SPORTY+

BMW 4-serie Cabriolet. 4 means more.

SPORTY+

BMW 4-serie Cabriolet. 4 means more.

SPORTY+BMW 4-serie Cabriolet. 4 means more.

Acceleration 0-100 km/h i sek. (BMW 430i Cabriolet)

6,4

Tophastighed i km/t (BMW 430i Cabriolet)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW 430i Cabriolet)

14,3-15,2

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel (BMW 430i Cabriolet)

154-162

Åben taget på få sekunder (BMW 430i Cabriolet)

ca. 20 sek.

BMW 4-serie Cabriolet: Mærk solen, føl vinden, og nyd den unikke køreglæde. Med sporty smidighed og begejstrende dynamik – ledsaget af et imponerende, aerodynamisk design og stilsikkert udstyr med masser af innovativ funktionalitet. Den ultimative definition på moderne frihed på fire hjul.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

BEGEJSTRENDE DYNAMIK.

Oplev friheden ved dynamisk køreglæde i en form, som kun BMW 4-serie Cabriolet kan tilbyde den. Effektive motorer med potent ydelse, klassisk baghjulstræk, perfekt vægtdistribution på akslerne og 8-trins Steptronic-gearkassen (ekstraudstyr) sikrer unikke køreoplevelser. Perfekte køreegenskaber og førsteklasses komfort er naturligvis en del af pakken.

"Vi skaber emotionelt design, der er både autentisk og fremadpegende."
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FOR BMW GROUP DESIGN

FÆNGSLENDE DESIGN.

PERFEKT DESIGN.

Designet af BMW 4-serie Cabriolet er fængslende – både med taget oppe og nede – takket være et unikt miks af sporty detaljer, lækker styling og kraftfuld dynamik. Gør hver eneste kilometer til en selvsikkert udtryk.
Læs mere

SPORTY FORENDEDESIGN.

Forenden på BMW 4-serie Cabriolet emmer af den innovative sportslige kvalitet, som hele bilen udstråler: Skarptskårne diodeforlygter indrammer BMW dobbeltnyren og skaber et kraftfuldt og dynamisk look. Dynamikken rundes perfekt af med store luftindtag og integrerede LED-tågeforlygter.
Læs mere

SPORTY CABRIOLETPROFIL.

Langstrakt styling med kraftfulde skærme er med til at fremhæve den sporty elegance på BMW 4-serie Cabriolet. Den kileformede profil munder ud i et ekspressivt bagendedesign og skaber et begejstrende dynamisk look, hvad enten taget er oppe eller nede.
Læs mere

UDTRYKSFULDT BAGENDEDESIGN.

Bagenden på BMW 4-serie Cabriolet gør et solidt indtryk med afgangsrørene integreret i den markante bagkofanger. De todelte diodebaglygter stråler i nyt design og fremhæver karrosseriets bredde og det dynamiske designideal.
Læs mere

UDSTYRSMODELLER AF BMW 4-SERIE CABRIOLET.

Ønsker du at give din BMW 4-serie Cabriolet endnu mere sporty flair eller måske et strejf af luksus? Modellerne og udstyrskomponenterne samt BMW Individual giver dig rig mulighed for at skabe den BMW, du altid har drømt om. Præcis som du drømmer om.

EKSKLUSIVT KABINEDESIGN.

ELEGANT OG SPORTY.

Den eksklusive kabine i BMW 4-serie Cabriolet forener sporty stil med moderne funktionalitet. Talrige informations- og kommunikationsteknologier samt en indretning med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft skræddersyr kabinen til førerens behov og leverer en uhørt høj standard for komfort og funktionalitet. Samtidig skaber Ambient Light-kabinelyset en helt unik køreoplevelse.
Læs mere

FØRERORIENTERET.

Sportslæderrattet med multifunktionsknapper er en del af bilens standardudstyr og hjertet i det førerorienterede cockpit. BMW Head-Up Displayet og multifunktionsdisplayet (begge dele ekstraudstyr) præsenterer alle relevante oplysninger i et klart, velorganiseret format. Samtidig holder det nye navigationssystem Professional dig forbundet med omverdenen – også via BMW Connected-appen, der forbinder din smartphone med BMW 4-serie Cabriolet.
Læs mere

PERFEKT FINISH.

Det elegante interiør i BMW 4-serie Cabriolet er udført i flere forskellige avancerede materialer, der har den perfekte finish til fælles. Nyd den ulastelige komfort, eventuelt i sportssæderne betrukket med smidigt læder med SunReflective-teknologi og AirCollar. Den behagelige atmosfære underbygges med smagfulde interiørlister og detaljestriber, klassiske kromelementer samt syninger på instrumentbrættet.
Læs mere

KØREDYNAMIK.

LYSDESIGN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

Oplev sportsligt flair, progressivt design og eksklusiv komfort i modellerne i BMW 4-serie. Oplev endnu mere dynamik i modellerne BMW M4 og M3 med deres fascinerende motorsports-DNA.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • BMW M4 Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,4 (12,0)
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,2
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 159-154

  Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

  Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.