BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 3-serie Touring.

BMW 3-serie Touring. 150-326 hk. Forbrug 10,1-18,2 km/l. CO2 144-225 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A / E
 

Læs mere

ALT OM BMW 3-SERIE TOURING.

BMW 3-serie Touring udstyr

Udstyr.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.
Læs mere

Design.

Det er den unikke kombination af dynamik, elegance og funktionalitet, der gør BMW 3-serie Touring til klassens sportsligste model. Med sit klassiske BMW 3-serie-design fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet. På denne måde sætter BMW 3-serie Touring sig igen i spidsen for segmentet.
Læs mere

Køredynamik og effektivitet.

Ren køredynamik er nøglen til køreglæde i BMW 3-serie Touring. Den adaptive M undervogn og det variable sportsstyretøj (begge dele ekstraudstyr) skruer højt op for dynamikken. Nyd den sportslige kørestil med suveræne køreegenskaber og knivskarp præcision. BMW TwinPower Turbo-motorerne og ekstraudstyret 8-trins Steptronic-sportsgearkasse sikrer masser af køreglæde. Disse og andre BMW EfficientDynamics-teknologier sikrer begejstrende ydelse og et lavt forbrug.
Læs mere

Funktionalitet.

Bagagerummet i BMW 3-serie Touring er perfekt forberedt til enhver udfordring og til alle bagagestørrelser. Med bagsædet slået op kan bagagerummet indeholde 495 liter. Med alle sædemoduler lagt ned vokser det tal til imponerende 1.500 liter. Gennemlæsningssystemet er standardudstyr og omfatter bl.a. et tredelt splitbagsæde i forholdet 40/20/40. Med dette udstyr kan du konfigurere forholdet af bagageplads og siddepladser præcis, som situationen kræver det. Det midterste sædemodul og modulet i passagersiden kan lægges ned hver for sig. Bagsædemodulet i førersiden kan lægges ned sammen med det midterste modul. Det gør BMW 3-serie Touring til en meget fleksibel bil. Du kan fx have to passagerer på bagsædet og samtidig transportere lange stykker bagage såsom ski- og snowboardtasker. Derudover har BMW 3-serie Touring som den eneste i klassen mulighed for at åbne bagruden uafhængigt af bagklappen, hvilket gør det endnu lettere at komme til bagagerummet.
Læs mere
  • Til konfiguratoren
BMW 3-serie Touring van

BMW på gule plader.

Både privatpersoner og virksomheder kan købe en BMW van og få den indregistreret med gule nummerplader. Der er ikke noget krav om, at enbil bruges i en eller anden form for virksomhedsmæssig sammenhæng. Der skelnes mellem biler indregistreret med gule nummerplader til henholdsvis privat brug og arbejdsmæssig brug. Hvis bilen er købt som en decideret firmabil, altså til en virksomhed, trækkes momsen også fra. I det tilfælde er det ikke tilladt at benytte bilen i privat øjemed. Som privatperson kan det betale sig at købe en BMW van, hvis man ikke har behov for, at der kan sidde flere end to personer i bilen. Købes en BMW med hvide nummerplader betales en afgift på 150 %. Købes en BMW van betales kun en afgift på 50 %.
Læs mere

Bagagerumsvolumen i liter

496

Berøringsfri åbning og lukning af bagagerummet

ja

Akselafstand i mm

2,810

Bagsæde 40/20/40

standard

Den uimodståelige kombination af sportsligt design, dynamik og høj funktionalitet har gjort BMW 3-serie Touring til en succes. Bilens optimale vægtfordeling, klassiske drivkoncept med baghjulstræk og effektive benzin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics-teknologi sikrer begejstrende køredynamik og et imponerende lavt forbrug. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive er garant for optimalt vejgreb. Og med modellerne Sport Line, Luxury Line og M Sport kan du gøre BMW 3-serie Touring til et udtryk for din personlige stil.

Alle BMW Touring modeller

BMW TOURING OVERSIGT.

Se hvilke BMW modeller der fås som stationcar.
Find BMW forhandler og værksted

FIND BMW FORHANDLER.

Søg efter nærmeste autoriserede BMW forhandler, BMW serviceværksted, eller BMW i agent i Danmark.
BMW kontantpriser

BMW KONTANTPRISER.

Se samlet oversigt og vejledende priser, forbrug og CO2 på alle BMW'er fra 1-serie til M-modeller.
BMW køreglaede

BMW KØREGLÆDE.

Køreglæde kan hverken måles eller vejes. Det er en følelse. Den starter, så snart du sætter dig bag rattet i din BMW. Se film og læs mere.