CONNECTED+

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 4-serie Gran Coupé.

CONNECTED+

Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 4-serie Gran Coupé.

CONNECTED+Tilslutning og assistentfunktioner i BMW 4-serie Gran Coupé.

Nyd den perfekte tilslutningsteknologi i BMW 4-serie Gran Coupé med talrige innovative funktioner lige fra navigation og underholdningselektronik til muligheden for at bruge smartphoneapps i bilen. Det er med til at sikre, at du når målet for din rejse med endnu højere komfort og sikkerhed.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig mobilitetsassistent, som hjælper dig i hverdagen med at nå dine aftaler i afslappet stil og altid til tiden. Relevante oplysninger, fx anbefalinger til afgangstidspunkter, kan du se på din iPhone® eller dit Apple Watch, og du kan overføre dem til bilen helt enkelt.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Med forberedelsen til Apple CarPlay® understøtter bilen praktisk og trådløs brug af udvalgte iPhone®-funktioner. Indhold fra smartphonen samt funktioner som musik, iMessages/sms-beskeder, telefoni, Siri og udvalgte tredjepartsapps kan vises og betjenes via bilens brugergrænseflade og stemmestyring.

* Ekstraudstyr

NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigationssystemet Professional inkl. håndfri samtalefunktion, USB-indgang, 0,0" LCD-farvedisplay og radio BMW Professional med dvd-afspiller leveres med 3D-kortvisning og 20 GB indbygget hukommelse. Systemet betjenes intuitivt via iDrive Touch-controlleren. Kortopdateringer er gratis hos din BMW forhandler i tre år.*

* Opdateringen gælder kun kortdata vedr. Danmark.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Displayet* med fuld farvevisning projicerer alle kørselsrelevante oplysninger op i førerens synsfelt, så han eller hun kan holde fokus på vejen og trafikken. Du kan få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser fra bilens telefon- og infotainmentelektronik.

* Ekstraudstyr

MULTIFUNKTIONSDISPLAY.

Multifunktionsdisplayet* med Black Panel-teknologi og 8,8-tommer skærmdiagonal tilføjer en imponerende visuel dimension til køreoplevelsen. Instrumentdisplayet kan vise tre forskellige kørselsfunktioner med hver deres grafiske udtryk og farveprofil: ECO PRO, COMFORT og SPORT.

* Ekstraudstyr

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

TILSLUT DIG FRIHEDEN.

BMW ConnectedDrive er den intelligente teknologi, der binder bilen og føreren sammen med resten af verden. Nyd mere komfort, bedre underholdning og den trygge følelse af altid at være sikkert på vej. Eller for at sige det ganske kort: Mere køreglæde.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

  • BMW 440i Gran Coupé:
    Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 14,5-15,2
    CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 154-159

    Værdierne for brændstofforbrug er beregnet på grundlag af NEDC-kørselscyklussen og afhænger af den valgte fælg- og dækstørrelse. De viste modeller omfatter ekstraudstyr.

    Værdierne angives ikke for et bestemt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men har alene til formål at gøre det muligt at sammenligne forskellige biltyper. Den CO2-udledning, der genereres ved fremstilling og levering af brændstof eller andre energikilder, indgår ikke i beregningen af CO2-udledningen, hvilket er i tråd med bestemmelserne i EF-direktivet 1999/94/EF.