SPORTY+

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTY+

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Cabriolet.

SPORTY+Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Cabriolet.

BMW 4-serie Cabriolet leverer utroligt intense køreoplevelser takket være sit store kraftoverskud og den smidige køredynamik. Uanset om du cruiser af sted på kystvejen eller nyder de små, snævre bjergveje, så viser de stærke motorer og den effektive letvægtskonstruktion med dynamisk undervognskarakteristik altid deres værd. 

BMW 430i Cabriolet:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,3-15,2 
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 154-162


Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.
 

Læs mere

INTENS PERFORMANCE.

BMW 4-serie Cabriolet forener imponerende dynamik og knivskarpe køreegenskaber til en unik oplevelse af køreglæde. Bilens perfekte køreegenskaber gennem svingene og i krævende situationer lader dig aldrig i stikken. Oplev den imponerende syntese af intens performance og sporty dynamik.

KRAFTFULDE MOTORER.

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Overlegen motorkraft, silkeblød motorgang og en begejstrende lyd er adelsmærker for den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i seneste generation af BMW EfficientDynamics-motorprogrammet. Med dobbelt VANOS, Valvetronic, High-Precision Injection og en TwinScroll-turbolader yder den 326 hk (240 kW), og den har et gennemsnitligt brændstofforbrug på mellem 13,2-14,7 km/liter.
Læs mere

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor.

Seneste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 2,0 liter sikrer maksimal køreglæde. Den overbeviser med smidig kraftudvikling og ekstremt høj motorrespons fra helt lave omdrejninger, samtidig med at den er imponerende økonomisk og miljøvenlig.
Læs mere

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

Den nye generation af den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor leverer et massivt kraftoverskud og eksemplariske forbrugsværdier som resultat af innovative teknologier såsom en turbolader med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning. Motoren yder fra 258 hk (190 kW) til 313 hk (230 kW) og udvikler et imponerende drejningsmoment på mellem 560 og 630 Nm.
Læs mere

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

Seneste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselmotor med en slagvolumen på 2,0 liter leverer en overbevisende kraftudvikling samt fremragende motorrespons selv ved helt lave motoromdrejninger. Turboladerteknologi med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning sikrer, at motorerne arbejder både økonomisk og rent.
Læs mere

8-TRINS STEPTRONIC-GEARKASSE.

Med 8-trins-sportsautomatgearkassen (ekstraudstyr) er vejen banet for overlegen dynamik, effektivitet og komfort. Korte gearskiftetider forbedrer accelerationsværdierne, mens de korte geartrin leverer nærmest umærkelige gearskift. Samtidig holdes motoren i det ideelle omdrejningsområde for kraftudvikling og lav motorstøj. Det ottende gear er med til at sænke motoromdrejningerne ved høje hastigheder og dermed også både forbruget og CO2-udledningen.

SPORTY KØREEGENSKABER.

BMW 4-serie Cabriolet er en af den slags biler, der formår at gøre dit humør endnu bedre – selv i fantastisk kørevejr. Med Driving Experience Control. Det skyldes, at køreprogrammet SPORT eller SPORT+ (ekstraudstyr) aktiverer en strammere støddæmperkonfiguration, som er perfekt egnet til en dynamisk kørestil. Ikke mindst i kombinationen med den adaptive M undervogn (ekstraudstyr) og det variable sportsstyretøj med Servotronic. Begge disse komponenter sikrer køreegenskaber med endnu højere komfort.

 • Perfekt vægtfordeling

  En perfekt fordeling af vægten på akslerne med halvdelen på hver sikrer overlegen retningsstabilitet, smidige styreegenskaber og præcis styrerespons. Samtidig bidrager det lavere tyngdepunkt og de kortere udhæng til yderligere at forbedre køreegenskaberne.

 • Adaptiv M undervogn

  Den adaptive M undervogn kan trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førersædet kan du trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til dit kørehumør – fra komfortabel til ekstremt dynamisk.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering. Denne pakke omfatter også mulighed for at vælge køreprogrammet SPORT+.

KØREDYNAMIK I BMW 4-SERIE-MODELLERNE.

KØREDYNAMIK I BMW 4-SERIE-MODELLERNE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug, mere køreglæde. Det er BMW EfficientDynamics. Begrebet samler en række forskellige teknologier, der påvirker drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed, under en fælles paraply. Resultatet er et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udledning samt øget køredynamik og mere køreglæde. Konceptet er standard i alle vores biler og selvfølgelig også i BMW 4-serie Cabriolet.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.