SPORTY+

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTY+

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTY+Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Cabriolet.

BMW 4-serie Cabriolet leverer utroligt intense køreoplevelser takket være sit store kraftoverskud og den smidige køredynamik. Uanset om du cruiser af sted på kystvejen eller nyder de små, snævre bjergveje, så viser de stærke motorer og den effektive letvægtskonstruktion med dynamisk undervognskarakteristik altid deres værd. 

BMW 430i Cabriolet:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,6-12,5* 
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 183-194*

 

Læs mere

INTENS PERFORMANCE.

BMW 4-serie Cabriolet forener imponerende dynamik og knivskarpe køreegenskaber til en unik oplevelse af køreglæde. Bilens perfekte køreegenskaber gennem svingene og i krævende situationer lader dig aldrig i stikken. Oplev den imponerende syntese af intens performance og sporty dynamik.

KRAFTFULDE MOTORER.

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Overlegen motorkraft, silkeblød motorgang og en begejstrende lyd er adelsmærker for den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i seneste generation af BMW EfficientDynamics-motorprogrammet. Med dobbelt VANOS, Valvetronic, High-Precision Injection og en TwinScroll-turbolader yder den 326 hk (240 kW), og den har et gennemsnitligt brændstofforbrug på mellem 10,5-10,8 km/liter*.

Læs mere

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor.

Seneste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 2,0 liter sikrer maksimal køreglæde. Den overbeviser med smidig kraftudvikling og ekstremt høj motorrespons fra helt lave omdrejninger, samtidig med at den er imponerende økonomisk og miljøvenlig.
Læs mere

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

Den nye generation af den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor leverer et massivt kraftoverskud og eksemplariske forbrugsværdier som resultat af innovative teknologier såsom en turbolader med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning. Motoren yder fra 258 hk (190 kW) til 313 hk (230 kW) og udvikler et imponerende drejningsmoment på mellem 560 og 630 Nm.
Læs mere

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

Seneste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselmotor med en slagvolumen på 2,0 liter leverer en overbevisende kraftudvikling samt fremragende motorrespons selv ved helt lave motoromdrejninger. Turboladerteknologi med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning sikrer, at motorerne arbejder både økonomisk og rent.
Læs mere

8-TRINS STEPTRONIC-GEARKASSE.

Med 8-trins-sportsautomatgearkassen (ekstraudstyr) er vejen banet for overlegen dynamik, effektivitet og komfort. Korte gearskiftetider forbedrer accelerationsværdierne, mens de korte geartrin leverer nærmest umærkelige gearskift. Samtidig holdes motoren i det ideelle omdrejningsområde for kraftudvikling og lav motorstøj. Det ottende gear er med til at sænke motoromdrejningerne ved høje hastigheder og dermed også både forbruget og CO2-udledningen.

SPORTY KØREEGENSKABER.

BMW 4-serie Cabriolet er en af den slags biler, der formår at gøre dit humør endnu bedre – selv i fantastisk kørevejr. Med Driving Experience Control. Det skyldes, at køreprogrammet SPORT eller SPORT+ (ekstraudstyr) aktiverer en strammere støddæmperkonfiguration, som er perfekt egnet til en dynamisk kørestil. Ikke mindst i kombinationen med den adaptive M undervogn (ekstraudstyr) og det variable sportsstyretøj med Servotronic. Begge disse komponenter sikrer køreegenskaber med endnu højere komfort.

 • Perfekt vægtfordeling

  En perfekt fordeling af vægten på akslerne med halvdelen på hver sikrer overlegen retningsstabilitet, smidige styreegenskaber og præcis styrerespons. Samtidig bidrager det lavere tyngdepunkt og de kortere udhæng til yderligere at forbedre køreegenskaberne.

 • Adaptiv M undervogn

  Den adaptive M undervogn kan trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førersædet kan du trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til dit kørehumør – fra komfortabel til ekstremt dynamisk.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering. Denne pakke omfatter også mulighed for at vælge køreprogrammet SPORT+.

KØREDYNAMIK I BMW 4-SERIE-MODELLERNE.

KØREDYNAMIK I BMW 4-SERIE-MODELLERNE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug, mere køreglæde. Det er BMW EfficientDynamics. Begrebet samler en række forskellige teknologier, der påvirker drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed, under en fælles paraply. Resultatet er et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udledning samt øget køredynamik og mere køreglæde. Konceptet er standard i alle vores biler og selvfølgelig også i BMW 4-serie Cabriolet.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.