KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW 3-SERIE TOURING.

Masser af plads til dine ideer.

KOMFORT OG FUNKTIONALITET I BMW 3-SERIE TOURING.

Masser af plads til dine ideer.

Komfort og funktionalitet i BMW 3-serie Touring.Masser af plads til dine ideer.

Hverdagens strabadser, weekendens udflugter eller feriens mange kilometer: BMW 3-serie Touring er den perfekte bil, fordi den gør det hele med masser af komfortabelt overskud. Den rummelige kabine byder på masser af opbevaringsplads til stort og småt, så hver eneste tur bliver en afslappende oplevelse. Fleksibel plads er der også masser af i det rummelige bagagerum. Og den gennemtænkte passagerbeskyttelse sikrer en god fornemmelse på alle pladser.

Read more

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

Når du vender tilbage til bilen efter en indkøbstur, er det ofte med begge hænder fulde af poser og indkøbstasker, og så er det lidt akavet at skulle til at lede i lommer og tasker efter bilnøglen for at åbne bagagerummet. Det behøver du heller ikke med udstyret komfortadgang, som – i kombination med bagklapautomatikken – giver dig mulighed for at åbne bagagerummet uden at tage hænderne til hjælp. Et kort, målrettet vip med foden ind under bagkofangeren er alt, der behøves for at aktivere den sensor, der åbner bagklappen.
Der er indbygget sensorer flere forskellige steder i bagkofangeren, som registrerer fodbevægelsen. Du lukker bagklappen igen på samme måde. Denne funktion gør det således meget lettere og væsentligt mere komfortabelt at komme i bagagerummet. Systemet giver naturligvis først adgang til bilen, når det har registreret bilens tændingsnøgle.

OPBEVARINGSKONCEPT.

Smartphone, drikkevarer eller mindre stykke bagage: Kabinen i BMW 3-serie Touring har plads til alt det, du har brug for, når du er på farten. I midterkonsollen har du en kopholder med plads til to kopper. Når det tilhørende rullelåg er trukket over, kan pladsen bruges til opbevaring af småting. Dørlommerne i fordørene har hver især plads til en stor flaske,
og med opbevaringspakken, der fås som ekstraudstyr, får du endnu flere praktiske opbevaringsmuligheder: Et rum i instrumentbrættet til venstre for rattet, netlommer på forsæderyglænene samt to praktiske taskekroge. I bagagerummet sørger et bagagenet og et spændebånd for orden. Dertil kommer et fleksibelt net til at spænde over bagagerumsgulvet, en praktisk rumdeler til pladsen under gulvet samt et 12-V-stik i bagagerummet.

FUNKTIONALITET.

Bagagerummet i BMW 3-serie Touring er perfekt forberedt til enhver udfordring og til alle bagagestørrelser. Med bagsædet slået op kan bagagerummet indeholde 495 liter. Med alle sædemoduler lagt ned vokser det tal til imponerende 1.500 liter. Gennemlæsningssystemet er standardudstyr og omfatter bl.a. et tredelt splitbagsæde i forholdet 40/20/40. Med dette udstyr kan du konfigurere forholdet af bagageplads og siddepladser præcis, som situationen kræver det. Det midterste sædemodul og modulet i passagersiden kan lægges ned hver for sig. Bagsædemodulet i førersiden kan lægges ned sammen med det midterste modul. Det gør BMW 3-serie Touring til en meget fleksibel bil. Du kan fx have to passagerer på bagsædet og samtidig transportere lange stykker bagage såsom ski- og snowboardtasker. Derudover har BMW 3-serie Touring som den eneste i klassen mulighed for at åbne bagruden uafhængigt af bagklappen, hvilket gør det endnu lettere at komme til bagagerummet.

PASSIV SIKKERHED.

PASSIV SIKKERHED.

En pakke med intelligente sikkerhedsforanstaltninger sørger i alle BMW modeller for målrettet at minimere skadesrisikoen i forbindelse med ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet. Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt den intelligente anvendelse af specialstål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede.
Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen og tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.
Bilens forende huser forskellige teknologier, som øger fodgængerbeskyttelsen. Mellem kofangerophæng og kofangerbeklædning er der indbygget en stødabsorber, som reducerer skadesbilledet i forbindelse med en personpåkørsel. Endvidere er motorhjelmen udstyret med deformationselementer, som optager kollisionsenergien og dermed fungerer som deformationszone.