BMW 4-SERIE COUPÉ

BMW 4-SERIE COUPÉ.

Bevægende design.

BMW 4-SERIE COUPÉ.

Bevægende design.

BMW 4-SERIE COUPÉ.Bevægende design.

Acceleration 0-100 km/h i sek. (BMW 440i Coupé)

5,2

Tophastighed i km/t (BMW 440i Coupé)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW 440i Coupé)

13,0-22,7

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel (BMW 440i Coupé)

179-172

En sporty køremaskine, der er bygget til at imponere på vejen. Resultatet er imponerende. Mere dynamik, større smidighed og højere komfort. Kompromisløs klar til action med et design og et sæt køreegenskaber, der begge er optimeret til at matche den fantastiske udstråling. Kort sagt en fantastisk sportscoupé, der giver udtrykket køreglæde helt ny mening og tilfredsstiller selv den mest kræsne kunde.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Read more

KRAFTFULD PERFORMANCE.

BMW 4-serie Coupé emmer af begejstrende dynamik, som du ikke kan undgå at blive smittet af. Der er tale om et perfekt samspil mellem den momentstærke motor, den adaptive M undervogn (ekstraudstyr), det variable sportsstyretøj og 8-trins Steptronic-gearkassen (ekstraudstyr) – og de sportslige køreegenskaber giver dig et stort smil på læben i alle situationer plus en masse opmærksomhed.

"Her hos BMW søger vi at udvikle en æstetik, der udstråler effektiv dynamik som en naturlig del af vores designideal."
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FOR BMW GROUP DESIGN

FÆNGSLENDE DESIGN.

En fryd for øjet.

Hvis der findes en perfekt form til en sportscoupé, så er designet af BMW 4-serie Coupé den perfekte skabelon. Dens sporty fremtoning har en dynamisk udstråling med et inspirerende samspil mellem flydende styling og konturerede flader. Den unikke blanding af sporty appeal, dynamik og æstetik tilfredsstiller ønsket om en virkelig komplet bil.
Read more

Sporty forendedesign.

Forenden på BMW 4-serie Coupé efterlader et indtryk af sporty innovation. Den markante dobbeltnyre er indrammet af de skulpturelle diodeforlygter og sender ekstremt dynamiske signaler. Store luftindtag med integrerede LED-tågeforlygter runder det sportslige design af med stil.
Read more

Sporty coupé-profil.

BMW 4-serie Coupé emmer af dynamik og kraftoverskud takket være karrosseriets lange linjer, den blødt faldende taglinje og de muskuløse former. Rammeløse ruder tilføjer en lethed til den smukt svungne profil og det smidige design.
Read more

Udtryksfuldt bagendedesign.

Bagenden på BMW 4-serie Coupé gør et solidt indtryk med afgangsrørene integreret i den markante bagkofanger. De todelte diodebaglygter stråler i nyt design og fremhæver karrosseriets bredde og det dynamiske designideal.
Read more

UDSTYRSMODELLER AF BMW 4-SERIE COUPÉ.

Ønsker du at give din BMW 4-serie Coupé endnu mere sporty flair eller måske et strejf af luksus? Modellerne og udstyrskomponenterne samt BMW Individual giver dig rig mulighed for at skabe den BMW, du altid har drømt om. Præcis som du drømmer om.

EKSKLUSIVT KABINEDESIGN.

ELEGANT OG SPORTY.

Den eksklusive kabine i BMW 4-serie Coupé forener sporty stil med moderne funktionalitet. Talrige informations- og kommunikationsteknologier samt en indretning med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft skræddersyr kabinen til førerens behov og leverer en uhørt høj standard for komfort og funktionalitet. Samtidig skaber Ambient Light-kabinelyset en helt unik køreoplevelse.
Read more

FØRERORIENTERET.

Sportslæderrattet med multifunktionsknapper er en del af bilens standardudstyr og hjertet i det førerorienterede cockpit. BMW Head-Up Displayet og det nye multifunktionsdisplay (begge dele ekstraudstyr) præsenterer alle relevante oplysninger i et klart, velorganiseret format. Samtidig holder det nye navigationssystem Professional dig forbundet med omverdenen – også via BMW Connected-appen, der forbinder din smartphone med BMW 4-serie Coupé.
Read more

PERFEKT FINISH.

Det elegante interiør i BMW 4-serie Coupé er udført i flere forskellige avancerede materialer, der har den perfekte finish til fælles. Nyd den ulastelige komfort, eventuelt i sportssæderne betrukket med smidigt læder (ekstraudstyr). Den behagelige atmosfære underbygges med smagfulde interiørlister og detaljestriber, klassiske kromelementer samt syninger på instrumentbrættet.
Read more

KØREDYNAMIK.

LYSDESIGN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

Oplev sportsligt flair, progressivt design og eksklusiv komfort i modellerne i BMW 4-serie. Oplev endnu mere dynamik i modellerne BMW M4 og M3 med deres fascinerende motorsports-DNA.

Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • BMW M4 Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,4 (12,0)
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,7-15,2
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 159-154

  Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

  Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.