ELEGANCE+

BMW 4-serie Gran Coupé. 4 means more.

ELEGANCE+

BMW 4-serie Gran Coupé. 4 means more.

ELEGANCE+BMW 4-serie Gran Coupé. 4 means more.

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Tophastighed i km/t (BMW 440i Gran Coupé)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW 440i Gran Coupé)

14,7-15,2

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel (BMW 440i Gran Coupé)

154-159

Bagagerumsvolumen

480-1.300 l

En sporty coupé kombineret med et elegant firedørs koncept. Resultatet er lovende: mere stil, mere plads, mere dynamik. BMW 4-serie Gran Coupé leverer hvad end du forventer af en køreoplevelse. Så snart du tager plads i cockpittet, vil du ikke være i tvivl om hvordan perfekt udført sporty elegance føles som.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Read more

FASCINERENDE PERFORMANCE.

BMW 4-serie Gran Coupé definerer køreglæde på ny. Den dynamiske performance er kendetegnet ved begejstrende acceleration, ultra præcise styreegenskaber og perfekte køreegenskaber – også gennem sving og i krævende situationer. Den intelligente letvægtskonstruktion sikrer et helt nyt niveau af effektivitet kombineret med den imponerende performance fra de kraftfulde motorer.

"Det er dybt bevægende at se en bil på vejen, som du har kendt siden første streg på tegnebrættet."
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FOR BMW GROUP DESIGN

FÆNGSLENDE DESIGN.

REN ÆSTETIK.

BMW 4-serie Gran Coupés dragende design ses ved første blik. Takket være den sportslige stil formår det unikke design at skabe den perfekte syntese af elegance, æstetik og dynamisk flair.
Read more

SPORTY FORENDEDESIGN.

Forenden på BMW 4-serie Gran Coupé emmer af dynamisk elegance. Den klassiske dobbeltnyre er indrammet af de skulpturelle diodeforlygter og sender ekstremt dynamiske signaler. Tågeforlygterne, der ligeledes anvender diodeteknologi, runder det iøjnefaldende forendedesign af.
Read more

SPORTY COUPÉ-PROFIL.

BMW 4-serie Gran Coupé udstråler kraft og sport med sine langstrakte linjer, sin blødt faldende taglinje og sine muskuløse former. Rammeløse ruder tilføjer en lethed til den smukt svungne profil og det smidige design.
Read more

UDTRYKSFULDT BAGENDEDESIGN.

Bagenden på BMW 4-serie Gran Coupé gør et solidt indtryk med afgangsrørene integreret i den markante bagkofanger. De todelte diodebaglygter stråler i nyt design og fremhæver karrosseriets bredde og det dynamiske designideal.
Read more

UDSTYRSMODELLER AF BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Ønsker du at give din BMW 4-serie Gran Coupé endnu mere sporty flair eller måske et strejf af luksus? Modellerne og udstyrskomponenterne samt BMW Individual giver dig rig mulighed for at skabe den BMW, du altid har drømt om. Præcis som du drømmer om.

EKSKLUSIVT KABINEDESIGN.

ELEGANT OG SPORTY.

Den eksklusive kabine i BMW 4-serie Gran Coupé forener elegance og sporty stil med moderne funktionalitet. Talrige informations- og kommunikationsteknologier samt en indretning med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft skræddersyr kabinen til førerens behov og leverer en uhørt høj standard for komfort og funktionalitet. Samtidig skaber Ambient Light-kabinelyset en helt unik køreoplevelse.
Read more

FØRERORIENTERET.

Sportslæderrattet med multifunktionsknapper er en del af bilens standardudstyr og hjertet i det førerorienterede cockpit. BMW Head-Up Displayet og det nye multifunktionsdisplay (begge dele ekstraudstyr) præsenterer alle relevante oplysninger i et klart, velorganiseret format. Samtidig holder det nye navigationssystem Professional dig forbundet med omverdenen – også via BMW Connected-appen, der forbinder din smartphone med BMW 4-serie Gran Coupé.
Read more

PERFEKT FINISH.

Det elegante interiør i BMW 4-serie Gran Coupé er udført i flere forskellige avancerede materialer, der har den perfekte finish til fælles. Nyd den ulastelige komfort, eventuelt i sportssæderne betrukket med smidigt læder (ekstraudstyr). Den behagelige atmosfære underbygges med smagfulde interiørlister og detaljestriber, klassiske kromelementer samt syninger på instrumentbrættet.
Read more

KØREDYNAMIK.

LYSDESIGN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

Oplev sportsligt flair, progressivt design og eksklusiv komfort i modellerne i BMW 4-serie. Oplev endnu mere dynamik i modellerne BMW M4 og M3 med deres fascinerende motorsports-DNA.

Read more

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • BMW M4 Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 11,4 (12,0)
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,2
  CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 154-159

  Værdierne i parentes gælder modellerne med 7-trins M dobbeltkoblingsgearkasse med Drivelogic.

  Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

  Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.