POWER+

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Gran Coupé.

POWER+

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Gran Coupé.

POWER+Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Gran Coupé.

Se elegancen stråle ud af BMW 4-serie Gran Coupé – og mærk de dynamiske kvaliteter. Oplev det mærkbare samspil mellem motor, undervogn og aerodynamisk design. Nyd den fantastiske måde, motorens kræfter konverteres til fremdrift på. Du har valget mellem flere forskellige højtydende motorer med enten baghjulstræk eller firehjulstræk og altid med en perfekt vægtfordeling på bilens aksler. Til køreglæde fra allerøverste hylde.

BMW 440i Gran Coupé:
Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,2
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 154-159

Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

Read more

IMPONERENDE DYNAMIK.

BMW 4-serie Gran Coupé lægger aldrig fingre imellem, når det er tid til at levere varen. Dens sporty karakter, præcise styreegenskaber og suveræne kørekomfort baner vejen for begejstrende køreoplevelser – med perfekte køreegenskaber og kvaliteter gennem svingene. Kombineret med den intelligente letvægtskonstruktion er resultatet altid maksimal køredynamik og smidighed i en sporty og elegant firedørs coupé.

KRAFTFULDE MOTORER.

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Overlegen motorkraft, silkeblød motorgang og en begejstrende lyd er adelsmærker for den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor i seneste generation af BMW EfficientDynamics-motorprogrammet. Med dobbelt VANOS, Valvetronic, High-Precision Injection og en TwinScroll-turbolader yder den 326 hk (240 kW), og den har et gennemsnitligt brændstofforbrug på mellem 13,5-15,2 km/liter.
Read more

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor.

Seneste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 2,0 liter sikrer maksimal køreglæde. Den overbeviser med smidig kraftudvikling og ekstremt høj motorrespons fra helt lave omdrejninger, samtidig med at den er imponerende økonomisk og miljøvenlig.
Read more

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor.

Den nye generation af den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselrækkemotor leverer et massivt kraftoverskud og eksemplariske forbrugsværdier som resultat af innovative teknologier såsom en turbolader med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning. Motoren yder fra 258 hk (190 kW) til 313 hk (230 kW) og udvikler et imponerende drejningsmoment på mellem 560 og 630 Nm.
Read more

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

Seneste generation af den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-dieselmotor med en slagvolumen på 2,0 liter leverer en overbevisende kraftudvikling samt fremragende motorrespons selv ved helt lave motoromdrejninger. Turboladerteknologi med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning sikrer, at motorerne arbejder både økonomisk og rent.
Read more

8-TRINS STEPTRONIC-GEARKASSE.

Med 8-trins-sportsautomatgearkassen (ekstraudstyr) er vejen banet for overlegen dynamik, effektivitet og komfort. Korte gearskiftetider forbedrer accelerationsværdierne, mens de korte geartrin leverer nærmest umærkelige gearskift. Samtidig holdes motoren i det ideelle omdrejningsområde for kraftudvikling og lav motorstøj. Det ottende gear er med til at sænke motoromdrejningerne ved høje hastigheder og dermed også både forbruget og CO2-udledningen.

SPORTY KØREEGENSKABER.

Der er kun et ord, der kan beskrive køreegenskaberne i BMW 4-serie Gran Coupé: Begejstrende. Klassisk baghjulstræk, et lavt tyngdepunkt og perfekt vægtdistribution på akslerne er en stensikker opskrift på ren køreglæde. Det er en oplevelse, som understøttes af bilens variable sportsstyretøj med Servotronic, der er standardudstyr, og med den adaptive M undervogn, der fås som ekstraudstyr. De understøtter de suveræne køreegenskaber, ikke mindst ved en dynamisk kørestil eller på små, snoede veje.

 • Perfekt vægtfordeling

  En perfekt fordeling af vægten på akslerne med halvdelen på hver sikrer overlegen retningsstabilitet, smidige styreegenskaber og præcis styrerespons. Samtidig bidrager det lavere tyngdepunkt og de kortere udhæng til yderligere at forbedre køreegenskaberne.

 • Adaptiv M undervogn

  Den adaptive M undervogn kan trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førersædet kan du trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til dit kørehumør – fra komfortabel til ekstremt dynamisk.

 • Variabelt sportsstyretøj

  Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering. Denne pakke omfatter også mulighed for at vælge køreprogrammet SPORT+.

KØREDYNAMIK I BMW 4-SERIE-MODELLERNE.

KØREDYNAMIK I BMW 4-SERIE-MODELLERNE.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mindre forbrug, mere køreglæde. Det er BMW EfficientDynamics. Begrebet samler en række forskellige teknologier, der påvirker drivlinjen, energistyringen og bilkonceptet som helhed, under en fælles paraply. Resultatet er et lavere brændstofforbrug og mindre CO2-udledning samt øget køredynamik og mere køreglæde. Konceptet er standard i alle vores biler og selvfølgelig også i BMW 4-serie Gran Coupé.

Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.