CONNECTED+

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 4-serie Cabriolet.

CONNECTED+

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 4-serie Cabriolet.

CONNECTED+Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 4-serie Cabriolet.

Mens du nyder de uforglemmelige køreoplevelser i BMW 4-serie Cabriolet, bliver du vartet op af en række innovative og brugerorienterede teknologier. Oplev en moderne form for mobilitet, der giver dig den bedst mulige netværkskommunikation, -information og -underholdning.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, som hjælper dig i hverdagen med at nå dine aftaler i afslappet stil og altid til tiden. Relevante oplysninger, fx anbefalinger til afgangstidspunkter, kan du se på din iPhone® eller dit Apple Watch, og du kan overføre dem til bilen helt enkelt.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Forberedelsen til Apple CarPlay® gør det let, praktisk og trådløst at bruge en kompatibel iPhone® på farten. Udstyret gør det muligt at bruge smartphoneindhold sammen med funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri. navigation og udvalgte tredjepartsapps via bilens brugergrænseflade på præcis samme måde, som du kender det fra telefonen. Forberedelse til Apple CarPlay® kan bruges med touchbetjening, via iDrive-controlleren eller med stemmestyring afhængigt af bilens udstyrsniveau. Apple CarPlay® er gyldigt i tre år og kan efterfølgende forlænges via BMW ConnectedDrive Store.

Read more

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigationssystemet Professional inkl. håndfri samtalefunktion, USB-indgang, 8,8-tommer LCD-farvedisplay og radio BMW Professional med dvd-afspiller leveres med 3D-kortvisning og 20 GB indbygget hukommelse. Systemet betjenes intuitivt via iDrive Touch-controlleren eller touch-skærmen. Kortopdateringer er gratis i tre år*.

* Opdateringen gælder kun kortdata vedr. Tyskland.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Displayet* med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Du kan få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser fra bilens telefon- og infotainmentelektronik.

* Ekstraudstyr
 

Read more

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet med Black Panel-teknologi og 10,25-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til køreoplevelsen. Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

BMW ConnectedDrive er den intelligente teknologi, der binder bilen og føreren sammen med resten af verden. Nyd mere komfort, bedre underholdning og den trygge følelse af altid at være sikkert på vej. Eller for at sige det ganske kort: Mere køreglæde.

Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • BMW 430i Cabriolet:
    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,3-15,2
    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 154-162

    Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

    Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.