BMW 4-SERIE COUPÉ

BMW 4-SERIE COUPÉ.

Bevægende design.

BMW 4-SERIE COUPÉ.

Bevægende design.

BMW 4-SERIE COUPÉ.Bevægende design.

BMW 4-serie Coupé. 184-326 hk. Forbrug 10,2-18,5 km/l. CO2 142-223 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A / ELæs mere

Acceleration 0-100 km/h i sek. (BMW 440i Coupé)

5,2

Tophastighed i km/t (BMW 440i Coupé)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel* (BMW 440i Coupé)

10,9-11,6

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel* (BMW 440i Coupé)

196-205

En sporty køremaskine, der er bygget til at imponere på vejen. Resultatet er imponerende. Mere dynamik, større smidighed og højere komfort. Kompromisløs klar til action med et design og et sæt køreegenskaber, der begge er optimeret til at matche den fantastiske udstråling. Kort sagt en fantastisk sportscoupé, der giver udtrykket køreglæde helt ny mening og tilfredsstiller selv den mest kræsne kunde.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

KRAFTFULD PERFORMANCE.

BMW 4-serie Coupé emmer af begejstrende dynamik, som du ikke kan undgå at blive smittet af. Der er tale om et perfekt samspil mellem den momentstærke motor, den adaptive M undervogn (ekstraudstyr), det variable sportsstyretøj og 8-trins Steptronic-gearkassen (ekstraudstyr) – og de sportslige køreegenskaber giver dig et stort smil på læben i alle situationer plus en masse opmærksomhed.

"Her hos BMW søger vi at udvikle en æstetik, der udstråler effektiv dynamik som en naturlig del af vores designideal."
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FOR BMW GROUP DESIGN

FÆNGSLENDE DESIGN.

En fryd for øjet.

Hvis der findes en perfekt form til en sportscoupé, så er designet af BMW 4-serie Coupé den perfekte skabelon. Dens sporty fremtoning har en dynamisk udstråling med et inspirerende samspil mellem flydende styling og konturerede flader. Den unikke blanding af sporty appeal, dynamik og æstetik tilfredsstiller ønsket om en virkelig komplet bil.
Læs mere

Sporty forendedesign.

Forenden på BMW 4-serie Coupé efterlader et indtryk af sporty innovation. Den markante dobbeltnyre er indrammet af de skulpturelle diodeforlygter og sender ekstremt dynamiske signaler. Store luftindtag med integrerede LED-tågeforlygter runder det sportslige design af med stil.
Læs mere

Sporty coupé-profil.

BMW 4-serie Coupé emmer af dynamik og kraftoverskud takket være karrosseriets lange linjer, den blødt faldende taglinje og de muskuløse former. Rammeløse ruder tilføjer en lethed til den smukt svungne profil og det smidige design.
Læs mere

Udtryksfuldt bagendedesign.

Bagenden på BMW 4-serie Coupé gør et solidt indtryk med afgangsrørene integreret i den markante bagkofanger. De todelte diodebaglygter stråler i nyt design og fremhæver karrosseriets bredde og det dynamiske designideal.
Læs mere

UDSTYRSMODELLER AF BMW 4-SERIE COUPÉ.

Ønsker du at give din BMW 4-serie Coupé endnu mere sporty flair eller måske et strejf af luksus? Modellerne og udstyrskomponenterne samt BMW Individual giver dig rig mulighed for at skabe den BMW, du altid har drømt om. Præcis som du drømmer om.

EKSKLUSIVT KABINEDESIGN.

ELEGANT OG SPORTY.

Den eksklusive kabine i BMW 4-serie Coupé forener sporty stil med moderne funktionalitet. Talrige informations- og kommunikationsteknologier samt en indretning med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft skræddersyr kabinen til førerens behov og leverer en uhørt høj standard for komfort og funktionalitet. Samtidig skaber Ambient Light-kabinelyset en helt unik køreoplevelse.
Læs mere

FØRERORIENTERET.

Sportslæderrattet med multifunktionsknapper er en del af bilens standardudstyr og hjertet i det førerorienterede cockpit. BMW Head-Up Displayet og det nye multifunktionsdisplay (begge dele ekstraudstyr) præsenterer alle relevante oplysninger i et klart, velorganiseret format. Samtidig holder det nye navigationssystem Professional dig forbundet med omverdenen – også via BMW Connected-appen, der forbinder din smartphone med BMW 4-serie Coupé.
Læs mere

PERFEKT FINISH.

Det elegante interiør i BMW 4-serie Coupé er udført i flere forskellige avancerede materialer, der har den perfekte finish til fælles. Nyd den ulastelige komfort, eventuelt i sportssæderne betrukket med smidigt læder (ekstraudstyr). Den behagelige atmosfære underbygges med smagfulde interiørlister og detaljestriber, klassiske kromelementer samt syninger på instrumentbrættet.
Læs mere

KØREDYNAMIK.

LYSDESIGN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

Oplev sportsligt flair, progressivt design og eksklusiv komfort i modellerne i BMW 4-serie. Oplev endnu mere dynamik i modellerne BMW M4 og M3 med deres fascinerende motorsports-DNA.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.