nyde musikken helt uden afbrydelser.
Med Online Entertainment* kan du åbne en 12-måneders flatratekonto hos en af BMW’s samarbejdspartnere, der leverer musiktjenester, fx Napster. * Tjenesten tilbydes ikke i Danmark.

Online Entertainment*.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og den gratis app My BMW Remote (kan downloades i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre forskellige funktioner i BMW 3-serie, fx bilens centrallås. Du kan også overføre måladresser til bilens navigationssystem via Google™-onlinesøgning,
eller få vist bilens placering. Du skal aktivere Remote Services i kundeportalen ”My BMW ConnectedDrive” på www.bmw-connecteddrive.com.

Remote Services.

INTERNET.

Med udstyret Internet kan du få vist hjemmesider i BMW 3-series højopløste kontroldisplay. Præcis som på computeren derhjemme har bilens fører fri adgang til webindhold efter eget valg og med fuld 3G-hastighed. Du indtaster hjemmesideadresser via iDrive-controlleren eller ved at vælge de pågældende sider i favoritlisten.
Udstyret omfatter en dataflatrate (ingen roaming), så du kan gå på nettet i din BMW. Kontroldisplayet er herefter dit vindue til verden. Entertainment-systemet til bagsædet gør det muligt for bagsædepassagererne at surfe på internettet via de sædeintegrerede fladskærme.