ELEGANCE+

BMW 4-serie Gran Coupé. 4 means more.

ELEGANCE+

BMW 4-serie Gran Coupé. 4 means more.

ELEGANCE+BMW 4-serie Gran Coupé. 4 means more.

BMW 4-serie Gran Coupé. 150-326 hk. Forbrug 11,1-18,2 km/l. CO2 144-204 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A / D
 

Læs mere

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Tophastighed i km/t (BMW 440i Gran Coupé)

250

Forbrug i km/liter, blandet kørsel* (BMW 440i Gran Coupé)

10,8-11,7

CO2-udledning in g/km, blandet kørsel* (BMW 440i Gran Coupé)

193-208

Bagagerumsvolumen

480-1.300 l

En sporty coupé kombineret med et elegant firedørs koncept. Resultatet er lovende: mere stil, mere plads, mere dynamik. BMW 4-serie Gran Coupé leverer hvad end du forventer af en køreoplevelse. Så snart du tager plads i cockpittet, vil du ikke være i tvivl om hvordan perfekt udført sporty elegance føles som.

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Læs mere

FASCINERENDE PERFORMANCE.

BMW 4-serie Gran Coupé definerer køreglæde på ny. Den dynamiske performance er kendetegnet ved begejstrende acceleration, ultra præcise styreegenskaber og perfekte køreegenskaber – også gennem sving og i krævende situationer. Den intelligente letvægtskonstruktion sikrer et helt nyt niveau af effektivitet kombineret med den imponerende performance fra de kraftfulde motorer.

"Det er dybt bevægende at se en bil på vejen, som du har kendt siden første streg på tegnebrættet."
ADRIAN VAN HOOYDONK, CHEF FOR BMW GROUP DESIGN

FÆNGSLENDE DESIGN.

REN ÆSTETIK.

BMW 4-serie Gran Coupés dragende design ses ved første blik. Takket være den sportslige stil formår det unikke design at skabe den perfekte syntese af elegance, æstetik og dynamisk flair.
Læs mere

SPORTY FORENDEDESIGN.

Forenden på BMW 4-serie Gran Coupé emmer af dynamisk elegance. Den klassiske dobbeltnyre er indrammet af de skulpturelle diodeforlygter og sender ekstremt dynamiske signaler. Tågeforlygterne, der ligeledes anvender diodeteknologi, runder det iøjnefaldende forendedesign af.
Læs mere

SPORTY COUPÉ-PROFIL.

BMW 4-serie Gran Coupé udstråler kraft og sport med sine langstrakte linjer, sin blødt faldende taglinje og sine muskuløse former. Rammeløse ruder tilføjer en lethed til den smukt svungne profil og det smidige design.
Læs mere

UDTRYKSFULDT BAGENDEDESIGN.

Bagenden på BMW 4-serie Gran Coupé gør et solidt indtryk med afgangsrørene integreret i den markante bagkofanger. De todelte diodebaglygter stråler i nyt design og fremhæver karrosseriets bredde og det dynamiske designideal.
Læs mere

UDSTYRSMODELLER AF BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Ønsker du at give din BMW 4-serie Gran Coupé endnu mere sporty flair eller måske et strejf af luksus? Modellerne og udstyrskomponenterne samt BMW Individual giver dig rig mulighed for at skabe den BMW, du altid har drømt om. Præcis som du drømmer om.

EKSKLUSIVT KABINEDESIGN.

ELEGANT OG SPORTY.

Den eksklusive kabine i BMW 4-serie Gran Coupé forener elegance og sporty stil med moderne funktionalitet. Talrige informations- og kommunikationsteknologier samt en indretning med kvalitetsmaterialer fra gulv til loft skræddersyr kabinen til førerens behov og leverer en uhørt høj standard for komfort og funktionalitet. Samtidig skaber Ambient Light-kabinelyset en helt unik køreoplevelse.
Læs mere

FØRERORIENTERET.

Sportslæderrattet med multifunktionsknapper er en del af bilens standardudstyr og hjertet i det førerorienterede cockpit. BMW Head-Up Displayet og det nye multifunktionsdisplay (begge dele ekstraudstyr) præsenterer alle relevante oplysninger i et klart, velorganiseret format. Samtidig holder det nye navigationssystem Professional dig forbundet med omverdenen – også via BMW Connected-appen, der forbinder din smartphone med BMW 4-serie Gran Coupé.
Læs mere

PERFEKT FINISH.

Det elegante interiør i BMW 4-serie Gran Coupé er udført i flere forskellige avancerede materialer, der har den perfekte finish til fælles. Nyd den ulastelige komfort, eventuelt i sportssæderne betrukket med smidigt læder (ekstraudstyr). Den behagelige atmosfære underbygges med smagfulde interiørlister og detaljestriber, klassiske kromelementer samt syninger på instrumentbrættet.
Læs mere

KØREDYNAMIK.

LYSDESIGN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

KØREGLÆDE LØBER I FAMILIEN.

Oplev sportsligt flair, progressivt design og eksklusiv komfort i modellerne i BMW 4-serie. Oplev endnu mere dynamik i modellerne BMW M4 og M3 med deres fascinerende motorsports-DNA.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, bland andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, frem til 1. april 2019, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.